Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Bodza18
Válasz ferkocse kommentjére
2013. júl. 24. 21:58

rohadtul nem mindegy ám, hogy hány fokos vízben kell úszni, és
hogy sikerült a felkészülés, hogy aludtál, milyen volt a reggeli, stb...

írom ezt úgy, hogy évekig igazolt sportoló voltam, igaz a saját
sportágamban "csak" magyar bajnok 1. és 3. helyezésig jutottam el.
kicsi dolgokon sok helyezés múlik...a profiknál még több.

nem kell rosszra gondolni!
és főleg nem kell leírni ezért...fog ő még legfelül állni szerintem!
ja, és jövőre én is visszatérek ;)

Igazad van, nem is akarom bántani, magyarként és sportrajongóként rohadt büszke vagyok rá az Olimpiai bajnoki cím miatt!!

titcar
Válasz Bodza18 kommentjére
2013. júl. 25. 0:00

Igazad van, nem is akarom bántani, magyarként és sportrajongóként rohadt büszke vagyok rá az Olimpiai bajnoki cím miatt!!

miért ha a világon csak a 10. legjobb valamiben, arra nem?

az emberek 90%a 100 métert nem tud leúszni, de osztják, mert nem lett első.

buktar
Válasz bmeeok kommentjére
2013. júl. 25. 8:17

Mivel tolják a FRadit? Azzal h teljesen jogtalanul kizárták? Vagy azzal h Mo legnagyobb klubja kap egy új stadiont amit ha utánanézel nem 12 milliárd forintból hanem a bevételek levonása után kb 4-5 milliárd épül meg? Vagy azzal h minden héten a legmagasabb büntetéseket veri rá a klubra a BMLSZ? de most komolyan várom a válaszodat és mivel nem tűnsz Fradistának sőt.. kérlek objektív indokokat hozz fel. Azt meg h kérhetitek számon h eddig semmilyen rendezvény nem volt rendezve pl az Üllöi út 129 alatt. Ha jártatok volna meccsre tudnátok h pl a Wc-k nem h európai de még balkáni szintet sem ütöttek meg. Az új stadion már alkalmas lesz rendezvények tartására így rengeteg bevétel fog keletkezni. Ha valami ellen igazán lázadni akartok menjetek Felcsútra.

Nem nehéz rákeresni: fagyi, szerencsejáték, millió
Újabb negyedmilliárd forint közpénz a Fradinak - Átlátszó blog
hvg.hu

buktar
2013. júl. 25. 9:50

Amikor gyerek voltam, büszkék voltunk a fradira, hogy megérték a BL-ben a tavaszt (még úgy is azok voltunk, hogy közben szívből gyűlöltül a fővárosi zöldeket apámmal). A rá következő években utáltuk, hogy nem hogy tavasszal, már télen sem láthatjuk a magyar bajnokot a BL-ben.

A tavaszt még a fradi sem élte meg a BL-ben.

The Trooper
Válasz tentaculata kommentjére
2013. júl. 25. 20:26

Hajrá Kispest és Loki!

Bodza18
2013. júl. 25. 21:18

Elég szarul állunk...0-2, 0-1...áááááááá...

vannakszabályok
2013. júl. 25. 21:22

a mennyei csapatok nem akarják elvenni a biszem-baszom országoktól a kiugrás lehetőségét. #FAIRPLAY #RESPECT

Bodza18
Válasz titcar kommentjére
2013. júl. 25. 21:25

miért ha a világon csak a 10. legjobb valamiben, arra nem?

az emberek 90%a 100 métert nem tud leúszni, de osztják, mert nem lett első.

De, büszke vagyok rá. Semmi olyasmit nem mondtam, hogy ne lennék az...és egy rossz szót nem szóltam a 9. helyére. Nem is értem a felvetésed!
Az abszolult kedvenc csapatom, ami a szívem fölé van tetoválva soha nem volt magyar bajnok, de még 2. sem. Mégis kibaszott büszke vagyok rájuk és az életem egyik nagy értelmét ők adják. Ebből látszik, hogy nem vagy nem csak a győzteseket tisztelem.

vannakszabályok
2013. júl. 25. 22:16

15éve nézek magyar focit,de ennyire kiábrándító,lepkefing teljesítményt én még nem láttam az úgynevezett magyar élvonaltól..nembaj,kellenek az állami pénzből felhúzott milliárdos stadionok,egészen más érzés lesz azokban,kongó lelátók előtt kiesni,még augusztus előtt.

hajrá magyar foci!többet nem jövök!

möster
2013. júl. 25. 22:26

15éve nézek magyar focit,de ennyire kiábrándító,lepkefing teljesítményt én még nem láttam az úgynevezett magyar élvonaltól..nembaj,kellenek az állami pénzből felhúzott milliárdos stadionok,egészen más érzés lesz azokban,kongó lelátók előtt kiesni,még augusztus előtt.

hajrá magyar foci!többet nem jövök!

kapcsolj a sport1-re!!!! fagyi vezet a margit ellen!!:))

Élő ügyfélszolgálat