A raise szerintem nagy hiba...
így meg mindent eldobatunk, aminél jobbak vagyunk, ami jobb, azt meg fizetjük. Sőt még barrellezünk is az Ax ellen. szvsz ennél borzasztóbb nincs, mint amit írsz.
Értem én, de így amit mondassz sima callnak kéne lennie riveren is
Értem én, de így amit mondassz sima callnak kéne lennie riveren is
Tegnap este történt az eset. Terem: Winner Poker, 3eur FO (10 perces vakszintek) 31-en voltunk hátra. /HUD nélkül játszottam a tornát/
UTG +1 emel 3bb-t kb, 40bb-s stackből (róla tudni kell hogy A10s-el + KJs-el is limp/callolt)
én SB-n ültem AKo-val, kb 20bb (engem TAG-nak láthattak)
(BB-nek 10bb-je volt)
Az lenne a kérdésem, hogy mi itt a legjobb megoldás, annak a függvényében, hogy tudom az UTG+1ről, hogy ezt szvsz 99+,AQs+,AQ+ csinálja meg?!
első gondolatom a flat volt, de azt gondoltam h sok boardon c/f-oldom kellenne. Ászos vagy Királyos floopokon meg nem biztos hogy stackoffolnám.
3bet/fold túl weak, 3bet/callol meg az a bajom h ha rámtolja, kb 40%-ot hozok a feltételezett range ellen.
20bb-s shove meg elég csapkodó move-nak gondoltam. Vélemény?
Deepen jó lehetne a flat ellene ( ha tényleg ennyire feszes ), oop 20 vak eff. utg-t nem biztos, hogy 3 betelném, inkább shove. Az az igazság, hogy ezen a téten a szuper feszesnek látszó játékosok is csinálnak meglepő move-okat, de lehet csak én vagyok paranoiás.
Deepen jó lehetne a flat ellene ( ha tényleg ennyire feszes ), oop 20 vak eff. utg-t nem biztos, hogy 3 betelném, inkább shove. Az az igazság, hogy ezen a téten a szuper feszesnek látszó játékosok is csinálnak meglepő move-okat, de lehet csak én vagyok paranoiás.
3bet/fold nem játszik, nem rakjuk be a stack felét és dobunk... Elöl vagy a range ellen azaz nem baj berakni. 20bb pont jó resteal-re szóval a megadó range ellen is többet hozol mint 50% mert ezt nyilván tudja ő is (tudja?).
Esetleg egy kreatív megoldás hogy stop-and-go ha nem talál el a flop, ha meg eltalál akkor hagyod hogy cbeteljen. Előnye hogy pont ugyan ott vagy, és hátha bedob egy 6os párt egy 9TQ floppon...Kicsit átlátszó persze.
3bet/fold nem játszik, nem rakjuk be a stack felét és dobunk... Elöl vagy a range ellen azaz nem baj berakni. 20bb pont jó resteal-re szóval a megadó range ellen is többet hozol mint 50% mert ezt nyilván tudja ő is (tudja?).
Esetleg egy kreatív megoldás hogy stop-and-go ha nem talál el a flop, ha meg eltalál akkor hagyod hogy cbeteljen. Előnye hogy pont ugyan ott vagy, és hátha bedob egy 6os párt egy 9TQ floppon...Kicsit átlátszó persze.