Ezekszerint akkor legtöbben a shove felé hajlanának.
Én gondolkodás nélkül betolnám a 20 nagyvakot.
Beraktam én is a 20bb-t, KK-t mutatott. Next Time!
5,5 $-os verseny FT FTP-n. Az FT-re 10 vakkal kerültem be, erőteljesen dupláznom kellene. Ellenfél 342 hand: 22/11/5.3 CO steal: 29%. +EV-s itt az all in, vagy kihagynátok? Ha nem lenne ICM hatás, akkor jóval egyszerűbb lenne, itt egy kicsit bizonytalan vagyok.
weaktight | Hand Poll | 33 - No Limit Holdem Tournament
5,5 $-os verseny FT FTP-n. Az FT-re 10 vakkal kerültem be, erőteljesen dupláznom kellene. Ellenfél 342 hand: 22/11/5.3 CO steal: 29%. +EV-s itt az all in, vagy kihagynátok? Ha nem lenne ICM hatás, akkor jóval egyszerűbb lenne, itt egy kicsit bizonytalan vagyok.
http://weaktight.com/6368099
Ellenfélről kevesebb mint 20 handem van, de az 75/50...
Nem nevezném erős játékosnak.
River call?
En a turn biztos hogy beteltem volna egy 3/4pottal fish ellen fe ha mar nem hivtal mert nem tartottad erosnek AJ det akkor river potbetre miert nem foldoltal? Egesz egyszeruen hagytad magad lejavulni!
Riverre kellett volna moge chekelned vagy ha hiv dobnod
Verseny elején még elengedném. Meg egy 2$ os kacsaúsztatóban egy flop c/r, meg river pot donk eléggé 2pár +. Csak ugye a call mellett szól h viszonylag aggró és turn csekkelt riveren potot hívott ami sokszor lesz bluff is.