Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Riddler1988
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 3. 11:44

En a turn biztos hogy beteltem volna egy 3/4pottal fish ellen fe ha mar nem hivtal mert nem tartottad erosnek AJ det akkor river potbetre miert nem foldoltal? Egesz egyszeruen hagytad magad lejavulni!

Flop c/r után ne erőltessük a hívásokat. Teljesen jó volt a pot control szerintem.

Lordtebeli
Válasz malacka001 kommentjére
2014. jan. 3. 11:45

De turnon mindenkepp beteltem volna en legalabb is

Lordtebeli
2014. jan. 3. 11:48

A potkontroll rendbe meg minden de akkor se call egy fish korai riverpotbetje! En dobtam volna de sztem turn az akkor is bet

QQ-Gigolo-7
2014. jan. 3. 11:48

A turn bettel nagyjából minden nálam gynegébb lapot eldobatok, riveren tudok mutatással nyerni ch-ch-nél, a másik amit riddler mondott, hogy a missed turn bet után river pot, az sokszor blöff

Koszka9999
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2014. jan. 3. 11:52

weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament

Ellenfélről kevesebb mint 20 handem van, de az 75/50...
Nem nevezném erős játékosnak.
River call?

Máskor ne rakd be a Hand végét. Turn jó a potkontroll, riveren ezekszerint szinte minden lapot potol, gondolom ekkora ordenáré fishy h csak a saját lapját nézni.

Lordtebeli
2014. jan. 3. 11:52

Nem tudom ezt a potbluffot mindenki maskepp latja!

kertitorp
2014. jan. 3. 11:57

Én pre inkább 3 bet-elném. Így viszont a river bet elég erős, főleg hogy pot-nyi, egy fél kasszányit még szivesen megadok ellene.

Lordtebeli
2014. jan. 3. 12:08

Bocsanat de telorol neztem! Most megneztem mert itt kertitorp 3betelne pre! Mondom en akkor mit neztem! Szoval most pobtosan megneztem es nekem is tetszene a pre 3bet! Amugy olyan linet jatszott ez a fish hogy csodalom hogy ez h.jutott eszebe! De ez akkor is fold! Es nem bet a turn

Ollie
2014. jan. 3. 12:20

Valaki magyarázza már el, hogy egy 75/50-es ellen miért nem bet a turn? Jönni fog az összes FD-val, nagyobb pocketekkel, Qx-ekkel amiket eddig bluffként játszott, gyengébb ászokkal...

pre 3bet mindenképp nálam, de ha kimarad akkor nekem még mindig tetszik a turn bet, ha ez is kimarad akkor ilyen szakaszban dobom a river potbet ellen, szimplán csak nem éri meg a kockázatot, visszaesünk 50bb-ra ami nem olyan borzasztó ilyen szakaszban még

Riddler1988
2014. jan. 3. 12:49

Én a flop c/r miatt váltottam pot controll ra, viszont pre 3bet tényleg jó ötlet. Meg mit csinálsz ha megint visszahív turnön? Ha erre a kérdésre nem tudok választ adni , inkább nem hívok.

Élő ügyfélszolgálat