En a turn biztos hogy beteltem volna egy 3/4pottal fish ellen fe ha mar nem hivtal mert nem tartottad erosnek AJ det akkor river potbetre miert nem foldoltal? Egesz egyszeruen hagytad magad lejavulni!
De turnon mindenkepp beteltem volna en legalabb is
A potkontroll rendbe meg minden de akkor se call egy fish korai riverpotbetje! En dobtam volna de sztem turn az akkor is bet
A turn bettel nagyjából minden nálam gynegébb lapot eldobatok, riveren tudok mutatással nyerni ch-ch-nél, a másik amit riddler mondott, hogy a missed turn bet után river pot, az sokszor blöff
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
Ellenfélről kevesebb mint 20 handem van, de az 75/50...
Nem nevezném erős játékosnak.
River call?
Nem tudom ezt a potbluffot mindenki maskepp latja!
Én pre inkább 3 bet-elném. Így viszont a river bet elég erős, főleg hogy pot-nyi, egy fél kasszányit még szivesen megadok ellene.
Bocsanat de telorol neztem! Most megneztem mert itt kertitorp 3betelne pre! Mondom en akkor mit neztem! Szoval most pobtosan megneztem es nekem is tetszene a pre 3bet! Amugy olyan linet jatszott ez a fish hogy csodalom hogy ez h.jutott eszebe! De ez akkor is fold! Es nem bet a turn
Valaki magyarázza már el, hogy egy 75/50-es ellen miért nem bet a turn? Jönni fog az összes FD-val, nagyobb pocketekkel, Qx-ekkel amiket eddig bluffként játszott, gyengébb ászokkal...
pre 3bet mindenképp nálam, de ha kimarad akkor nekem még mindig tetszik a turn bet, ha ez is kimarad akkor ilyen szakaszban dobom a river potbet ellen, szimplán csak nem éri meg a kockázatot, visszaesünk 50bb-ra ami nem olyan borzasztó ilyen szakaszban még
Én a flop c/r miatt váltottam pot controll ra, viszont pre 3bet tényleg jó ötlet. Meg mit csinálsz ha megint visszahív turnön? Ha erre a kérdésre nem tudok választ adni , inkább nem hívok.