Gus bazze a pokerstove ingyenes. Töltsd le és nézegesd. Akkor lehet jobban megérted.
Szeretném want2push véleményét kérni a dologban, ha módjában áll elemezni és elolvassa még a hülyeségeinket. Az szerintem már világos hogy a call egy hülyeség, de mindegy. A flop utáni játékkal kapcsolatban kérném a véleményedet. Az a gondolatmenet amit én követtem az mennyiben helytálló?
Gus tőled kérdezem bazze szerinted azon a flopon milyen lapokat akartál megverni az allineddel? Mert ez kurvára érdekelne. Ugy hogy egy A magas lapod van. Ha valaki becallol azon a flopon flopra mindenképpen tuti verve vagy aztán még nyerhetsz tehát ebben sem látom az okosságot. Most vonatkoztassunk el az A7o-tól. Ha valaki talált volna egy párt azon a flopon vagy esetleg magassabat vagy akármit tuti megadja mikor ugy mész allint hogy semmid sincs.
na sorban :
Masik : a harmadik jatekos azert nem adta meg, mert nem erte meg neki bejonni es kockaztatni a kiesest. arrol nem latok semmit a szamolasotokban, tehat nala mukodott a fold equity..
Mindeki kifejtette a véleményét, elemzték a szitúációt, a lényeg a statisztika pokerstove stb szerint neked all-int kellett hívnod.
A másik verziót senki nem említi, ha mindenki a pokerstove, poziciók, ev, stb szerint játszana akkor unalmas lenne a póker!
Mindeki hívott már olyan lappal, amivel nem kellett volna még is nyert, és a forditottját is mindenki tapasztalhatta!
Egyszóval te döntesz, még a fold, call, raise, all-in a megfelelő olykor, a rossz játék is lehet eredményes, ilyen a poker!
Hát, ha vmi, ez aztán teljesen irreveláns...
Zehy szerinted!
A kis optimista. :)
Megbeszélethetnéd a novég sráccal,aki teljesen ugyan ilyen szituban az én AK bucsuztatta 2 9. Pont most jött neki a flopra 9 9 5 neki!:)
Szerintem ő nem olvassa a fórumunkat!!!
Néha az irreális a reális. Nehéz elmagyarázni érezni kell. Itt a fórumunkon volt valahol fent azt hiszem Durrrnak egy partyja amivel nyert több százezer dollárt. Gyakorlatilag a rossz játékával riverre összejött neki.
És még ő is megírta hogy irreális volt az allin elfogadása részéről még is nyert.
Én csak arra próbálok rávilágítani,hogy lehet ha Gus csak call, vagy ne adj isten fold (szentségtörés), akár még így is megnyerhette volna a tourt.
Sokan nem játszótok tourt, de másabb a játék mint a cashen.
ÉN már nyertem meg tort úgy,hogy dobtam AK illetve AA is preflop.
FT asztal middle pozició igaz elöttem 3 all-inre mentek nagyobb zseton készlettel mint én, simán dobtam és jól is tettem nem nyertem volna vele.
Végül is megnyertem a tourt!
Én inkább azt mondanám Gusnak néha a megérzés többet ér mint a pokerstove.:D
oké de itt a vita a "játékelméletileg" helyes döntésről szólt, ha jól sejtem, nem pedig arról, hogy kinek van kabala-büdöszokni a lábán, amivel mindig megnyeri a preflop allint 92-vel.
AA-t dobni preflop? jaj.
(nem, én már nem vitatkozom ilyeneken, nem szóltam.)
oké de itt a vita a "játékelméletileg" helyes döntésről szólt, ha jól sejtem.
AA-t dobni preflop? jaj.
Jójó bocsi most néztem és akartam írni, hogy arra gondolhatsz.
oké de itt a vita a "játékelméletileg" helyes döntésről szólt, ha jól sejtem, nem pedig arról, hogy kinek van kabala-büdöszokni a lábán, amivel mindig megnyeri a preflop allint 92-vel.
AA-t dobni preflop? jaj.
(nem, én már nem vitatkozom ilyeneken, nem szóltam.)
Malakának nem hitte el Gus, pedig néztem malacka videóit szerintem az egyik legjobb tour játékos itt a fórumon, ha nem a legjobb.
Nekem legalább is sokat segített, a videója.