Póker Fórum Archívum > Multi table > Tudatlan vagyok, segitseg!!

papacsa
Válasz malacka001 kommentjére
2008. márc. 16. 20:37

Ez nagyon hízelgő meg jól esnek az embernek az ilyenek, de még rengeteg tanulnivalóm van. De próbálok a hibákból és a tapasztalatokból tanulni.

Nagy örömet jelent ha a videóval tudtam egy kicsit is segíteni. Bár visszanézve meg utólag meg mai fejjel megnézva vannak benne nagyon nagy butaságok is, de hát tökéletes játék szerintem nem létezik csak valami hasonló hozzá.

Jól írod MESTER ;) tényleg van néhány hajmeresztő, de tény tökéletes játék nincs, csak törekedünk rá.

Zehy
Válasz papacsa kommentjére
2008. márc. 16. 21:03

no offense, de...

pont ezért kell úgy játszani AK-val ahogy, mert nem cg... elég sokat versenyzem, nem cg-s fejjel osztom az észt, mint ahogy a többiek sem.
A "megérzésre kell játszani"-ra meg inkább én sem reagálok. A7o akkor ezek szerint érezte mikor feltette flop után a versenyét 3 outra vagy a backdoorra ment? Megérzés pfff. MegagigaüberWP. Vagy inkább simán lol.

malacka001
Válasz Zehy kommentjére
2008. márc. 16. 21:20

PLZ HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Nem bírom tovább valaki aki tőlem jobban ért az odds számoláshoz legyen cash-es vagy tournamet játékos. Számolja már ki valaki akármilyen eszköz segítségével nem bánom de próbáljátok már meggyőzni mert az életemre tör priviben.

Semmit nem hajlandó tudomásul venni. Segítsetek rajtam meg rajta.

Ha valaki hajlandó lenne ujrá átgondolni és elemezni ezt a handet K****-ra megköszönném.

peterpanic
2008. márc. 16. 21:32

már megtette két (általam is) elég nagyra becsült játékos, az én tanácsom: ignore.
pont emiatt nem érdemes belemenni az ilyenekbe, meg az AA-t eldobom preflop szintű degenerált vitákba.
énmeg eldobtam riveren a nutomat, de milyen jól tettem, mert talán split pot lett volna! így nem vesztettem a rakén! kb.

papacsa
2008. márc. 16. 21:36

Zehy nem értesz semmit.
Senki nem mondja hogy az all-in hívása rossz vagy nem azt kellene tenni!
Sőt én is 95% úgy játszom, van egy 5 % amikor nem, de az meg nálam eredményes. Lehet hogy én kivétel vagyok?

Azt ne mond Zehy, hogy te vagy a tökéletes játékos még nem hibáztál, nem hívtál rossz oddszal, vagy rossz pozicióból stb amivel még is csak nyertél.;)

Zehy
Válasz papacsa kommentjére
2008. márc. 16. 22:28

Valóban, semmit nem értek. Azt sem, h hogy jön ide, h én milyen játékos vagyok... GL, én befejeztem, minden további az előző hsz-aimban megtalálható.

papacsa
Válasz Zehy kommentjére
2008. márc. 16. 22:48

Nem baj Zehy!:D

Gus
Válasz peterpanic kommentjére
2008. márc. 17. 6:20

olyan mintha nem is olvastad volna el want2push flop utáni részre vonatkozó válaszát.
ász magassal allin tolsz flopon két ellenfél mellett?
nem hangzik túl +EV-sen.

nem hiszem hogy egy top párral (ha flopolsz valamit, az lesz az esetek igen nagy részében) ki tudsz ejteni két ellenfelet, hacsak nem totál sötétek.

persze megtévesztésértéke lehet a call-nak, csak utána ne csodálkozz, ha mégsem úgy sül el, ahogy szeretted volna.

Nekem nem ugy tunik, hogy volt zsugajuk, szoval az all in jo volt a flop utan.. csak a river ba****ta el a mokat..

majd jovok, sorba veszek mindenkit :)

malacka001
Válasz Gus kommentjére
2008. márc. 17. 7:39

Nekem nem ugy tunik, hogy volt zsugajuk, szoval az all in jo volt a flop utan.. csak a river ba****ta el a mokat..

majd jovok, sorba veszek mindenkit :)

Erre mondtam neked tegnap bazze amit gondoltam. Mi f***-nak teszel fel a fórumra akármit, ha meg vagy róla győződve hogy jól csináltad. Akkor neked nincs szükséged segítségre, mások vélemnyére.

Szerintem már nem nagyon érdekel ez a történet senkit, vagyis engem legalább is már nem, lehet nem kéne tovább erőltetni a dolgot.

Angolul remekül beszélsz bazze tedd fel nagyobb oldalakra a dolgot, hátha ott még érdekel valakit.

CrisRoniii7
2008. márc. 17. 7:58

Gus!Addig soha nem fogsz nem tanúlni a hibáidből,amíg makacskodsz...
Mindenki elmondta a véleményét,nem kötelegességed úgy játszani,ahogy mások mondják,de ha már kikéred a véleményüket,akkor legalább gondolkozz el rajta...
Nem pedig sorra kéne venni az embereket.....:)

Élő ügyfélszolgálat