jaja, bar egy kicsit konnyebb az eredmeny ismerete nelkul gondolkzni
valahogy en ugy vagyok vele, ha tudom az eredemenyt akkor akaratlanul is olyan jeleket keresek, amik arra utalnak
ha nem, akkor meg csak jozan esz
Milyen modját ember, azt sem tudod miről beszélsz. Itt nem az volt a lényeg, hogy ki hogy játszotta volna ezt a handet bazze, hanem az hogy meggyőzd magad milyen fasza fiú vagy és hogy jól játszottad meg. Ez remélem sikerült.
Milyen modját ember, azt sem tudod miről beszélsz. Itt nem az volt a lényeg, hogy ki hogy játszotta volna ezt a handet bazze, hanem az hogy meggyőzd magad milyen fasza fiú vagy és hogy jól játszottad meg. Ez remélem sikerült.
Valóban nem tett jót neked ez a 10 vagy nem tom hány év amit angol nyelvterületen töltesz. Valóban vannak értelmezési problémáid az anyanyelveddel kapcsolatban. Olvasd vissza az összes bejegyzést. Bárki elmondta a véleményét Te nem értettél vele egyet. Amikor konkrét számokkal bizonyították be mi lett volna a helyes Te mindig megkérdőjelezted.
Azokra a kérdésekre amiket feltettél akkor remélem megkaptad a választ.
Vagy van még belekötni valód valamibe.
100 ból 99 ember nem jut el idáig hogy ebben a handben azt feszegesse fórumokon, hogy flop után megérte neki megadni vagy sem, Mert betolja flop előtt és akkor már felesleges minden egyéb agyalás meg számolás.
De F16Fairlane rávilágított neked hogy a megadása ás a foldja közötti equityje szinte minimális. Biztos nem volt a fejében computer hogy kiszámolja, hogy most veszít hosszútávon 7 $ kb de már nem emlékszem pontosan hogy mennyit ha megadja. Ezért megadta és szerencséje volt. Legközelebb mond meg neki számolja át mielőtt megadja arra a flopra az A7o-val mert veszít 7 dodót.
De Fordfairlane rávilágított neked ........
Tényleg nem akarok beleszólni, de szerintem az akademia mindig is mentes volt effajta személyeskedésekből, és szerintem mindenki azt szeretné, ha ez így is maradna. Szerintem nyeljétek le, vagy cseréljetek telefonszámot és beszéljétek meg négyszemközt, mert ez tényleg nem a fórumra tartozik, mint ahogy a mostani hozzászólásom se.
hol van Fordfairlane? F16 egy repulo raadasul ...
mondom en , hogy nem tudsz olvasni....
hol van Fordfairlane? F16 egy repulo raadasul ...
mondom en , hogy nem tudsz olvasni....