üdv!
Nyertem aug 14-én a nespresso freerollon egy kávéfőzőt, ami azóta sem érkezett meg. Írtam bwinnek, a "kapcsolat"-on keresztül, majd direktben a supportnak emai-ben, de egyikre sem érkezett válasz. Igazából már lemondtam róla, csak kommentelhetnék, hogy miahelyzet. Ha valaki nyert, és megérkezett neki, vagy bárkitől észrevételt szívesen várok!
písz
Szia!
Én is nyertem még anno, és írtam is nekik a "nesspresso freeroll" utáni héten, hogy mi a helyzet; Azt válaszolták, hogy csak novemberbe tudják kiszállítani és felajánlottak pénzt helyette ami csak egy kicsit volt a kávéfőző bolti ára alatt így elfogadtam.
Szia!
Én is nyertem még anno, és írtam is nekik a "nesspresso freeroll" utáni héten, hogy mi a helyzet; Azt válaszolták, hogy csak novemberbe tudják kiszállítani és felajánlottak pénzt helyette ami csak egy kicsit volt a kávéfőző bolti ára alatt így elfogadtam.
Reggelt!
A bwin market bónusz egy összegben íródik jóvá, vagy ilyen 100 pontonként alapon? A 800 pont az nem sok szerencsére.
"90 napja van arra, hogy összegyűjtsön 800 pókerpontot, és megkapja bónuszát."
Reggelt!
A bwin market bónusz egy összegben íródik jóvá, vagy ilyen 100 pontonként alapon? A 800 pont az nem sok szerencsére.
"90 napja van arra, hogy összegyűjtsön 800 pókerpontot, és megkapja bónuszát."
Köszönöm!
Köszönöm!
HUD-ot hogy állítjátok be, hogy a megfelelő emberhez kerüljön, (mert 5 max SNG-nél ugye random ülteti az embereket)?
HUD-ot hogy állítjátok be, hogy a megfelelő emberhez kerüljön, (mert 5 max SNG-nél ugye random ülteti az embereket)?
bwin probléma
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, hátha valaki tapasztalt már hasonlót. Beültem egy készpénzes asztalhoz teljes beülővel, amin egy all in-nek köszönhetően majd egy teljes beülőt nyertem pluszba. Kis játék után az asztal elsötétül és megjelenik rajta az alábbi szöveg: "Ezen az asztalon megszűnt a játék"
Hozzáteszem 4-en ültünk rajta. Bezártam a megszűnt asztalt de a pénzből sak az alap beülő jelent meg a számlámon amivel beültem, az is 10 perc késéssel. Ilyenkor mi a helyzet? Írtam nekik, még semmi válasz.