Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
tonyy
Válasz xxxCristianoxxx kommentjére
2011. okt. 21. 22:03

üdv!

Nyertem aug 14-én a nespresso freerollon egy kávéfőzőt, ami azóta sem érkezett meg. Írtam bwinnek, a "kapcsolat"-on keresztül, majd direktben a supportnak emai-ben, de egyikre sem érkezett válasz. Igazából már lemondtam róla, csak kommentelhetnék, hogy miahelyzet. Ha valaki nyert, és megérkezett neki, vagy bárkitől észrevételt szívesen várok!

písz

lourker
Válasz tonyy kommentjére
2011. okt. 21. 22:41

Szia!

Én is nyertem még anno, és írtam is nekik a "nesspresso freeroll" utáni héten, hogy mi a helyzet; Azt válaszolták, hogy csak novemberbe tudják kiszállítani és felajánlottak pénzt helyette ami csak egy kicsit volt a kávéfőző bolti ára alatt így elfogadtam.

tonyy
Válasz lourker kommentjére
2011. okt. 21. 23:23

Szia!

Én is nyertem még anno, és írtam is nekik a "nesspresso freeroll" utáni héten, hogy mi a helyzet; Azt válaszolták, hogy csak novemberbe tudják kiszállítani és felajánlottak pénzt helyette ami csak egy kicsit volt a kávéfőző bolti ára alatt így elfogadtam.

Köszi! mennyi a bolti ára? :)

AK0r051
Válasz tonyy kommentjére
2011. okt. 24. 10:01

Reggelt!

A bwin market bónusz egy összegben íródik jóvá, vagy ilyen 100 pontonként alapon? A 800 pont az nem sok szerencsére.

"90 napja van arra, hogy összegyűjtsön 800 pókerpontot, és megkapja bónuszát."

Valetudox
Válasz AK0r051 kommentjére
2011. okt. 24. 10:08

Reggelt!

A bwin market bónusz egy összegben íródik jóvá, vagy ilyen 100 pontonként alapon? A 800 pont az nem sok szerencsére.

"90 napja van arra, hogy összegyűjtsön 800 pókerpontot, és megkapja bónuszát."

egy összegben kapod meg amint elérted a megfelelő pontot. Pókerem menüpontban az aktív bónuszoknál láthatod, hogy még mennyi van hátra.

AK0r051
Válasz Valetudox kommentjére
2011. okt. 24. 10:52

Köszönöm!

Valetudox
Válasz AK0r051 kommentjére
2011. okt. 24. 10:56

Köszönöm!

Szívesen, máskor is!

kidelpiero
Válasz Valetudox kommentjére
2011. okt. 25. 11:28

HUD-ot hogy állítjátok be, hogy a megfelelő emberhez kerüljön, (mert 5 max SNG-nél ugye random ülteti az embereket)?

cursor 10
Válasz kidelpiero kommentjére
2011. okt. 25. 15:37

HUD-ot hogy állítjátok be, hogy a megfelelő emberhez kerüljön, (mert 5 max SNG-nél ugye random ülteti az embereket)?

Beállítod a fix pozíciót és mindig átülsz oda.

Gy3pm3st3rk3
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. okt. 30. 20:50

bwin probléma

Sziasztok!

A segítségeteket kérném, hátha valaki tapasztalt már hasonlót. Beültem egy készpénzes asztalhoz teljes beülővel, amin egy all in-nek köszönhetően majd egy teljes beülőt nyertem pluszba. Kis játék után az asztal elsötétül és megjelenik rajta az alábbi szöveg: "Ezen az asztalon megszűnt a játék"
Hozzáteszem 4-en ültünk rajta. Bezártam a megszűnt asztalt de a pénzből sak az alap beülő jelent meg a számlámon amivel beültem, az is 10 perc késéssel. Ilyenkor mi a helyzet? Írtam nekik, még semmi válasz.

Élő ügyfélszolgálat