Próbáltad már, hogy nem 3-4 BB-t emelsz a monsterjeiddel, ha 6an callolnak le?
Emelj akkorát, hogy csak 1-2 ellenfél maradjon, ha ehhez 8-15-öt kell emelni akkor akkorát.
Kaszis!
[QUOTE=Kaszis;374507] Sem a Full Tilten, sem az iPokeren nem tapasztaltam ilyesmit. QUOTE]
én igen, sőt, az Europkeren, Everest, PS, Heaven, anno FT-én is szívtam rendesen. és nehoyg azt gondold, hogy csak a kis téten vannak idióták, nem-nem, a 200-400 dolláros asztalok is tele vannak képzetlen játékosokkal, akik rendre lemákolnak. erre azt mondják egyesek, hogy kérem szépen ez a variancia. mire én azt mondom a francokat!
ez a játék nem a tudásról szól, bár van néhány dolog, amit nem árt észbe tartani, azonban semmire sem mész vele, ha kiesel Fortuna asszony kegyeiből. persze némi önismeret, önmérséklet sem ártalmas
ez egy olyan játék, amire különösen illik az a mondás: se vele, se nélküle...
[QUOTE=Kaszis;374507] Sem a Full Tilten, sem az iPokeren nem tapasztaltam ilyesmit. QUOTE]
én igen, sőt, az Europkeren, Everest, PS, Heaven, anno FT-én is szívtam rendesen. és nehoyg azt gondold, hogy csak a kis téten vannak idióták, nem-nem, a 200-400 dolláros asztalok is tele vannak képzetlen játékosokkal, akik rendre lemákolnak. erre azt mondják egyesek, hogy kérem szépen ez a variancia. mire én azt mondom a francokat!
ez a játék nem a tudásról szól, bár van néhány dolog, amit nem árt észbe tartani, azonban semmire sem mész vele, ha kiesel Fortuna asszony kegyeiből. persze némi önismeret, önmérséklet sem ártalmas
ez egy olyan játék, amire különösen illik az a mondás: se vele, se nélküle...
rb
üdv,
bwin market-en keresztül kb mekkora rb érhető el?
thx.
17-20%
17-20%
igazad van , akkor inkabb 12-15 ,
per pillanat 0% a RB bwinen mivel napok/hetek óta nem lehet bónuszt venni ,se tournament belépőt :(
más : ongame better működik egyáltalán windows 7 64 bites rendszeren ,sehogy se akar elindulni pedig .net 4.0 tól kezdve mindet feltettem :(
Nekem ma sikerült egy 250-es bónuszt vennem.
Nekem ma sikerült egy 250-es bónuszt vennem.