Sziasztok!
A segítségeteket kérném, hátha valaki tapasztalt már hasonlót. Beültem egy készpénzes asztalhoz teljes beülővel, amin egy all in-nek köszönhetően majd egy teljes beülőt nyertem pluszba. Kis játék után az asztal elsötétül és megjelenik rajta az alábbi szöveg: "Ezen az asztalon megszűnt a játék"
Hozzáteszem 4-en ültünk rajta. Bezártam a megszűnt asztalt de a pénzből sak az alap beülő jelent meg a számlámon amivel beültem, az is 10 perc késéssel. Ilyenkor mi a helyzet? Írtam nekik, még semmi válasz.
Bónusz
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Terem választáson töröm a fejem és a Bwin is szóba jöhet.
Tegyük fel ha kihasználnám a Bwin első befizetési bónuszát az-az 1000$bónuszt.
Akkor Kérdéseim:
1,Összességében az 1000$ bónuszhoz mennyi rake-t kell termelni?
2,Mekkora profitra jönne ez ki egy nullás játékkal? Az 1000$ bónuszon felül van még valami juttatás?Gondolok itt a pontokból adódóra, stb nem tudom miből jöhetne még egy kis plusz. Itt főleg a bónusz kijátszásának feltételei mellett lehetséges pluszok jöhetnek szóba.
Kérlek ha ismeretedben állnak ezek a dolgok akkor segíts nekem, hogy a legjobbat választhassam.
Előre is köszönöm!
Sziasztok.
Üdv srácok,
Olyan kérdésem lenne, befizettem 20000-et, írta hogy 400 plusz a 2%, aztán mégis 20950 körül vett le. Ezt miért???
Sziasztok.
1,Összességében az 1000$ bónuszhoz mennyi rake-t kell termelni?
2,Mekkora profitra jönne ez ki egy nullás játékkal?
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, hátha valaki tapasztalt már hasonlót. Beültem egy készpénzes asztalhoz teljes beülővel, amin egy all in-nek köszönhetően majd egy teljes beülőt nyertem pluszba. Kis játék után az asztal elsötétül és megjelenik rajta az alábbi szöveg: "Ezen az asztalon megszűnt a játék"
Hozzáteszem 4-en ültünk rajta. Bezártam a megszűnt asztalt de a pénzből sak az alap beülő jelent meg a számlámon amivel beültem, az is 10 perc késéssel. Ilyenkor mi a helyzet? Írtam nekik, még semmi válasz.
Üdv srácok,
Olyan kérdésem lenne, befizettem 20000-et, írta hogy 400 plusz a 2%, aztán mégis 20950 körül vett le. Ezt miért???
Üdv! az ongames termeknél hogyan számolja a pontokat cash game-nél?
úgy mint a pokerstarsnál,hogy mindenki kap player pontot aki kapott lapot,vagy az alapján ki mennyi pénzt tett be a potba,illetve mennyit rake-elt?
Mert nem csak a terem, hanem a bankod is vesz le.
úgy mint a pokerstarsnál,hogy mindenki kap player pontot aki kapott lapot,vagy az alapján ki mennyi pénzt tett be a potba,illetve mennyit rake-elt?