Magyar nyelven az elérhetőség:
hungary@betfriends.com
köszi de ez betfriends? vagy a nextpoker mindenestül átköltözött? tehát a betfriends is utána tud nézni?
fazsányos aszondják h holnapra talán megjön a lém...
Ez betfriendes, de most, hogy nézem van egy hungary@nextpoker.com mail cim is. Ez utóbbi talán biztosabb.
fazsányos aszondják h holnapra talán megjön a lém...
nem kéne :D
de csak hopefully h megkapom holnap :D
én akarhogy buvészkedek, nem teszi át a lóvét a nextpokeres számláról a betfriendsre, pedig mindent az utasításoknak megfeleloen csináltam!
amikor letoltottem a betfriends-et, felajánlotta hogy csináljak uj account-ot, de a nexpokeres nickemet nem fogadta el, igy másik nick-kel regeltem, nem tudom ez baj-e?
a pénzem egy részét, amugy cashoutoltam 31-én, de azt irják hogy lehet hogy 2 hét mire megjon a lóvé MB-re, mert ugye most sok a dolguk, remélem kicsit felgyorsitanak odafont, mert az azért vicc hogy 1-2 hétig nem lehet egyik teremben sem játszani...
aza vicc h már négy napja megy át az instant transfer a nextpokerről a betfriendsre :D
még mindig nem jött meg pedig okt.25. óta successful szóval nem kellene hogy csússzon ha már egyszer elinditották. Support (nem a magyar hanem az alap csütörtökön irtam nekik) meg szokásához híven nem válaszol.
már az is megfordult a fejemben hogy fizetési gondok vannak. mert ahhoz nem kell 2hét hogy mindenkit átpakoljanak betfriends-re.