na idokozben megjott a lóvém, csak elfelejtettem hogy itt ugyanugy kell áttranszferálni a poker accountra a pénzt, mint pl. a NoIQ-ra...
nem lesz itt semmi gond, csak kicsit lassuak az átállás miatt!
Nekem Nexten már nincs semmi, de még Betfriendsen sincs semmi.
:(
Amugy a bonuszokat a betfriendsen is jóvá fogják irni, ugye?
Gondolok itt a 8 pont/dollárra.
értem Satukan.
án meg csináltam egy számlát a betfriendsen és nem irtam be a nextes campaign code-t, írtam is a supportnak és azt írták h átlesz állítva,de ahogy látom ez késlekedik vagy nem tudom mi van majd kiderül.
Nézd meg a betfriends.com honlapon és ott jelentkezz be, szeintem ott kell lennie!
"The gold level will be activated to your account on the 6th of November."
Megtettem, nincs ott semmi. Közben viszont érkezett egy mail a Betfriendstől, amiből kiderült, hogy a Nextpoker is csinált egy accountot + én is, a kettő között az eltérés: az egyik nagybetűvel kezdődik.
Utólag rájöttem, egyszerűbb lett volna, ha semmit nem csinálok.
Elvileg már sínen van a dolog, csak idő kérdése, hogy a számlán ne egy nagy nulla legyen.
Nem lesz gond a két acc-ból? Mert én is így jártam,azzal a különbséggel,hogy én csak terembe reggeltem egy új accot,de a next-es accal is be tudok lépni,és arra át is tudtam tenni a lét a főszámláról.
A next pókerről szerencsére már rég átutalták a pénzt a bf számlámra, de a next oldalán, a player pontok még mindíg ott vannak. Ha jól tudom, azokat (ha nem 800 akkor is) is beváltáj. Mikor esedékes ez? Tudtok erről valamit?
A next pókerről szerencsére már rég átutalták a pénzt a bf számlámra, de a next oldalán, a player pontok még mindíg ott vannak. Ha jól tudom, azokat (ha nem 800 akkor is) is beváltáj. Mikor esedékes ez? Tudtok erről valamit?