Satukan
Válasz ZoDo kommentjére
2008. nov. 6. 18:49

Nekem már 3 napja beváltották a lejátszott pont arányában. Ugyanúgy megjelent az összeg, aztán azt is átutalták utólag. Viszont a pontok a bónusz után is megmaradtak.
Meg kaptam is egy mailt Last bonus at Nextpoker! tárggyal erről.

mijamoto
Válasz Satukan kommentjére
2008. nov. 7. 16:13

Azért jó lenne,ha a kifizetés nem a max 2 hét alatt történne meg!!!Ha már tudták elöre az átállást,akkor miért nem biztosítottak megfelelő pénzt a kifizetésekre?
Nekem ne mondja senki,h olyan sok ügyfelük lett volna!Gondolom nem gondolták,h ilyen sokan otthagyják öket az Ipoker miatt!Nem is tudom,h gondolták:egy teljesen átlagos Ipokeres bónusz vs lehető legjobb Ongame-s bónusz?LOL
Nevetséges,1 hét után is csak created az MB-re való kifizetésem!Ugyan már,csak ülnek a pénzemen(meg a többiekén)!!!
Megérte váltani?Kötve hiszem!!!

atcsy
Válasz mijamoto kommentjére
2008. nov. 7. 16:57

ebbe igazad van

nem kicsit benézték, azért mehettek volna kulturáltabb netwörkbe is ,amit nem szemetelt össze SSS ekkel meg tutista csirákkal a szomszéd konkurenciaiskola!

Ipokeren teljesen élvezhetetlen a játék pont ezek miatt.

Valhalla
Válasz atcsy kommentjére
2008. nov. 7. 18:11

nem kicsit benézték, azért mehettek volna kulturáltabb netwörkbe is ,amit nem szemetelt össze SSS ekkel meg tutista csirákkal a szomszéd konkurenciaiskola!

Szerintem meg pontosan tudják mit csinálnak. Néhány hónapja volt egy felmérésük, szerintem mindenkinek küldtek, akinek volt náluk számlájuk. Az egyik kérdés így szólt kb.: "Milyen másik hálózatban játszol még? (Válaszolj nyugodtan, nem fogunk megsértődni)"

Nem lepődnék meg, ha a legtöbb válaszadó az iPokert jelölte volna meg;)

atcsy
Válasz Valhalla kommentjére
2008. nov. 7. 20:04

lehet h kaptak , de én nem kaptam ,de ez lényegtelen.

Csak mondtam egy vélemény az Ipokerről.

133Roland
Válasz atcsy kommentjére
2008. nov. 7. 21:22

Az én pénzem szerintem elveszett a rendszerben(azt irták átrakják,kb egy hete)azóta semmi.....fasza... :(

Már küldtem e-mailt is,hogy kideritsem mi folyik "ott"....válasz még nem érkezett.

Várok türelmesen.

zolih
Válasz 133Roland kommentjére
2008. nov. 8. 2:48

nem kell aggódni. én okt25-én cashoutoltam és ma jött csak meg.
A moneybookerses cashoutom meg 30-a óta volt created, ma lett successful rögtön megjött az is.

Egyébként nextpoker nem önszántából hagyta el az ongame-t hanem kirúgták őket rakeback policy megsértése miatt. És az ongame hálózat az aki ül a pénzen, mivel a nextpoker is tőlük úgymond 'cashoutol'.

Argentína
Válasz zolih kommentjére
2008. nov. 8. 3:13

én 31-én cashoutoltam MB-re és még nem jott meg...

mijamoto
2008. nov. 8. 7:02

Azért jó lenne,ha a kifizetés nem a max 2 hét alatt történne meg!!!Ha már tudták elöre az átállást,akkor miért nem biztosítottak megfelelő pénzt a kifizetésekre?
Nekem ne mondja senki,h olyan sok ügyfelük lett volna!Gondolom nem gondolták,h ilyen sokan otthagyják öket az Ipoker miatt!Nem is tudom,h gondolták:egy teljesen átlagos Ipokeres bónusz vs lehető legjobb Ongame-s bónusz?LOL
Nevetséges,1 hét után is csak created az MB-re való kifizetésem!Ugyan már,csak ülnek a pénzemen(meg a többiekén)!!!
Megérte váltani?Kötve hiszem!!!

Hehe!!
Lehet,h hamarabb kellett volna panaszkodnom!Megjött az MB-re a pénzem!

herrbert74
2008. nov. 8. 14:20

Egy kis adalék a történethez. Érdemes elolvasni a belinkelt leveleket is, ahol elég szókimondó, bennfentes információk vannak szerintem.

https://www.nextpoker.com/Information/PressReleases/tabid/382/language/en-US/Default.aspx

Élő ügyfélszolgálat