már az is megfordult a fejemben hogy fizetési gondok vannak. mert ahhoz nem kell 2hét hogy mindenkit átpakoljanak betfriends-re.
Engem kifizettem MB-re vagy öt nap alatt.
Bár én kb 20-án már kikértem a pénzem.
Én 28 -án kértem ki neteller -re, két nap alatt megjött.
skacok végre megjött a pénzem! :)
az lenne a kérdésem hogy nektek a my accountnál a vip level hány csillagon áll?
nekem elsőn, gondolom aza a steel level amit mki megkap.
Nem a negyediken kéne neki állnia mivel az lenne a gold vip level?
vagy tévednék?
na nekem most ugy áll a helyzet, hogy már nincs a nextpokeren a pénzem, de még a betfriendsre sem érkezett meg!
megnéztem a transactions historyt és ott az van hogy:
03/11/2008 Bank transfer -€x,xxx Success Successful.
ezek szerint bank tranferrel tették át a lóvét a másik accountra? de akkor miért nincs már ott? nektek is igy volt?
na nekem most ugy áll a helyzet, hogy már nincs a nextpokeren a pénzem, de még a betfriendsre sem érkezett meg!
megnéztem a transactions historyt és ott az van hogy:
03/11/2008 Bank transfer -€x,xxx Success Successful.
ezek szerint bank tranferrel tették át a lóvét a másik accountra? de akkor miért nincs már ott? nektek is igy volt?
na idokozben megjott a lóvém, csak elfelejtettem hogy itt ugyanugy kell áttranszferálni a poker accountra a pénzt, mint pl. a NoIQ-ra...
nem lesz itt semmi gond, csak kicsit lassuak az átállás miatt!
Délutánra nekem is átdobták a pénzt betfriendsre! Nade töredék bónusz nélkül, és az én vip szintem is csak 1 csillag...
satukan látom neked is ua az problémád mint nekem
a betfriendses számlád te csináltad vagy a nextpoker automatice?
a jétékos állományban rendesen csalódtam,kicsit HU-ztam és anyira katasztrofális tutista barom ökör állatok vannak itt hogy az katasztrófa, a sziklák begyepesedett sziklái :D
ez a vélemény eddig HU- rol
ugy látszik hogy HUz ni nem nagyon fogok itt :S
Előszőr én is csináltam egyet, majd a nextpokeres accountom is átkerült, igy jelenleg 2 db accountom van a betfriendsen. A betfriends magyar részlegére irtam erről, azt a választ kaptam, hogy megpróbálják töröltetni amit én készitettem. Lehetőleg a nextes átmentett számlát tartanám meg..