szaki
Válasz andree kommentjére
2008. dec. 3. 17:30

64 Megásat csináltam. Olyan mintha megenné lassan a memóriát. Egy óra után már csak kattog a vinyó, ahogy csinálja a virtuális memóriát. Közben meg, megáll az ablak, és néha csak a fehér helye látszik ahogy tölt. Külön öröm, hogy ezt általában a flop és a river kiterítése előtt/közben teszi. Tehát lehet gyakorolni, a gyors 2-3 mp-s döntéseket. :) Már kinyomtam alóla mindent. Winampot, MSN-t, Skypeot, de még is ez történik. Próbáltam az Instant Memory Cleanert lefuttatni előtte, de semmi. Egy óra és vége a mókának. Most haverom küldött valami optimalizer programcsomagot. Azzal is megpróbálom a memória tisztítást.

Vmit nagyon nem jol csinalsz egyertelmu.

1. Csinalj egy 64Mas fixed media ramdisket
2. Csinalj egy tokures stat file-a pokerklienssel nem tudom melyik menuben de lehet csinalni ureset
3. Ezt a filet masold a ramdiskre ha nem ott hoztad letre
4. Mutasd meg a pokerkliensnek ,hogy ezt a filet hasznalja
5. Ugyanigy a PTnek PAHUDnak is ezt a filet add meg

Majd amikor jatszol ne masolgass semmit csak ulj be egy asztalhoz es a pokerkliens automatikusan ujra letrehoz egy ures dbt a ramdisken.
Tehat a PTt PAHUDot a beules utan inditsd.

cake
Válasz szaki kommentjére
2008. dec. 3. 18:26

van olyan bónuszos terem most, mint a next volt?

ceewyl
Válasz cake kommentjére
2008. dec. 8. 19:17

A tournament statistics résznél a beat mit jelent?

andree
Válasz szaki kommentjére
2008. dec. 8. 19:26

Vmit nagyon nem jol csinalsz egyertelmu.

1. Csinalj egy 64Mas fixed media ramdisket
2. Csinalj egy tokures stat file-a pokerklienssel nem tudom melyik menuben de lehet csinalni ureset
3. Ezt a filet masold a ramdiskre ha nem ott hoztad letre
4. Mutasd meg a pokerkliensnek ,hogy ezt a filet hasznalja
5. Ugyanigy a PTnek PAHUDnak is ezt a filet add meg

Majd amikor jatszol ne masolgass semmit csak ulj be egy asztalhoz es a pokerkliens automatikusan ujra letrehoz egy ures dbt a ramdisken.
Tehat a PTt PAHUDot a beules utan inditsd.

Próbálkoztam minden lehetséges módon, de sajnos semmi eredmény. szerintem a gépem hibája. Eddig is gyakran ragadtak be progik a memóriába. Azért köszönöm a segítséget mindenkinek.

rozmi
Válasz cake kommentjére
2008. dec. 8. 20:26

van olyan bónuszos terem most, mint a next volt?

A bottomless 8x bónuszra gondolsz? Ha igen a heypokernek bizonyos affil oldalakon keresztül elvileg van ilyen akciója.

hosocske
Válasz rozmi kommentjére
2008. dec. 9. 17:00

most fogom kiszedni a bwin bónuszt, és átmennék egy másik ongame teremhez, nem tudjátok melyik, ahonnan a legegyszerűbben lehet majd kifizetni: pl nem kérnek majd fényképes igazolványt és lehet bankártyára vagy banki utalással kiutalni
elöre is köszi:)

bihaimo
Válasz hosocske kommentjére
2008. dec. 9. 17:05

Mindenképpen fognak kérni fényképes igazolványt.
Ez van...
Üdv.

Kubesz0607
Válasz bihaimo kommentjére
2008. dec. 9. 20:32

HM

Hali! Ongame hova menti a HH-kat? Egy adatbázis fájlt már találtam, de HoldemManager nem nagyon érzi. Hogy kell megszugerálni? :) Köszi!

rozmi
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2008. dec. 9. 20:40

Megy az, csak a legújabb HEM (1.07) kell hozzá.

Kubesz0607
Válasz rozmi kommentjére
2008. dec. 9. 20:49

Megy az, csak a legújabb HEM (1.07) kell hozzá.

Fel lehet valahogy patchelni? Valszeg nekem a régebbi van.
Honnan lehet ezt a patchet letölteni? Nagyon kasu vagyok ezekhez sajnos:)

Köszi előre is a segitséget! :)

Élő ügyfélszolgálat