Nekem volt hasonló helyzetem és nem igazán csipázzák az átjátszós dolgot!
Írj nekik levelet ,h te nem csaltál csak nem akartál player transferrel szórakozni mert nem bízol benne/azzal ne törődj ,h nem is lehet attól függetlenül ,h egy hálózat:)/ és ,h csak ez tűnt jó megoldásnak!
Nekem egy hónap múlva visszaadták a pénzt!Ipoker-en volt!
Kezet foghat nyugodt szívvel az ipokerrel..
egy csaló szar hálózat..folyamatosan leesnek az ellen 1-2 outjai, na ne vicceljünk már.
Érdekes módon Starson, FTP-n nem tapasztaltam ezt..kicsit kiborultam :(
Megcsináltam a ramdisket, ahogy a másik topicban volt leírva, de még mindig 5-10 mp-s belassulások vannak. Én hibáztam valamit, vagy erre lehet számítani a ramdiskes megoldás mellett is? 4 asztalon játszom.
egy csaló szar hálózat..folyamatosan leesnek az ellen 1-2 outjai, na ne vicceljünk már.
Viccelsz ugye?
Megcsináltam a ramdisket, ahogy a másik topicban volt leírva, de még mindig 5-10 mp-s belassulások vannak. Én hibáztam valamit, vagy erre lehet számítani a ramdiskes megoldás mellett is? 4 asztalon játszom.
Én minden sessiont új file-ba teszek Statistics/Advanced/Create Statistics File.
Mindig az aznapi dátumot adom fájlnévnek, így egy egy file max 2-3k handet tartalmaz, így ramdisk nélkül sincsenek belassulások (9 asztal mini view+PT+ HUD).
Ha a stat file-t bemásoltad a RAMDISC-be plusz odaíratod az Ongame szoftverrel a history-kat, elvileg nem lenne szabad. Esetleg nem csináltad túl kicsire/túl nagyra a RAMDISC helyet? 64-128 MB méret jónak kell hogy legyen