Es azt ,hogy fogja csinalni?
Marmint a szakitast az Ongame-el.
Mivelhogy a Prooom az maga az Ongame es Bwin tulajdonaban van.
Ugyhogy ez kb lehetetlen.
Kulonben is az uj beta szoftvert csak naluk lehetett eddig is tesztelni.
El vagytok tevedve
infó
Helló,
Valaki használ ezen az oldalon Holdem managart?
Mit kell tudni a beállításokról?
A handeket ha jól tudom nem könnyű megtalálni.Erről valami infó?
Előre is köszi
mikee
s.o.s
Hogy tudom a handeket beimportálni a Holdem Managar-be?
mikee
le van írva sokhelyen a fórumon, kapsz tőlem egy ejnyebejnyét!
legújabb HM kell hozzá! töltsd le a legújabb bétát, az automatikusan fogja olvasni.
le van írva sokhelyen a fórumon, kapsz tőlem egy ejnyebejnyét!
legújabb HM kell hozzá! töltsd le a legújabb bétát, az automatikusan fogja olvasni.
Regisztrálhatok egy újabb ongame terembe, ha bannoltak végleg egy korábbiból?
Nem akarom más hálózat után nézni..
Regisztrálhatok egy újabb ongame terembe, ha bannoltak végleg egy korábbiból?
Nem akarom más hálózat után nézni..
Hülye voltam..
Egyik haverom depozott Bwinre, de a huf számlája miatt sokat bukott az árfolyamváltozás miatt. Átjátszottuk. Cash-outoltam Hollyról a nyereményem + az átjátszott pénzt, és még aznap nyitottam egy accot Bwinre és depoztam mivel Netelleren volt még pénzem.
Ma reggelre mind2 accom zárolták mert megszegtem a feltételeket. Lóvét se kapom vissza.
Bár nem igazán értem, hogy a Bwinen miért zárolták, mivel azelőtt szegtem meg a feltételeket mielőtt a Bwin feltételeit elfogadtam volna. Szóval Bwinre csak az átjátszás után regisztráltam és mégis elvették mind.
Slowplay
Megcsináltam a ramdisket, ahogy a másik topicban volt leírva, de még mindig 5-10 mp-s belassulások vannak. Én hibáztam valamit, vagy erre lehet számítani a ramdiskes megoldás mellett is? 4 asztalon játszom.
Hülye voltam..
Egyik haverom depozott Bwinre, de a huf számlája miatt sokat bukott az árfolyamváltozás miatt. Átjátszottuk. Cash-outoltam Hollyról a nyereményem + az átjátszott pénzt, és még aznap nyitottam egy accot Bwinre és depoztam mivel Netelleren volt még pénzem.
Ma reggelre mind2 accom zárolták mert megszegtem a feltételeket. Lóvét se kapom vissza.
Bár nem igazán értem, hogy a Bwinen miért zárolták, mivel azelőtt szegtem meg a feltételeket mielőtt a Bwin feltételeit elfogadtam volna. Szóval Bwinre csak az átjátszás után regisztráltam és mégis elvették mind.