Valhalla
Válasz szaki kommentjére
2008. nov. 14. 22:24

Es azt ,hogy fogja csinalni?
Marmint a szakitast az Ongame-el.

Mivelhogy a Prooom az maga az Ongame es Bwin tulajdonaban van.
Ugyhogy ez kb lehetetlen.

Kulonben is az uj beta szoftvert csak naluk lehetett eddig is tesztelni.

El vagytok tevedve

Lehet, nem tom. A másik verzió akkor, hogy az eddig kevésbé promótált Bwin kerül a PokerRoom helyébe az affi site-okon. Ha ez a verzió sem jó, akkor sajnálom. Több 5let nem van :D

mikee1978
Válasz Valhalla kommentjére
2008. nov. 15. 12:35

infó

Helló,
Valaki használ ezen az oldalon Holdem managart?
Mit kell tudni a beállításokról?
A handeket ha jól tudom nem könnyű megtalálni.Erről valami infó?
Előre is köszi
mikee

mikee1978
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. nov. 18. 12:46

s.o.s

Hogy tudom a handeket beimportálni a Holdem Managar-be?
mikee

V.Peti
2008. nov. 18. 12:48

le van írva sokhelyen a fórumon, kapsz tőlem egy ejnyebejnyét!

legújabb HM kell hozzá! töltsd le a legújabb bétát, az automatikusan fogja olvasni.

mikee1978
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 18. 13:02

le van írva sokhelyen a fórumon, kapsz tőlem egy ejnyebejnyét!

legújabb HM kell hozzá! töltsd le a legújabb bétát, az automatikusan fogja olvasni.

Igen,tudom,hogy le van írva,de nem találom!Ebben a topicban nincs a HM topik meg tartana egy napig mig átnézném.
Gondoltam így gyorsabban hozzájutok az infóhoz.
köszi
mikee

charg25
2008. nov. 18. 22:40

Regisztrálhatok egy újabb ongame terembe, ha bannoltak végleg egy korábbiból?
Nem akarom más hálózat után nézni..

medgypeti
Válasz charg25 kommentjére
2008. nov. 18. 22:55

Regisztrálhatok egy újabb ongame terembe, ha bannoltak végleg egy korábbiból?
Nem akarom más hálózat után nézni..

Sztem igen.Miért bannoltak?

charg25
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 18. 23:05

Hülye voltam..
Egyik haverom depozott Bwinre, de a huf számlája miatt sokat bukott az árfolyamváltozás miatt. Átjátszottuk. Cash-outoltam Hollyról a nyereményem + az átjátszott pénzt, és még aznap nyitottam egy accot Bwinre és depoztam mivel Netelleren volt még pénzem.
Ma reggelre mind2 accom zárolták mert megszegtem a feltételeket. Lóvét se kapom vissza.

Bár nem igazán értem, hogy a Bwinen miért zárolták, mivel azelőtt szegtem meg a feltételeket mielőtt a Bwin feltételeit elfogadtam volna. Szóval Bwinre csak az átjátszás után regisztráltam és mégis elvették mind.

andree
2008. nov. 23. 22:50

Slowplay

Megcsináltam a ramdisket, ahogy a másik topicban volt leírva, de még mindig 5-10 mp-s belassulások vannak. Én hibáztam valamit, vagy erre lehet számítani a ramdiskes megoldás mellett is? 4 asztalon játszom.

Overcome85
2008. nov. 23. 22:58

Hülye voltam..
Egyik haverom depozott Bwinre, de a huf számlája miatt sokat bukott az árfolyamváltozás miatt. Átjátszottuk. Cash-outoltam Hollyról a nyereményem + az átjátszott pénzt, és még aznap nyitottam egy accot Bwinre és depoztam mivel Netelleren volt még pénzem.
Ma reggelre mind2 accom zárolták mert megszegtem a feltételeket. Lóvét se kapom vissza.

Bár nem igazán értem, hogy a Bwinen miért zárolták, mivel azelőtt szegtem meg a feltételeket mielőtt a Bwin feltételeit elfogadtam volna. Szóval Bwinre csak az átjátszás után regisztráltam és mégis elvették mind.

Nekem volt hasonló helyzetem és nem igazán csipázzák az átjátszós dolgot!
Írj nekik levelet ,h te nem csaltál csak nem akartál player transferrel szórakozni mert nem bízol benne/azzal ne törődj ,h nem is lehet attól függetlenül ,h egy hálózat:)/ és ,h csak ez tűnt jó megoldásnak!
Nekem egy hónap múlva visszaadták a pénzt!Ipoker-en volt!

Élő ügyfélszolgálat