HM -->table finder és a piros kis kockát vidd rá az asztalra, elvileg utána auto felismeri.
HM -->table finder és a piros kis kockát vidd rá az asztalra, elvileg utána auto felismeri.
Rekordhónap után 20BI-es EV differencia 1 hét alatt. De biztos csak a variancia.
Komolyan, kezd elegem lenni az egész pókermaffiából.
Rekordhónap után 20BI-es EV differencia 1 hét alatt. De biztos csak a variancia.
Megnyugtatóbb lenne olyanokat hallani, hogy más meg 20BI-vel EV felett van.
És ez az, hogy így is játszok, mert így is nyerek. De nehéz nem gyanakodni, amikor összmennyiséget tekintve 3 bankrollal vagyok a várható értékem alatt.
Megnyugtatóbb lenne olyanokat hallani, hogy más meg 20BI-vel EV felett van.
És ez az, hogy így is játszok, mert így is nyerek. De nehéz nem gyanakodni, amikor összmennyiséget tekintve 3 bankrollal vagyok a várható értékem alatt.
10+bi-vel EV felett vagyok az utobbi 3 honapban. de mar a HM reportokrol is levettem az EVt, a HM EV ebben a formájában 0Ft-ot ér, gondold csak végig. kb arra jó, hogy felbaszd az agyad rajta. de ez itt OFF.
Ezúton szeretném megköszönni, hogy az elmúlt 20000 hand alatt 8bb/100-zal vagyok EV alatt. /whine off.
A legutóbbi 800 játék alatt sikerült átlagosan 20 avg. BI -el futni EV alatt, de van egy kollega, aki szintén ezen a hálózaton 2500 játék után összehozott egy 100BI -es EV különbséget, mindketten 11$ -os SNG -ket játszunk, szóval ez így nem semmi :) Helyenként az EV winningsem 4x akkora összeget mutat, mint a valós :) De most már megyek belőle kifele, UP -ot minden Ongamesnek!