Ezen a hálózaton csak akkor van esélyed, ha max 5 outod van, de megfigyeléseim szerint, ha csak 2vel játszol akkor tuti nyerő vagy. El nem tudom képzelni miért regeltem ide.......
Ha meg már nincs outod, kipörög a jackpot mi?
Hova menti a playernotsokat pontosan?
Hova menti a playernotsokat pontosan?
C:\Users\USERNAME\AppData\Local\P5\RedKings\PlayerNotesP5.irf.
Ilyesmit próbálj meg keresni, ebben a file -ban kell lennie. Convertálni kell valószínűleg, még az életben nem csináltam, de biztos van hozzá program, ha google -ben keresed. Szerintem legközelebb HM -be mentsd inkább, sokkal egyszerűbb mozgatni.
Köszi az lesz.
Sziasztok! A Smart Live teremben tolom éppen. A kérdésem: Másoknak is szokta néha azt csinálni, h SnG közben néha nem az igazi stackméretemet írja ki? Például azt írja ki h van 2300 zsetonom, de mikor all in-t nyomok, akkor az igazi zsetonjaimmal tettem ezt(3110)!
Sziasztok! A Smart Live teremben tolom éppen. A kérdésem: Másoknak is szokta néha azt csinálni, h SnG közben néha nem az igazi stackméretemet írja ki? Például azt írja ki h van 2300 zsetonom, de mikor all in-t nyomok, akkor az igazi zsetonjaimmal tettem ezt(3110)!
sziasztok,
bettsonon játszom és szeretnék HM-ben elmentett Handeket átkonvertálni. Viszont az e3ddig általam ismert és használt konvertáló oldalak nem ismerik fel ezt a formátumot. Hogyan tudnám megoldani a problémát? Köszi
Ezen a hálózaton csak akkor van esélyed, ha max 5 outod van, de megfigyeléseim szerint, ha csak 2vel játszol akkor tuti nyerő vagy. El nem tudom képzelni miért regeltem ide.......