mlnrrbrt
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. aug. 16. 0:24

Ezen a hálózaton csak akkor van esélyed, ha max 5 outod van, de megfigyeléseim szerint, ha csak 2vel játszol akkor tuti nyerő vagy. El nem tudom képzelni miért regeltem ide.......

shtluck1
Válasz mlnrrbrt kommentjére
2011. aug. 16. 0:40

Ha meg már nincs outod, kipörög a jackpot mi?

Dj69k
Válasz shtluck1 kommentjére
2011. aug. 18. 14:24

Hova menti a playernotsokat pontosan?

minoson
Válasz Dj69k kommentjére
2011. aug. 18. 15:19

Hova menti a playernotsokat pontosan?

szerintem szerveren tárolja, én sem találtam a gépen.

Galambos Tarzan
Válasz minoson kommentjére
2011. aug. 18. 15:21

C:\Users\USERNAME\AppData\Local\P5\RedKings\PlayerNotesP5.irf.

Ilyesmit próbálj meg keresni, ebben a file -ban kell lennie. Convertálni kell valószínűleg, még az életben nem csináltam, de biztos van hozzá program, ha google -ben keresed. Szerintem legközelebb HM -be mentsd inkább, sokkal egyszerűbb mozgatni.

Dj69k
2011. aug. 18. 17:56

Köszi az lesz.

uncleben0209
Válasz Dj69k kommentjére
2011. aug. 22. 21:31

Sziasztok! A Smart Live teremben tolom éppen. A kérdésem: Másoknak is szokta néha azt csinálni, h SnG közben néha nem az igazi stackméretemet írja ki? Például azt írja ki h van 2300 zsetonom, de mikor all in-t nyomok, akkor az igazi zsetonjaimmal tettem ezt(3110)!

Galambos Tarzan
Válasz uncleben0209 kommentjére
2011. aug. 22. 21:38

Sziasztok! A Smart Live teremben tolom éppen. A kérdésem: Másoknak is szokta néha azt csinálni, h SnG közben néha nem az igazi stackméretemet írja ki? Például azt írja ki h van 2300 zsetonom, de mikor all in-t nyomok, akkor az igazi zsetonjaimmal tettem ezt(3110)!

Ongame bug, előfordul néha.

Lordius
2011. aug. 25. 23:37

sziasztok,
bettsonon játszom és szeretnék HM-ben elmentett Handeket átkonvertálni. Viszont az e3ddig általam ismert és használt konvertáló oldalak nem ismerik fel ezt a formátumot. Hogyan tudnám megoldani a problémát? Köszi

CAT8CAT
Válasz mlnrrbrt kommentjére
2011. aug. 26. 17:08

Ezen a hálózaton csak akkor van esélyed, ha max 5 outod van, de megfigyeléseim szerint, ha csak 2vel játszol akkor tuti nyerő vagy. El nem tudom képzelni miért regeltem ide.......

Nem, én már megfejtettem. Akkor nyersz, ha a VPIP-d legaláb 50, de minél több, annál biztosabban pofozod le a regulárokat. Outok száma nem probléma, a szerver runner-runner is ki van képezve.
Méghogy random, hahahha

Élő ügyfélszolgálat