Nem, én már megfejtettem. Akkor nyersz, ha a VPIP-d legaláb 50, de minél több, annál biztosabban pofozod le a regulárokat. Outok száma nem probléma, a szerver runner-runner is ki van képezve.
Méghogy random, hahahha
Nekem linkelhetsz bármit, én a saját HM-emnek hiszek. Az is nagy minta, elhiheted, napi 8-10 óra 9-10 asztalon. Minden teremben játszottam már.
Nekem linkelhetsz bármit, én a saját HM-emnek hiszek. Az is nagy minta, elhiheted, napi 8-10 óra 9-10 asztalon. Minden teremben játszottam már.
Még egy kis apróság.:
"A bwin topikot veglegesen bezartuk, olvasoinknak a terem hasznalatat nem javasoljuk, a terem barmilyen emliteset minden mas topikbol moderalni fogjuk.
OPHU."
Ezt a konkurencia fórumjának az adminja írta, miután végleg lezárták a topicot.
Vajon miért nem javasolják?
Biztos csak apró elszámolási vitába keveredtek, nem?
Még egy kis apróság.:
"A bwin topikot veglegesen bezartuk, olvasoinknak a terem hasznalatat nem javasoljuk, a terem barmilyen emliteset minden mas topikbol moderalni fogjuk.
OPHU."
Még egy kis apróság.:
OPHU."
a k*************.. hu közben elmegy a termem és nem tudok semmit csinálni és nem net probléma..
wtf?
itt is wtf..most per pill loginnál lefagyott...
Nálam bwinen ugyanez...disconnected és vissza se enged...
egész ongame kuka most...