Dj69k
Válasz BaXee kommentjére
2011. aug. 31. 13:20

még, jó hogy fd-m volt meg tp-m vmi donk ellen.
aztán majd jó esetbe visszakapom a nevezést..
egész hónapba végig szopat 15bi-vel ev alatt és még szét is esik a szar rendszerük..

Brader
Válasz Dj69k kommentjére
2011. aug. 31. 13:23

9 sng-ről dobott ki majd vissza majd le... gg
Írjatok be ha stabilabb a dolog! TX

Dj69k
Válasz Metttyu kommentjére
2011. aug. 31. 13:29

Engem beengedett de a nevezési díjam eltűnt..

valospr
Válasz Metttyu kommentjére
2011. aug. 31. 13:30

ilyenkor vissza szokták adni a hu sng beülöjét?

Dj69k
Válasz valospr kommentjére
2011. aug. 31. 13:33

Hát mivel senki nem nyert és a rendszerben van valahol, visszakel nekik..
Nem mintha nagyon vigasztalna mert 1k-s pot közepette voltam..

Bazsa23
Válasz valospr kommentjére
2011. aug. 31. 13:35

A beragadt pénzeket átutalják a FullTiltes játékosok megsegítésére.

Admin
Válasz OldRknight kommentjére
2011. aug. 31. 13:52

Miért zárták le a témát ott nem tudja valaki?

Nem kell aggódni a Bwinnel semmi baj nincs. A konkurens oldal vezetője csupán össze veszett a teremmel. (anyagi nézet eltérésük támadt)

Dj69k
Válasz Admin kommentjére
2011. aug. 31. 13:54

Vicceske hsz-át nem lehet törölni? Csak a miénket? Színvonal azért ..
Support azt mondta, hogy 24h belül visszakerül a pénzem a számlámra, gondolom másnál is lesz a helyzet..

atisz
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 3. 23:11

Beregeltem ma ongame-re hollywoodpokeren keresztül, megpróbálom kijátszani az 500%-os deposit bonuszt. Próbáltam egyszerre sok asztalon játszani egyelőre csak játék pénzben, de a szemem majd kiesett, annyira rossz a szoftver, ha össze van nyomva kicsire. Soha nem tudtam átlátni, hogy milyen pozícióban vagyok, volt e már bet, mennyi a pot, stb. Aztán úgy 3 óra keresgélés után találtam egy nagyon jó mod-ot, amit nagy nehezen sikerült működésre bírni. Ezzel már egész tűrhető a játék.

edit: Közben rájöttem, hogy az Ongamecat az ingyenes, és egyelőre jól működik. Bet size-okat bet tudom állítani, mindig középre ültet, és aktiválja az asztalt, ahol épp az egér van. Szóval mégsincs kérdésem.

wttomi
Válasz atisz kommentjére
2011. szept. 5. 13:56

betsson pontok?:S

Már olvasgattam de nekem még mindíg nem tiszta 800 pontot kéne összegyűjtenem,és nl 20 on játszottam 8-10 asztalon kb 40 -50 órát,A vip pontom kb 120 körül van a bp pontom olyan 70 körül,és új hét új frissítés,most azt írta a support hogy 30 pontom van.De hogy ezek milyen pontok?Szóval ha azt írja 1 oldal hogy mondjuk fd hez 800 pont kell....Akkor bp re gondol?Mert ha nl20 on 40 -50 óra játékért kaptam 30 at akkor az nagyon csúnya....Kérlek segítsetek hogy fd bónusznál melyik pont számít.THX

Élő ügyfélszolgálat