Krinyó: ezt az autofoldot én is észrevettem. Mivel nálam is laggol a kliens, így csak arra tudok gondolni, hogy az a kis karika ahol mutatja a gondolkodási időt, az valójában jóval előbbre van mint amit én látok, sőt talán már le is telt, ezért történik foldolás bármi más akció helyett. Persze nem olyan vészes a helyzet, nekem még csak 3szor volt ez. De kitudja. Lehet, hogy beteszik nehezítésképpen, ha már nagyon jól állsz. "Hopsz átlag feletti zsetonod van?Akkor nyomjunk egy KK-t, wopsz autofold, bevetted, hehe..."
Vicces de elég gépfüggő lett szerintem az Ongame !
9 asztalon próbálkoztam de elég sírósra sikeredett.
AMD X2 3600-om van ami azért már nem egy mai darab.
Hazahoztam egy X4 9650 Phenomot amivel megszűntek a laggolások.
"lagol" alatt mit értetek?
Nálam olyat művel, hogy leáll 2-5 másodpercre minden asztal, hangokat hallom alatta, aztán mikor újra észhez tér, akkor villámgyorsan lepörgeti annak az 5 másodpercnek az eseményeit.
"lagol" alatt mit értetek?
Nálam olyat művel, hogy leáll 2-5 másodpercre minden asztal, hangokat hallom alatta, aztán mikor újra észhez tér, akkor villámgyorsan lepörgeti annak az 5 másodpercnek az eseményeit.
Pókerkliensnek atom gép, nice. Majd lecserélem 4 magosra a procim, mert nem elég neki a 3ghz-es 2 magos. A phenommal hány asztalt bír lag nélkül?
Lehet,hogy igazad van!Bár Én már 3éve itt tolom és azt a 30mp-et pacekbol vágom :) 0,001mp eltéréssel :) Nem volt máshol akció igy csak erre figyeltem és előtte nem éreztem,hogy belekerültem a Tér Idő kontinumumba :D A többi asztalon is csúszni kellett volna ,bár ezt nem vettem akkor észre.Dehogy pont amikor klikk az ollé call-ra akkor autofold....hm...Bár a mostani Downs-be ez már csak csepp a tengerbe!Ha Xar is vmi az Ongamen....ez őket nem érdekli....Engem meg már nem :)
ui:esküszöm tuggyák,hogy úgy is maradok :)
Szerintem mindegy hány mag 2 felett, mert egy process egy magot használ, és az ongame nem ritkán 100%on.
Az autofoldra nekem is az a tippem, hogy nem ott jár az idő, ahol látod. De! Nekem is volt hasonló problémám, és az megoldotta, hogy minden session előtt gép+router restart.
Ongame prtaktikák rlz
Pókerkliensnek atom gép, nice. Majd lecserélem 4 magosra a procim, mert nem elég neki a 3ghz-es 2 magos. A phenommal hány asztalt bír lag nélkül?
én speciel pontosan ezt:)
9 asztal nekem is simán megy, 11-nél kezdődnek a gondok.