Kössz, szerintem ez megosztó téma, nem fogjuk egymást meggyőzni, nem is kell... de az online pokerben tényleg nem létezik már etika ezt tudni kell... és nem csak a játékosok oldaláról nem létezik.
Ja és még egy dolog ilyen helyeken mint az UNI ahol se stat se HUD, naponta változó nickek... az egyik legjobban használható strat egy jó SSS... de azt is próbálják lenyomni.. a terem szempontjából nyilván érthető.
Elnézést kérünk, az offolásért, de SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! :)
A márciusi €4.000 Exkluzív Race továbbra is kiváló +EV-vel kecsegtet, átlagosan 15.44%-os extra rakebackket hoz majd a 30 díjazott számára!
Az első helyezett a jelenlegi állás szerint még ennél is magasabb, mintegy 22,7%-os rakebackkel számolhat az €1,275-s fődíj képében!
Őt talán már nehéz lenne beérni (ehhez cca. €5.700 rake-re lenne szükség), azonban a 4. helyezés és a vele járó €320 készpénz már €1.550 körüli rake-kel megcsíphető!
Kisebb tétes grindereknek pedig szintén jó hír, hogy mindössze €200-€300 körüli rake-kel, már €40-€60-val növelhetik a bankrolljukat!
A pontos részleteket itt találjátok>>>
Unibet Poker Terembemutató, Regisztráció, Legjobb Díj Garanciával>>>
Unibetes exkluzív race promóciónk 2021 áprilisában is folytatódik: Áprilisban €3 000 értékű race promócióval várunk majd benneteket!
Unibet Poker terembemutató és regisztráció >>
Srácok, most beléptem a szoftverbe, de itt semmiféle új visszatérítési rendszer nincs, maradt a régi.
Igen ezt én is benéztem :D Június 1- től indul elvileg.
Ahh igen :( pedig már úgy rákészültem :D
Unibet Open Ticket
Sziasztok!
Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy a póker kihívások során nyert(1.250.000 pont) Unibet Open csomag, mi a "jóváírás" menete? 2 munkanapot írnak az oldalukon, de 5 nap után sem jelentkeztek. Ma felvettem a magyar supporttal a kapcsolatot, de sokkal okosabb nem lettem, mert a hölgy igazából semmiben sem tudott segíteni.
Nekem is volt gondom a supportal, de a végeredmény idővel pozitív lett. Szóval én azt mondom, hogy sok kitartást...