Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
buckaroo
Válasz kacsa1st kommentjére
2021. márc. 18. 15:04

Kössz, szerintem ez megosztó téma, nem fogjuk egymást meggyőzni, nem is kell... de az online pokerben tényleg nem létezik már etika ezt tudni kell... és nem csak a játékosok oldaláról nem létezik.

buckaroo
Válasz netfalo kommentjére
2021. márc. 18. 15:13

Ja és még egy dolog ilyen helyeken mint az UNI ahol se stat se HUD, naponta változó nickek... az egyik legjobban használható strat egy jó SSS... de azt is próbálják lenyomni.. a terem szempontjából nyilván érthető.

Admin
Válasz buckaroo kommentjére
2021. márc. 18. 17:03

Elnézést kérünk, az offolásért, de SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! :)

A márciusi €4.000 Exkluzív Race továbbra is kiváló +EV-vel kecsegtet, átlagosan 15.44%-os extra rakebackket hoz majd a 30 díjazott számára!

Az első helyezett a jelenlegi állás szerint még ennél is magasabb, mintegy 22,7%-os rakebackkel számolhat az €1,275-s fődíj képében!

Őt talán már nehéz lenne beérni (ehhez cca. €5.700 rake-re lenne szükség), azonban a 4. helyezés és a vele járó €320 készpénz már €1.550 körüli rake-kel megcsíphető!

Kisebb tétes grindereknek pedig szintén jó hír, hogy mindössze €200-€300 körüli rake-kel, már €40-€60-val növelhetik a bankrolljukat!

A pontos részleteket itt találjátok>>>

Unibet Poker Terembemutató, Regisztráció, Legjobb Díj Garanciával>>>

Admin
2021. márc. 25. 13:38

Unibetes exkluzív race promóciónk 2021 áprilisában is folytatódik: Áprilisban €3 000 értékű race promócióval várunk majd benneteket!

Unibet Poker terembemutató és regisztráció >>

[*]€3 000 exkluzív race csak akadémiásoknak - részletek és leaderboard hamarosan
    [*]akár 62% központi VIP program
    [*]€200 első befizetési bónusz + Unibet Open ticket + Freeroll ticketek

Az Unibet ajánlatunkra legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg ennél jobbat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj.

Kérdésed van? Itt tudod velünk felvenni a kapcsolatot >>

Masters800
2021. ápr. 1. 8:17

Srácok, most beléptem a szoftverbe, de itt semmiféle új visszatérítési rendszer nincs, maradt a régi.

ROkka
Válasz Masters800 kommentjére
2021. ápr. 1. 8:24

Igen ezt én is benéztem :D Június 1- től indul elvileg.

kacsa1st
Válasz ROkka kommentjére
2021. ápr. 1. 9:00

Igen ezt én is benéztem :D Június 1- től indul elvileg.

Image

ezek szerint július 1 előtt esélytelen ;)

ROkka
2021. ápr. 1. 9:06

Ahh igen :( pedig már úgy rákészültem :D

LVfan
Válasz ROkka kommentjére
2021. ápr. 1. 16:57

Unibet Open Ticket

Sziasztok!

Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy a póker kihívások során nyert(1.250.000 pont) Unibet Open csomag, mi a "jóváírás" menete? 2 munkanapot írnak az oldalukon, de 5 nap után sem jelentkeztek. Ma felvettem a magyar supporttal a kapcsolatot, de sokkal okosabb nem lettem, mert a hölgy igazából semmiben sem tudott segíteni.

zempo
Válasz LVfan kommentjére
2021. ápr. 1. 17:05

Nekem is volt gondom a supportal, de a végeredmény idővel pozitív lett. Szóval én azt mondom, hogy sok kitartást...

Élő ügyfélszolgálat