Holnap vajon megjön a RR pénz? Hétfőn már 12 lesz..
Sziasztok!
Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy a póker kihívások során nyert(1.250.000 pont) Unibet Open csomag, mi a "jóváírás" menete? 2 munkanapot írnak az oldalukon, de 5 nap után sem jelentkeztek. Ma felvettem a magyar supporttal a kapcsolatot, de sokkal okosabb nem lettem, mert a hölgy igazából semmiben sem tudott segíteni.
Szia. Köszönöm, közben jóváírták Nekem is.
Ma sem jött race pénz :(
A jóváírás időpontja jellemzően az aktuális race-t követő hónap 10. napja vagy az azt követő néhány nap valamelyike - tekintve, hogy a hónapban épp szombatra esik 10-edike, elképzelhető, hogy csak jövő hét elején érkeznek meg a nyeremények.
Köszönjük ezúton is a türelmeteket!
PókerAkadémia Exkluzív €3.000 Rake Race>>>
A jóváírás időpontja jellemzően az aktuális race-t követő hónap 10. napja vagy az azt követő néhány nap valamelyike - tekintve, hogy a hónapban épp szombatra esik 10-edike, elképzelhető, hogy csak jövő hét elején érkeznek meg a nyeremények.
Köszönjük ezúton is a türelmeteket!
PókerAkadémia Exkluzív €3.000 Rake Race>>>
Szomorúan vettem észre, hogy a Double Trouble és Super Double Trouble freerollok eltűntek a lobbiból hosszú idő után. Ez ideiglenes vagy végleges?
Sziasztok!
Van rajtam kívül még ami nem kapta meg race pénz?
Szomorúan vettem észre, hogy a Double Trouble és Super Double Trouble freerollok eltűntek a lobbiból hosszú idő után. Ez ideiglenes vagy végleges?
Sziasztok!
Van rajtam kívül még ami nem kapta meg race pénz?