Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
buckaroo
Válasz netfalo kommentjére
2021. ápr. 8. 15:43

Holnap vajon megjön a RR pénz? Hétfőn már 12 lesz..

Tosinnyo
Válasz LVfan kommentjére
2021. ápr. 8. 17:29

Sziasztok!

Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy a póker kihívások során nyert(1.250.000 pont) Unibet Open csomag, mi a "jóváírás" menete? 2 munkanapot írnak az oldalukon, de 5 nap után sem jelentkeztek. Ma felvettem a magyar supporttal a kapcsolatot, de sokkal okosabb nem lettem, mert a hölgy igazából semmiben sem tudott segíteni.

Nekem tavaly tényleg 2 napon belül írtak, akkor ezen a címen leveleztem velük: Unibet.Open@unibet.com

LVfan
Válasz Tosinnyo kommentjére
2021. ápr. 8. 22:11

Szia. Köszönöm, közben jóváírták Nekem is.

buckaroo
2021. ápr. 9. 13:43

Ma sem jött race pénz :(

Admin
Válasz buckaroo kommentjére
2021. ápr. 9. 14:06

A jóváírás időpontja jellemzően az aktuális race-t követő hónap 10. napja vagy az azt követő néhány nap valamelyike - tekintve, hogy a hónapban épp szombatra esik 10-edike, elképzelhető, hogy csak jövő hét elején érkeznek meg a nyeremények.

Köszönjük ezúton is a türelmeteket!

PókerAkadémia Exkluzív €3.000 Rake Race>>>

buckaroo
Válasz Admin kommentjére
2021. ápr. 9. 15:22

A jóváírás időpontja jellemzően az aktuális race-t követő hónap 10. napja vagy az azt követő néhány nap valamelyike - tekintve, hogy a hónapban épp szombatra esik 10-edike, elképzelhető, hogy csak jövő hét elején érkeznek meg a nyeremények.

Köszönjük ezúton is a türelmeteket!

PókerAkadémia Exkluzív €3.000 Rake Race>>>

Köszi! :)

Masters800
2021. ápr. 12. 11:43

Szomorúan vettem észre, hogy a Double Trouble és Super Double Trouble freerollok eltűntek a lobbiból hosszú idő után. Ez ideiglenes vagy végleges?

ridik87
2021. ápr. 12. 12:22

Sziasztok!
Van rajtam kívül még ami nem kapta meg race pénz?

buckaroo
Válasz Masters800 kommentjére
2021. ápr. 12. 12:53

Szomorúan vettem észre, hogy a Double Trouble és Super Double Trouble freerollok eltűntek a lobbiból hosszú idő után. Ez ideiglenes vagy végleges?

Jól látod elvették..véglegesen, kitaláltak valami teljesen átláthatatlan visszaosztó rendszert... nálam az UB teljesen kezd kiesni mindenből...

buckaroo
Válasz ridik87 kommentjére
2021. ápr. 12. 12:55

Sziasztok!
Van rajtam kívül még ami nem kapta meg race pénz?

Még mindig nem jött meg, sztem senkinek pedig már 12.e van... ez is elég gáz...

Élő ügyfélszolgálat