Tényleg Kanrich ha már az MB-nél vagyunk,mikor folytatod az írást az alapvető pénzmozgatásról? :)
Eddig én explorert használtam, de most letöltöttem a Firefox-ot. Az a problémám vele, hogy csúnyák a betűk. Az explorerben mintha sokkal jobban olvasható lett volna minden, nem is tudom, talán "élsímított"-nak hívták azt? Mindenesetre lehet ezt valahol állítani?
Tényleg Kanrich ha már az MB-nél vagyunk,mikor folytatod az írást az alapvető pénzmozgatásról? :)
Hát sajnálom, az biztos, ha megtudnám ki volt az, a többszörösét költené gyógyszerre, s orvosra. Pedig nem vagyok egy nagydarab gyerek, de az ilyenre be tudok pöccenni.
Want2push Te milyen böngészőt használsz?
Javaslom még az ad-aware, spybot programok rendszeres használatát.
Egyszerűen hihetetlen.
Manapság már sehol sem tudhatjuk biztonságban a pénzünket:(
Egyszerűen hihetetlen.
Manapság már sehol sem tudhatjuk biztonságban a pénzünket:(
Kösz srácok az együttérzést és tanácsokat. Egyébként a moneybookers support tegnap este óta még nem válaszolt. Úgy tűnik egy ilyen hack a rendszerükben még nem borítja fel a "szokásos üzletmenetet", már ami a levekre történő válaszolást illeti. Gondolom nem először fordul elő ilyesmi náluk...
Ejejej, ez nagggyon kellemetlen. Velem hasonlo nem tortent meg (kopp-kopp), hasznalj kulon jelszot mindenhova, ajanlanam a kovetkezo oldalt: http://www.pctools.com/guides/password/ (10, vagy karakterrel hasznald, tobbi beallitas ok).
Ez nagyon durva!
Egyszer kaptam egy kamu levelet a moneybookers nevében, hogy lépjek be egy oldalra és azonosítsam magam. Ezt visszaküldtem a message centeren keresztül. Persze választ azóta sem kaptam.
Ezután kb. 2 hétig naponta bombáztak hasonló tartalmú levelekkel, hogy le vagyok tiltva meg ilyenek.
Azóta kb. 2-3 tranzakciót bonyolítottam le, működött.
Gondolom a jelszavad egyből módosítottad?
Hulyesegeket irtam, rajottem, mostmar aludtam ra egyet... :o
Azon gondolkodtam, hogy az email-cim persze, hogy egy masik accounthoz tartozik, ugyhogy irjal a MB-nek, hogy nem te intezted a tranzakciokat, es kuldjek vissza a penzt... Ha a srac meg nem tolta vissza kartyara, akkor az a penz meg mindig a MB rendszereben van. Be kell martani/letiltatni, es a penzt visszakerni...
jelszó
We would like to inform you that a failed login attempt has been made on your Moneybookers account. You now have 6 more login attempt(s) left before your account is locked for security reasons. Please remember the following rules for Moneybookers passwords:
- Case sensitive (small and large caps matter)
- At least 6 characters long
- At least 1 alphabetic character (A-Z)
- At least 1 non-alphabetic character (0-9, ., +, etc.)
- Cannot be the same as your email address
If this is an unauthorised login attempt, we strongly advise that you immediately log into your Moneybookers account at www.moneybookers.com and change your password. It is recommended that you regularly change your password and keep your Moneybookers account password unique from all other passwords.
Én már harmadszor kapok ilyen emailt...jelszó ide tüzfal,vírusírtó oda én azt tudom tanácsolni,hogy jelentősebb összeget ne tartsatok itt csak ameddig tologatjátok egyik teremből a másikba.Nekem elég régóta már csak néhány percig van rajta pénz aztán megy át másik terembe vagy a bankszámlámra.