Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Megheckelték a Moneybookers számlámát! :-((((

buktar
Válasz rogyion kommentjére
2008. jan. 28. 16:45

Szerintem a Visa kártyád azonosítóját is simán lehalászhatják miközben egy tranzakciót hajtasz végre.

Más: régebben volt egy "nemreklámozom" teremben havi bónusz. Ezt az egyik hónapban kétszer kaptam meg. Megoldásuk: szó nélkül levonták a VISA kártyámról. Miért nem az accountomról tették?

W2P azért a fickónak írnék egy anyázós levelet!

Kepees
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 28. 17:34

:):)
Ezzel mondjuk nemsokat érne el , mert van olyan ügyes okos a kedves hackerbarát hogy ezt az e-mail címet többet soha az életben nemfogja használni, és ha a sejtésem nemcsal akkor nemezvolt az első eset hogy az elkövető hasonló jellegű bűntettet hajtott végre...

Remélem valahogy visszakerül majd a pénzed w2p:rolleyes:

CrisRoniii7
2008. jan. 28. 17:57

Szerintem a Visa kártyád azonosítóját is simán lehalászhatják miközben egy tranzakciót hajtasz végre.

Más: régebben volt egy "nemreklámozom" teremben havi bónusz. Ezt az egyik hónapban kétszer kaptam meg. Megoldásuk: szó nélkül levonták a VISA kártyámról. Miért nem az accountomról tették?

De attól még a banki átutalás az ott van, és legalább nem tartok pénz egy második helyen,hanem egyből jön a számlámra a pénz.Ezek között a pénzmozgatások közül eddig is csak egy banki átutalásom volt,de úgy néz ki maradok ennél!Sőt mindenhol más jelszó blablabla, f@szom ki van az ilyen gusztustalan kockafejü gyökerekkel....:mad:

buktar
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jan. 28. 18:57

De attól még a banki átutalás az ott van, és legalább nem tartok pénz egy második helyen

Sajnos vannak olyan termek ahol csak a MB -es kifizetés működik. Ha ott játszol nem tudod elkerülni.

CrisRoniii7
2008. jan. 28. 19:08

Sajnos vannak olyan termek ahol csak a MB -es kifizetés működik. Ha ott játszol nem tudod elkerülni.

Tudom, éppen ezért ezt elkerülve csak olyan teremben játszok ahol van utalás!
Titan+Sportingbet :)

wilddrew
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jan. 28. 19:20

Sajnálattal olvastam, mi történt. A message center security részén keresztül nem reagált MB, vagy emailt küldtél?

Egyébként egyfajta paranoid vészmegoldásként minden netes számlakezeléshez, ami webfelületen keresztül történik, javasolnám, hogy töltsetek le egy linux live cd-t. Bootoláskor berakja az ember, és hacsak nem valami ultragáz-security hálón keresztül csatlakozik, akkor gyakorlatilag automatice tud csatlakozni netre. Ugyan a linuxok is törhetőek, de vélelmezhetően jóval nehezebben és lassabban, mint egy xp, keylogger, spyware, trójai viszont legalább nincs bennük...

Kicsit macerásabb, hogy a gépet újra kell hozzá indítani, de ha nincs sms kódos ellenörzés, extra biztonságként igen jó.

kisrapi
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jan. 28. 19:45

Huhh...most jól beparáztam ettől az egésztől, úgyhogy ha lesz időm, akkor teljes trójai és adaware ellenőrzés....tűzfalnak mit használtok? Nálam NOD az van fenn, de tűzfalam nincs...néha ki szokta írni, hogy valami sikertelen támadás érte a gépet...eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.....
Mit javasolnátok mit tegyek a géppel a NOD-on kívül?

wilddrew
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jan. 28. 19:54

Huhh...most jól beparáztam ettől az egésztől, úgyhogy ha lesz időm, akkor teljes trójai és adaware ellenőrzés....tűzfalnak mit használtok? Nálam NOD az van fenn, de tűzfalam nincs...néha ki szokta írni, hogy valami sikertelen támadás érte a gépet...eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.....
Mit javasolnátok mit tegyek a géppel a NOD-on kívül?

Kerio Personal Firewall

30 napos ingyenes verzio van, utána is használható, de a webfilter meg egyéb spéci funkciók nem működnek, viszont a tűzfal funkció továbbra is megy. Fel kell tenni, utána learning üzemmódban használni, illetve én ki szoktam kapcsolni, hogy akkor is sírjon, hogyha egy program elindít egy másikat...

Kepees
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jan. 28. 20:19

Én tudnék ajánlani 2 ingyenes vírusírtót :

-az egyik az Avast lenne: egyszerű regisztrálás után kap az ember egy regkey-t amit 12 hónapig használhat fel, a key lejárata után pedig egy újjabb reggel ismét 12 hónapos védelemre tehet szert az ember.(folyamatos frissítés internetes védelem levelézsvédelem stb stb. stb)

-a másik pedig az AVG 7.5 öt ajánlanám, egy számítógépre való használat esetén ingyenes, folyamatosan frissít és szerintem ez is elég védelmet nyújt:)

A biztos hatás érdekében nekem még egy nod32 is telepítve van a másik kettő mellett(ígymár csak nemjön be semmi kártevő):rolleyes:

Kérdező
Válasz want2push kommentjére
2008. jan. 28. 20:31

Sajnálom ami történt!
A Moneybookers nagy hiányosságának tartom, hogy ezekről a tranzakciókról (befizetés, pénzküldés másnak) nem jön e-mail!( Esetleg ezt nem lehet valahol beállítani?) Viszont ha megérkezik a pénz vagy sikertelen belépési kísérlet van, akkor arról jön.Esetleg cége válogatja, hogy terembe való befizetéskor küldenek-e, pl. a pay-pro (Party) mindig küld.
Ha jól tudom, akkor a pénzküldéseknél biztonsági opcióként a végén meg kell adni a saját születési dátumodat. Nézegettem a MB accountomat, de a születési dátumhoz nem lehet hozzáférni (My Account/profile), azt csak a regeléskor kellett megadni,és utána sehol nem mutatja.Kérdés, hogy hogyan férhetett hozzá ehhez a személyes adatodhoz, ha a Mb-en nincs fenn? Ha esetleg a gépedről máshonnan, (bescannelt bankszámlakivonat, stb ) akkor elképzelhető, hogy sajnos más adatokhoz, kódokhoz is hozzáférhetett...

Élő ügyfélszolgálat