mindenszentek éjszakáján belépett valaki a számlámra, hibás jelszó nélkül és átutalták a pénzt sandra.achums@outgun.com címre. Azóta ez az e-mail cím le lett tiltva, vagyis amikor beírtam újra, hogy küldök neki 0,01$-t és írok neki a megjegyzés rovatba pár szép szót, de már azt írta ki, hogy not registered. MB-nek írtam, persze az én számlámat tiltották le egyből, amikor már nem volt rajta egy fillér sem, kaptam tőlük sablonlevelet és elküldtem az okmányaimat. Nem nagyon bízok benne, de hátha sikerült már valakinek visszaszereznie a pénzét és megosztja velünk is a technikáját.
a sandra achums névre rákerestem a google-ban és elég sok nigériai vonatkozást talált, nem tudom ez segít-e vagy ront a helyzetemen
akinek feltörték a számláját és utalgattak róla, azoknak sikerült valamennyit visszaszerezniük a pénzükből? Nekem 2008.10.31.-én loptak el egy számomra "nagyobb összeget" és mivel sűgősen szükségem lenne rá, jó lenne ha valamit csinálna a support és nem 2naponta írna egy sablon levelet...van még esélyem visszaszerezni?
Risa, keresd meg Sawa-t! Ő asszem visszakapott valamennyit a pénzből amit elloptak az MB számlájáról. Talán tud segíteni!
és ne emailen keresztül hanem telefonon beszélj velük