Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Megheckelték a Moneybookers számlámát! :-((((

kanrich_
Válasz odonke kommentjére
2008. febr. 6. 12:31

Ez jó lecke volt, ettől függetlenül nem tudom, hogy honnan tudta meg valaki a jelszavamat.

A jelszó igazából nem is elég, kell még hozzá a születési dátumod is. Nem tudom, hogy azt például honnan veszik... :mad:

eduard
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. febr. 6. 12:42

Spybot search and destroy

Minenkinek ajánlom, hogy használja ezt a programot! Nekem már sokszor segített amikor azt hittem hogy már csak a windows újratelepítése lehet hatékony... Megtalálja a keyloggereket is és egyéb undorító szemét cuccokat is. Tényleg érdemes mindenkinek lefuttatni legalább havonta egyszer... Mondok egy példát: 2 gépem van, egy asztali és egy notebook. Nyilván kb. ugyanazt böngészem velük, egy hálózatról használom őket. Egyszer volt hogy az asztali gépem állandóan belassult mint az állat, a notebook meg szó nélkül újra indulgatott. Mindez kb. egy időben kezdődött. Lefutattam a progit mindkét gépen, találtam valami gyanúsat, ezt sikerült eltávolítani, azóta semmi gond sincs egyik géppel se! (több mint 2 éves mindkét windowsom és jobbak mint új korukban :))

http://www.safer-networking.org/hu/home/index.html

eduard
Válasz eduard kommentjére
2008. febr. 6. 13:05

Tűzfal

Még 1 dolog:

Mindenki használjon tűzfalat! Ha routert használtok internetmegosztáshoz akkor azon IS kapcsoljátok be a tűzfalat, szerintem ma már mindegyiken van! Én Comoda Firewall Pro-t használok, ez ingyenes és a teszteken mindig az elsők között van a legjobb minősítéssel. Ezek a gondok (jelszólopás stb.) nem az un. vírusok által jönnek, hanem a kémprogramok és társaik okozzák. Vírusírtót is használok ( az egyiken norton, a másikon a comodo ingyenes vírusírtója), de azok sose jeleznek semmit... Szóval ha rutinszerűen tudod hogy mit lehet megnyitni stb. akkor az nem is kell, persze azért érdemes feltenni valamit...

Zoleee
2008. febr. 6. 13:14

A másik dolog, hogy az explorer egyáltalán nem megbizható. Legalább is durva hogy ha a tüzfalam normalra van kapcsolva nem engedi hozzáférni a nethez :-) csak ha mindent engedélyezek. a firefoxal nincs ilyen gond...

Én azért biztonság kedvéért megváltoztattam a jelszómat a moneybookersen...

buktar
2008. febr. 6. 13:27

Minenkinek ajánlom, hogy használja ezt a programot!

Mi is ezt használjuk a cégnél. Be lehet állítani, hogy minden windows indítás után fusson le.

papacsa
Válasz buktar kommentjére
2008. febr. 8. 9:49

Commodo kíváló választás! Outpost is jó.
McAffe elég sokat fog a gép teljesítményéből. Ja amúgy meg tudtátok, hogy több antivírus és tűzfal szoftverbe is vannak beépítve álítólag a amerikai hírszerzési hivatal számára kiskapuk. :))
Igaz mindig tagadják, na de nem zörög a haraszt ....
Amúgy érdekes a hackerek mindig szinte elötte járnak a védelmi rendszereknek.

Én is láttam már DC++-on teljes adó bevallását minden adattal megosztval!!! Szimplán hüje volt a megosztó, csak így pontos j-vel.
Tegnap meg Cannon EOS 400D fényképező gépet láttam egy kocsi hátsó kalaptartóján, sok a felelötlen ember.

Nálam 3,5 évig volt fent WIN XP, pedig én ki szoktam nyitni a tűzfalamat is mert néha muszály.:)
Ja igaz azért nem átlagos user vagyok, és még papírom is van róla!;)

R1per2
Válasz papacsa kommentjére
2008. máj. 31. 11:57

Most olvastam el a storyt. Ezért (sem) használom az MB-t, szépen dombornyomott kártyával és átutalással fizetek a devizaszámlámról. Így csak úgy tudják a pénzem elhalászni, ha a pokerterembe belépnek a nevembe és átjátszák a pénzt. Meg is változtatom a jelszómat, és nem pipálom be a mejegyzést, jó 5let!

Ja és amúgy is az MB egy nagy rakás szar a pénzváltásaival és jutalékot is levesz. Én euróban teszek veszek, ahogy úri kedvem tartja, nem bukok holmi önkényes váltogatással, megteszem majd én itthon középárfolyamon ha forint kell.

buktar
Válasz R1per2 kommentjére
2008. máj. 31. 12:31

Most olvastam el a storyt. Ezért (sem) használom az MB-t, szépen dombornyomott kártyával és átutalással fizetek a devizaszámlámról. Így csak úgy tudják a pénzem elhalászni, ha a pokerterembe belépnek a nevembe és átjátszák a pénzt. Meg is változtatom a jelszómat, és nem pipálom be a mejegyzést, jó 5let!

Ja és amúgy is az MB egy nagy rakás szar a pénzváltásaival és jutalékot is levesz. Én euróban teszek veszek, ahogy úri kedvem tartja, nem bukok holmi önkényes váltogatással, megteszem majd én itthon középárfolyamon ha forint kell.

Sajnos van néhány terem ahol nem tudod megkerülni az MB-t. Egyébként úgy szép minden amit leírtál.

risa
Válasz buktar kommentjére
2008. nov. 4. 11:57

MB hack

akinek feltörték a számláját és utalgattak róla, azoknak sikerült valamennyit visszaszerezniük a pénzükből? Nekem 2008.10.31.-én loptak el egy számomra "nagyobb összeget" és mivel sűgősen szükségem lenne rá, jó lenne ha valamit csinálna a support és nem 2naponta írna egy sablon levelet...van még esélyem visszaszerezni?

titcar
Válasz risa kommentjére
2008. nov. 4. 12:07

akinek feltörték a számláját és utalgattak róla, azoknak sikerült valamennyit visszaszerezniük a pénzükből? Nekem 2008.10.31.-én loptak el egy számomra "nagyobb összeget" és mivel sűgősen szükségem lenne rá, jó lenne ha valamit csinálna a support és nem 2naponta írna egy sablon levelet...van még esélyem visszaszerezni?

mit lehet tudni az esetről?

Élő ügyfélszolgálat