Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > GGMasters Overlay Edition jegy ingyen - legyél így dollármilliomos!

cefff
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. márc. 16. 17:18

Ha kiválasztom valamelyik üdvözlő bónuszt, akkor tovább se enged...megnyílik egy ablak "ellenőrzési kérelem" felirattal aztán ennyi. Így nem tudom végrehajtani az első befizetést, max ha nem kérem a bónuszt.

Jujanéni
Válasz cefff kommentjére
2022. márc. 16. 21:20

Ugyanez volt nalam is. Verify-old magad a kliensben par dokumentummal es ok lesz. Nekem ma igy megoldodott es befizettem, bonuszt is megkaptam.

Admin
Válasz cefff kommentjére
2022. márc. 17. 10:29

Ha kiválasztom valamelyik üdvözlő bónuszt, akkor tovább se enged...megnyílik egy ablak "ellenőrzési kérelem" felirattal aztán ennyi. Így nem tudom végrehajtani az első befizetést, max ha nem kérem a bónuszt.

Szia! Azt tanácsolnánk, hogy ebben az esetben vedd fel az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot és jelezd nekik a történteket. Ők könnyen és gyorsan orvosolják a problémát. Ezen az email címen tudsz kapcsolatba lépni velük.

ll
Válasz Admin kommentjére
2022. márc. 17. 22:08

gg befizetes

sziasztok , 2 oraja fizettem be GG pokerre es még mindig nem írták jóvá a számlámon a pénzt
ez GG en igy szokas ? ilyennel még egy teeremben sem talalkoztam
koszi a valaszokat
(a verify oltam magam egyebként napokkal ezelőtt )

cefff
2022. márc. 18. 8:36

Helo
Gg poker egy vicc....verifyoltam magam én is már, mastercarddal fizetnék be, megkapom smsben a kódot, beírom a telekódot, aztán errort ír ki. Kb 20x próbáltam már....számlát befizetek vagy netes vásárlásnál érdekes működik

Admin
Válasz cefff kommentjére
2022. márc. 18. 10:59

Sziasztok!

Elnézéseteket kérjük a GGPoker nevében a kellemetlenségért. Arra kérnénk, hogy küldjétek el az ügyfélszolgálatunknak a GGPokeres számlátok adatait (email-cím, screen név), hogy rá tudjunk kérdezni a teremnél, mi lehet a gond.

Pedro83
Válasz cefff kommentjére
2022. márc. 18. 19:05

Helo
Gg poker egy vicc....verifyoltam magam én is már, mastercarddal fizetnék be, megkapom smsben a kódot, beírom a telekódot, aztán errort ír ki. Kb 20x próbáltam már....számlát befizetek vagy netes vásárlásnál érdekes működik

Nekem ugyanez volt. Először eleve be se töltött a cashier, ezért újra telepítettem a klienst. Betöltött, de a fenti probléma miatt nem tudtam befizetni...

Egyébként a reloados 5 jegy elfogyott már Betkingsre?

zolcsi007
2022. márc. 19. 10:03

A másik cikknél a péntek esti hibára lesz valami magyarázat? Többen nem tudtunk az általatok meghirdetett versenyre regisztrálni.

Ascent888
2022. márc. 19. 11:33

Sziasztok,

tegnap nyertem egy jegyet, amiért köszönöm lehetőséget. Ill., ma még kapok egyet és este is lesz egy freeroll, melyen lehet nyerni még egyet. Ilyenkor a felhasználton kívül mi történik a többi tickettel? Hiszen nem reentry-s a verseny.

Érdemes kiregisztrálnom a főversenyről és akkor lesz egyszerre több tickettem, így esetleg tournament$-ban íródik jóvá a többi?

Jó lenne nem elveszíteni a fölös jegye(ke)t, ha esetleg van mód bármilyen más felhasználásra.

Admin
Válasz Ascent888 kommentjére
2022. márc. 19. 12:59

Amennyiben a jegy kifejezetten erre az eventre szól, úgy más formában nem tudod felhasználni a másodikat.

Közben a jegyek jóváírásra kerültek a jogosultak számára, így arra kérnénk titeket, ellenőrizzétek az accountjaitokat és amennyiben nem találjátok jelezzétek nekünk!

Sok sikert kívánunk a versenyre!

Élő ügyfélszolgálat