Pont így jártam én is! :-(
Jó neked, én még mindig nem..
Én például örültem neki, hogy nem este játszom le, hanem letudom már délután. Arról nem is beszélve, hogy a kínaiak nagy gemblörök :D Nem kell túlbonyolítani a játékot ellenük.
Nem, ha megnézed, nem tiltja, eusok is vannak pl az ázsiaiba. Azonban valószínűleg egyszer tudsz csak elindulni a 3 közül valamelyiken, a 2.ik napja pedig egyszerre van a 3-nak.
Én sem kaptam meg
GG válaszolt a jeggyel kapcsolatban. Innen még mindig senki... Szerintük ti adjátok a jegyet..
Nem kaptam semmit, azért reagálhatnátok, ha már kiraktok egy ilyen promót és egy csomó ember hiába teljesítette a feltételeket, mégsem "és ennyi máris jóváírják a jegyet" =)
Na mindegy, bár egy kicsit bosszantó
Sajnos én sem kaptam meg a jegyet. Csak a szombat esti satelitre adtak jegyet nekem is. :(
lassan 18h h es semmi,felháborítő ,
Sziasztok!
A jegyeket a GGPoker magyar ügyfélszolgálata írja jóvá, tájékoztatásuk szerint a következő játékosok kapták meg a ticketeket:
Karoly10
Janus12
atlova77
Jujaneni
xhvlsu
SaGa8989
Eldiablo929
mongoose03
Bandita
sysysys
n0cash0ut
Már jeleztük nekik, hogy elvileg többen nem kaptátok meg, remélhetőleg mihamarabb intézkednek majd és jóváírják a jegyeket a jogosultaknak. Amint reagáltak, jelezzük nektek a fórumon!
Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért a GGPoker nevében is, azoknak, akik pedig már megkapták a jegyeiket sok sikert kívánunk a versenyre!