Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > GGMasters Overlay Edition jegy ingyen - legyél így dollármilliomos!

TuentinQarantino
Válasz Admin kommentjére
2022. márc. 19. 13:14

Amennyiben a jegy kifejezetten erre az eventre szól, úgy más formában nem tudod felhasználni a másodikat.

Közben a jegyek jóváírásra kerültek a jogosultak számára, így arra kérnénk titeket, ellenőrizzétek az accountjaitokat és amennyiben nem találjátok jelezzétek nekünk!

Sok sikert kívánunk a versenyre!

Szia!
Most regisztráltam és fizettem be GGPokerre rajtatok keresztül
A kérdésem az, hogy meg kell adnom a GGs azonosítómat az akadémiás termeimnél, vagy amúgy is megkapom a jegyet, elég, hogy használtam az "PokerAkademia" bonuszkódot a regi során?

Ascent888
Válasz Admin kommentjére
2022. márc. 19. 15:54

Amennyiben a jegy kifejezetten erre az eventre szól, úgy más formában nem tudod felhasználni a másodikat.

Köszönöm a választ! Az az érdekes, hogy engedne regisztrálni az ázsiai, vagy az amerikai első napra is.., pedig ki van írva, hogy egy játékos csak egy első napon indulhat. Viszont a másik ticket egy év múlva jár le, így bizakodhatok abban, hogy lesz még "Overlay Edition".

Szalkas
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. márc. 19. 18:20

Helló! A héten regisztráltam a GGpokerra az akadémiás linken keresztül de mégis kérte a bónuszkódot ahová beírtam hogy PokerAkademia és felraktam 20 dollárt hogy jogosult legyek a 150 dolláros Overlay Tickerte. Ezután elküldtem a pokerakadémián a nevemet email címem. Szerintem jól csináltam mindent de még se kaptam meg a jegyet. Ez miért lehet?

kuit1
Válasz Admin kommentjére
2022. márc. 19. 18:38

én nem találom...

Balage88
Válasz kuit1 kommentjére
2022. márc. 19. 19:04

jegy

Én nem kaptam meg a jegyet hiába fizettem be, csak egy freeroll beülőt. Írtam ide is, oda is, pls nézzetek rá. Köszi

kohagyma
Válasz Balage88 kommentjére
2022. márc. 19. 19:27

Én nem kaptam meg a jegyet hiába fizettem be, csak egy freeroll beülőt. Írtam ide is, oda is, pls nézzetek rá. Köszi

Pont így jártam én is! :-(

BeniBaba
2022. márc. 19. 19:39

Csekkoljátok a versenyjegyeket. A tegnapi freeroll ma is megrendezésre kerül 20:00-tól. Köszi PA. :)

Balage88
2022. márc. 19. 19:50

Hiába csekkolom, nincs ott semmi. Amúgy is érdekesen működik ez a jegyrendszer...napi bónusz jegyet aktiválom, erre sehol..fél óra múlva adta hozzá a jegyekhez...Tegnap beültem egy jeggyel omaha sitre, nem indult el fél óra alatt sem, mert nem jött össze a játékosszám, kiléptem, jegy sehol. Mondták, hogy kilépni kevés,az nem jelenti azt, hogy leregisztrálsz..

Balage88
2022. márc. 19. 20:00

Arról nem is beszélve, hogy a freeroll az ázsiai versenyre ad beülőt...arra bárki beülhet?? Vagy mostmár végképp nem vágom mivan..

BeniBaba
2022. márc. 19. 20:36

Én például örültem neki, hogy nem este játszom le, hanem letudom már délután. Arról nem is beszélve, hogy a kínaiak nagy gemblörök :D Nem kell túlbonyolítani a játékot ellenük.

Élő ügyfélszolgálat