Amennyiben a jegy kifejezetten erre az eventre szól, úgy más formában nem tudod felhasználni a másodikat.
Közben a jegyek jóváírásra kerültek a jogosultak számára, így arra kérnénk titeket, ellenőrizzétek az accountjaitokat és amennyiben nem találjátok jelezzétek nekünk!
Sok sikert kívánunk a versenyre!
Amennyiben a jegy kifejezetten erre az eventre szól, úgy más formában nem tudod felhasználni a másodikat.
Helló! A héten regisztráltam a GGpokerra az akadémiás linken keresztül de mégis kérte a bónuszkódot ahová beírtam hogy PokerAkademia és felraktam 20 dollárt hogy jogosult legyek a 150 dolláros Overlay Tickerte. Ezután elküldtem a pokerakadémián a nevemet email címem. Szerintem jól csináltam mindent de még se kaptam meg a jegyet. Ez miért lehet?
én nem találom...
jegy
Én nem kaptam meg a jegyet hiába fizettem be, csak egy freeroll beülőt. Írtam ide is, oda is, pls nézzetek rá. Köszi
Én nem kaptam meg a jegyet hiába fizettem be, csak egy freeroll beülőt. Írtam ide is, oda is, pls nézzetek rá. Köszi
Csekkoljátok a versenyjegyeket. A tegnapi freeroll ma is megrendezésre kerül 20:00-tól. Köszi PA. :)
Hiába csekkolom, nincs ott semmi. Amúgy is érdekesen működik ez a jegyrendszer...napi bónusz jegyet aktiválom, erre sehol..fél óra múlva adta hozzá a jegyekhez...Tegnap beültem egy jeggyel omaha sitre, nem indult el fél óra alatt sem, mert nem jött össze a játékosszám, kiléptem, jegy sehol. Mondták, hogy kilépni kevés,az nem jelenti azt, hogy leregisztrálsz..
Arról nem is beszélve, hogy a freeroll az ázsiai versenyre ad beülőt...arra bárki beülhet?? Vagy mostmár végképp nem vágom mivan..
Én például örültem neki, hogy nem este játszom le, hanem letudom már délután. Arról nem is beszélve, hogy a kínaiak nagy gemblörök :D Nem kell túlbonyolítani a játékot ellenük.