Az milyen már, hogy 2022-ben olyan választ kapni, hogy a GGpokert nem lehet elérni? :D
Sziasztok.
Számunkra is kellemetlen, de sajnos a GGPoker nem írta jóvá minden játékosunk számára a $150-os jegyet.
Azok a játékosok, akik nem kapták meg a jegyet, valamilyen kompenzációban fognak részesülni. Az ezzel kapcsolatos részletek még egyeztetés alatt állnak a teremmel.
Amíg a helyzet rendeződik, szíves türelmeteket kérnénk és elnézést kérünk a kellemetlenség miatt.
Egyébként ma délután 5 óráig még mindig el lehetne indulni a GG Mastersen, de úgy tűnik PA már lemondott rólunk.
Valaki esetleg tudja, hogy kihez lehetne fordulni segítségért abban az esetben ha átverték az embert?
Mivel nem szabályzott a piac ezért gyakorlatilag sehova, a termek barmit megcsinálhatnak a játékosok kárára.
Ha két ilyen korrekt cég, mint a GG meg a PA csinál vmi közös projektet, abból nem lehet baj. XDDD
Mivel nem szabályzott a piac ezért gyakorlatilag sehova, a termek barmit megcsinálhatnak a játékosok kárára.
Én már cirka egy éve ott hagytam a GG-ét, de kíváncsiságból be szoktam lépni pár perc erejéig, hogy megnézzem kik püfölik egymást a nagy téteken, most is ez volt amikor kiszúrtam, hogy kaptam jegyet. Regisztráltam 18kor kezdődőre, de aztán vasárnap délelőtt úgy döntöttem, hogy inkább 13-ast játszom le. itt jött a feketeleves, leregisztráltam az a jegy sehol, írok a supportnak ahol közlik velem hogy a jegy 18.-án lejárt tehát azzal, hogy kiregisztráltam egyből törlődött. Itt nem értem, hogy egy jegy miért 2 nappal előtte jár le. Vagyis nyilván értem, hogy ezt miért jó így megcsinálni a terem szempontjából, de egy korrekt szabályozott piacon ez is elfogadhatatlan lenne szerintem.
Én ebben a pillanatban kaptam 3db $50-es ticketet, ami az $1M Global Millionsra használható (re-entry verseny, $50)
Ez így nagyon korrekt szerintem, köszi :)
Heló
Én már le is sz@rom a jegyet, meg az egész gg termet, mivel addig el se jutottam hogy befizetek. 4 napon keresztül próbáltam befizetni mastercarddal, nem hagyta a csodálatos gg, hibát írt ki a 2 lépcsős azonosításnál. Írtam nekik, azt mondták válasszak másik befizetési módot. Csináltam skrill számlát, utaltam rá pénzt, erre a befizetésnél a gg azt mutatta hogy 0,00 Huf az egyenleg...
A GGPoker 3 darab 50$-os Global MILLION$ Day 1 beülőt írt jóvá kompenzációként azoknak a játékosoknak, akik nem kapták meg a 150$-os jegyet és jogosultak voltak rá.
Még egyszer elnézést a kellemetlenségért.