Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > GGMasters Overlay Edition jegy ingyen - legyél így dollármilliomos!

PokerLady04
Válasz Admin kommentjére
2022. márc. 20. 13:17

Kedves Admin!
Én a pokerakadémián keresztül regisztráltam tegnap és a befizetésem is tegnap történt.
Sajnos nem kaptam én sem tikettet.
Kérem esetleg rá tudna kérdezni
PokerGirl66_ a becenevem GGPokeren
Köszönöm szépen!

kruncsifrincsi
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. márc. 20. 16:19

Tisztelt Admin! Last updated 23m
6
Re: INGYEN JEGY
Hi DANCZIK, Thank you for contacting GGPoker Support. Please contact PokerAkademia in relation to their promotions. Kind Regards, Gary GGPoker Support
EZT IRTÁK VISSZA! NEM ÉRTEM EGYMÁSRA MUTOGATNAK!

Balage88
2022. márc. 20. 17:12

Zseniális gyerekek, 1 óra múlva kezdődik a verseny, jegyek meg sehol számtalan embernek, pedig elvileg teljesítették a feltételeket. Szerintük ti adjátok a jegyet, ti szerintetek meg ők. Vicc, jól bepaliztátok az embereket ti is meg ők is.

kruncsifrincsi
2022. márc. 20. 18:22

Köszönjük ez nagyon jó promocio volt! És semmi tájékoztatás,legalább, három embert ismerek aki a promoció miatt regisztrált!

peraspera
2022. márc. 20. 19:03

ne aggodjatok, ugyis osszeomlott a gg, legalbbis belepni en nem tudok:D

Szalkas
2022. márc. 20. 19:18

Puta

Szalkas
2022. márc. 20. 19:19

Hol vannak a beígért jegyeinek?
Csaló brigád

peraspera
2022. márc. 20. 20:28

hetvegen sosincs akademia support, ez esetben sem tettek kivetelt, pedig varhato volt h lesznek felmerulo kerdesek:D

Gizdalord
Válasz Balage88 kommentjére
2022. márc. 20. 20:42

Zseniális gyerekek, 1 óra múlva kezdődik a verseny, jegyek meg sehol számtalan embernek, pedig elvileg teljesítették a feltételeket. Szerintük ti adjátok a jegyet, ti szerintetek meg ők. Vicc, jól bepaliztátok az embereket ti is meg ők is.

DE legalább az accountot lekreáltátok, az affiliate-hez (PA) hozzá kötődtetek magatokat vele, és be is fizettetek. Hal a szatyorban többi meg csocsi.

Majd lesz egy bocsánat freeroll.

Amúgy a normalis az lenne, ha a laggolas meg minden szar miatt lenne egy +1 day 1 holnap amit normalisan lejatszhatnanak azok akiket érintett ez az egész.

Online poker in 2022. 15 éve nem volt ilyen szarakodas sehol, és ez javarészt a GG hibája, bár érdekes, hogy ilyen nagyszabású promót futtatnak PA-n és nincs rendes live support hozzá.

A GG ugye szórja az ingyen jegyeket ki mert overlay-es a verseny es nekik free promo onnantol mindenkinek adogatni.

Mabohai
Válasz Gizdalord kommentjére
2022. márc. 20. 21:10

Én elértem a PA supportot Skypeon (én is érintett vagyok).
Sajnos ott is csak annyit mondtak többszöri kérdésre, hogy nem válaszol a GG.

Tettem nekik egy hevenyészett javaslatot, hogy simán jól jöhetnének ki ebből - erre már nem kaptam választ.

Mondtam azt is, hogy kellemetlen reklám lesz így a fórumon, hasonló kommentekkel, amik most (joggal) születnek.

Kedves PA, amikor nem minden a terv szerint alakul, nem elbújni érdemes és a felelősséget hárítani, hanem kétszer annyit kommunikálni, mint egyébként!

...és nem sajnálom a $20-mat, ahogy azt Skypeon is leírtam, de nagyon kellemetlen érzésekkel fogok pötyögni vele...

Élő ügyfélszolgálat