Korrekt hozzászólás.
De te is elhitted ezt a nagy sipinho13 mítoszt. Én is olyanokat hallok róla, hogy szakadok: Ez az ember 250 eurot keres óránként de akkora nagy jótét lélek hallod, hogy a töredékéért ő jövőt kínál! :DDDD Meg az SCT családért mindent.... oké
Annak is kérdezz utána, hogy a Supernova Elites pénzeknek mekkora részét szórta el baráti befektetésekre és hogy mekkora arányban az ő tőkéje az SCT. :)
A jó kis életét a 20 donkból fedezi, aki lead átlagban 700$-t havonta. Számolj kicsit utána: 700*20 = 14k USD egy hónapban és 168k USD egy évben, csak a donkokból. Szerinted 1 donkból nettó havi hány munkaóra van? Vesz heti 1 privát órát (kiadva valami break even edzőnek, aki valszeg 20$ óraáron eladja, azaz 80 usd sum), vesz mondjuk 1 csoportos mentál órát ( 80usd/ 4: ugyanis csoportos az óra /hét, az is 80 usd), szánjunk rá még 3 órát havonta osztásra / egyéb dolgokra, azt is kiadva valakinek 20$ órabérbe: 240 USD költséget kapunk egy játékosra. Nyilván bele kell számolni némi risket abba, ha valaki elmegy és lelép vmennyi pénzzel, illetve rá kell számolni arra is, hogy a játékosoknak kell egy nagy library, ahol van videó, pio analysis etc: de ha egyszer kész van mondjuk 10 jó játékosnak, akkor hogy 20 idióta használja-e és kihoz-e belőle pénzt a backernek: az már nem ad hozzá több időt. Szóval egy hónapban egy BE donkkal amit foglalkozni kell kb megoldható 350$ USD/hó költségből, max 400. Akkor a donk már majdnem 100% Roit fial... Bele lehet kötni a számolásokba, de ha még azzal számolunk, hogy 20 emberen fejenként csak 250$ marad, az akkor is havi 5k usd, MO-n emberek ez 2 executive fizetése.... 5k*12k = 60k usd / év. Ez 60% SNE.
FUra, hogy te mégis ennyire biztos vagy benne, hogy ez nem csak egy ***** jó biznisz.
én nem hittem el semmiféle mítoszt soha. én magamban hittem mindig is és magamból hoztam ki azt, amit tudtam. soha egy másodpercre nem kergettem hiú ábrándokat...
nagyon tévesek a számaid és a beletett munkaerőigényed is, de ez parttalan lenne, úgyhogy nincs is értelme belemenni. ez a biznisz neki nem ku.va jó, sőt. a biznisz akkor lehetett jó (2015-2017), amikor mindenki tudott keresni, még a középszerűek is. manapság a játékosok 80-90%-a havi 200 ezer forintot nem keresi meg osztás után.
zvar19 , eléggé inkorrekt a hozzászólásod, mint Sipi maga, ugyanis a leírtakra és a vádakra mindegyikünknek van bizonyítéka, attól hogy veled nem történt ilyen, hát oké... ettől még másokkal megtörtént! Bostef te Atton vagy ? v mi volt a nickneved ott ?
" ugyanis Sipi egy végtelenül korrekt, nagylelkű és nagyvonalú srác, aki erőn felül és pusztán abból a célból tart fenn egy backing csoportot, hogy lehetőséget adjon különböző élethelyzetbeli srácoknak arra, hogy a pókerrel kitörjenek és elérjenek egy olyan egzisztenciát, amit nekik máskülönben nehéz lenne. tudom, ez nagyon szépen hangzik és nagy f*szságnak is, pedig így van. aki beszélt vele akárcsak egy szót is életében személyesen annak ez vitán felül álló dolog. neki nincs szüksége a pénzre a napi megélhetéséhez, a soksok év aktív játékkal töltött időszaka alatt annyit keresett, hogy az életében több problémája nem lesz."
Tehát a játékosok védelme mint affil, nem annyira fontos, ha valaki fizet a hirdetésért? Ha haszon származik belőle, akkor nem annyira fontos megvédeni a játékosokat..de ha kár érné a házat, és inkább csúnya rossz affil alól regelnének, akkor meg kell védeni a játékosok érdekeit..valójában ebből egyetlen érdek látszik :) Ahogy az is erre az érdekre mutat, hogy most meg kizárólagosság van, mert már hátrány érné a házat, ha máshova lépne be a játékos. Ezért jobb ha nem is tud róla.
Ezek is annyira átlátszó dolgok..nem értem, miért kellenek ezek. A PA egy profit orientált vállalkozás, a saját oldalát fogja nézni, ezek a játékosokra meg felhasználók érdekeikre vigyázás ez ugyanolyan kamu, mint a mental coachos okosságok..miért nem lehet felvállalni simán a tényeket? mert így mindig ellentmondásokba keveredés lesz a pillanatnyi érdekek szerint..
Hú jó nagy baromságok mennek itt az SCT-ről. Sosem történt semmiféle százalékcsökkentés, csak növekedés az elmúlt években a csoportban(hóközbeni százalékemelés visszamenőleg az adott hónapra pl.) Nem tapasztaltam sem rollkésést(1-2 kisebbtől eltekintve, ami 1 SMS-el megoldódott), sem osztással való elszámolásban késést. Én jelenleg is itt játszom, és azt én sem bírnám elvisleni, ha így lett volna. Nem értem mi érdeked fűződik, ahhoz hogy ezeket a hazugságokat kitalálod bostef , de biztos frusztrált lehetsz. Abban viszont van igazság, hogy sok olyan ember van aki, nem képes kiemelkedően keresni ezzel a játékkal és mégis bent vannak tartva a rendszerben, de ez más csoportoknál is jelenség, amivel én sem értek egyet. De mindneki nagyfiú és képes eldönteni, hogy mit kezd az életével. Senki sem rabszolga, hogy márpedig egy adott team tagjának muszáj maradnia. Javarészt a rendszerben való maradás éhbérért sztem nagyrészt az egyén hibája alapvetően és nem csak a csoporté/backeré. Mást sokkal könnyebb hibáztatni, mint vállalni a tetteinkért a felelősséget, igaz...
Dávid, a leírtakra bizonyíték van, több embert és érint, attól hogy téged épp nem az nem változtat ezen és igenis csökkent a deal is, tudok olyanról akitől Sipi visszamenőleg akart pénzt bevasalni, szóval nem tudom mennyit fizetett neked Sipi ezért a kommentért de nem fedi a valóságot! Ahhoz pedig hogy ott tolod csak gratulálni tudok :) .
Erősen elterelődött a téma, de sztem kiderült, hogy a jóságos mentál kuruzslátorok első sorban a munkaadó csoport felé tartoznak, mint inkább a játékos felé. Bárki is fizesse a privátot.
Hónapok óta nem játszok ott, de abban biztos vagyok, hogy a legutolsó osztási tábla jobb volt mint az azt megelőző és közös csoportban volt publikálva, nem egyéneknek szétküldve.
Szóval nem tudom milyen csökkent delaről van szó.
A továbbiakban nem szeretnénk teret adni más backing csoportok szidásának/dicséretének. Amennyiben a téma hasonló irányba megy tovább, a topikot zárolni fogjuk.