Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > PA Discord interjú - pszichológia és mental coaching (1. rész)

topin
Válasz banoster kommentjére
2020. febr. 4. 12:09

És igen, ehhez használjuk a marketing eszközeit.

A Poker Stars azt mondja a játékosok érdekében alakítgatják évek óta a rendszerüket..Valójában ugye mindenki tudja, hogy nem erről van szó. Mégis minden új dolog bevezetésénél oda van írva ez..Itt a PA felületén mindenki kivétel nélkül tudja, hogy nem ez a motiváció, hanem a profit. Mégis háborog mindenki és leszólja a PS-t.

Nem látom amúgy, miért nézne mást a Stars, mint a saját profitja, de mivel a játékosnak kevesebb jut, így persze mindenki háborog. Az affil is nyilván negatívan állítja be az ottani opciókat, hiszen neki nem jut belőle..ez is teljesen rendben van, mert mindenki a saját profitja miatt hozta létre a vállalkozást.

Én csak arra utaltam, hogy minden helyzetben olyan kabát van adva a cikkre, ami jól cseng a PA szempontjából marketing szempontból. Érthető ez is. Csak fura, hogy ami egyszer szempont valami ellen, az máskor - ha az érdek úgy kívánja - pont az ellenkező oldalon lesz érv. Ez szerintem következetlenség és nem szükségszerű. De értem, hogy marketingszempontból miért él vele nagyon sok vállalkozás. Viszont ettől, még észrevehető a saját részrehajlás, amikor valaki ellen ugyanaz az érv elrettentés, saját érdeknél pedig érv lesz.

Szerintem lehetne másként is, de ezt már többször megjegyeztem, újat most sem mondtam :)

Ibiza
Válasz Totyapoker kommentjére
2020. febr. 4. 12:21

Dávid, a leírtakra bizonyíték van, több embert és érint, attól hogy téged épp nem az nem változtat ezen és igenis csökkent a deal is, tudok olyanról akitől Sipi visszamenőleg akart pénzt bevasalni, szóval nem tudom mennyit fizetett neked Sipi ezért a kommentért de nem fedi a valóságot! Ahhoz pedig hogy ott tolod csak gratulálni tudok :) .

Akkor hajra, johetnek a bizonyitekok, mert eleg gaz, hogy 2 regi PA-s is mast allit, mint par uj regisztracio, es eleg komolyak a vadak.

Ibiza
Válasz Admin kommentjére
2020. febr. 4. 12:22

A továbbiakban nem szeretnénk teret adni más backing csoportok szidásának/dicséretének. Amennyiben a téma hasonló irányba megy tovább, a topikot zárolni fogjuk.

Mostanaban nagyon kemeny lett a cenzura...

Admin
Válasz Ibiza kommentjére
2020. febr. 4. 12:32

Mostanaban nagyon kemeny lett a cenzura...

Hidd el, sok olyan visszajelzést kaptunk, akik kifejezetten kérték, hogy szigorúbban moderáljunk! Ez egy olyan kérdés talán, amiben biztosan nem lehet megfelelni minden igénynek, mert valaki szerint túl szigorú a moderáció, valaki szerint pedig éppen ellenkezőleg.

A legjobb tudásunk szerint igyekszünk az optimális szintet tartani.

bostef
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. febr. 4. 12:51

"Hidd el, sok olyan visszajelzést kaptunk, akik kifejezetten kérték, hogy szigorúbban moderáljunk!"

Ezeket kik kérték? az érintett varázslók? Ki mást bánt, hogyha van beszéd ilyen dolgokról, most komolyan? Mert tuti nem a mezei usert, mégha el sem hiszi vagy nevetni fog sem fogja kérni, hogy moderáljátok ki.

Nyilván a ti fórumotok, azt csináltok amit akartok, de ezek igen is a témához tartoznak, tekintve, hogy wudan karrierje pl így indult közösen karöltve Sipinho13al (oda-vissza ajánlgatva a másikat). Senkinek nem lenne gondja velük, ha nem a nagy segítés és szívesség lenne hangoztatva: és ez sajnos egy közös motívum mind S Ádámban, mind K Dávid segítő karrierjében....
Nézd meg azt az embert, aki beesett a topikba, tényleg elhiszi, hogy a sipinho csak jövőt akar kínálni. :D Ez egy üzleti vállalkozás,obv senki nem várja el, hogy az legyen mondva akár egyszer is, hogy mi igazából csak egy pontig akarjuk a hogy nektek jó legyen (amíg az EVknek nem fáj túlságosan)- ezt minden értelmesebb ember tudja: de azért ne legyen már áttolva egy ilyen ócska segítő dumába minden. Érdekes módon más csoport nincs is ekézve a topikban.

Admin
Válasz topin kommentjére
2020. febr. 4. 12:53

A Poker Stars azt mondja a játékosok érdekében alakítgatják évek óta a rendszerüket..Valójában ugye mindenki tudja, hogy nem erről van szó. Mégis minden új dolog bevezetésénél oda van írva ez..Itt a PA felületén mindenki kivétel nélkül tudja, hogy nem ez a motiváció, hanem a profit. Mégis háborog mindenki és leszólja a PS-t.

Nem látom amúgy, miért nézne mást a Stars, mint a saját profitja, de mivel a játékosnak kevesebb jut, így persze mindenki háborog. Az affil is nyilván negatívan állítja be az ottani opciókat, hiszen neki nem jut belőle..ez is teljesen rendben van, mert mindenki a saját profitja miatt hozta létre a vállalkozást.

A Stars-szal az a legnagyobb probléma, hogy mi átéltük azt a háttérben, hogy hogyan intézték az affiliate-ekkel az ügyeiket. Azt gondoljuk, hogy az a cég, aki így kezeli a partnereit, nem feltétlen jó játékos a játékosok számára sem hosszabb távon (miért viselkedne velük másképpen kritikus helyzetben), de persze lehet hogy tévedünk és valójában a játékosok mindent megkapnak, amire szükségük van. (Bár pár visszajelzést kaptunk nemrégiben, ami nem ezt támasztja alá.)

A PS-t valóban nem toljuk, aminek az is az oka hogy teljesen megszüntették velünk a megállapodásukat arra hivatkozva, hogy olyan termek is fent vannak az oldalon, amik USA piacról is fogadnak játékosokat. Az, hogy a PS jó választás-e játékos oldalról döntse le mindenki maga, visszatérések szempontjából talán nem feltétlenül...

Mindennek ellenére a legnagyobb híreket lehozzuk (példa), mert azt gondoljuk, hogy a pókerközösséget ezekkel az információkkal kvázi kötelező szolgálnunk. (Amennyiben szétnézel a piacon, máshol még ezek az infók sem jelennek meg és hidd el, mi értjük is hogy miért...) Pedig a fenti anyagba rakott erőforrást máshová is rakhattuk volna és talán üzleti szempontból előnyösebb is lett volna számunkra.

Én csak arra utaltam, hogy minden helyzetben olyan kabát van adva a cikkre, ami jól cseng a PA szempontjából marketing szempontból. Érthető ez is.

Abban igazad van, hogy figyelünk arra, hogy a cikkek marketing oldalról is jól fel legyenek építve, de az is minden esetben különösen fontos, hogy értéket is szállítsunk velük. Te nem ezt érzed amikor az oldalt olvasod? Szívesen vesszük az építő jellegű kritikákat. Tényleg.

Csak fura, hogy ami egyszer szempont valami ellen, az máskor - ha az érdek úgy kívánja - pont az ellenkező oldalon lesz érv. Ez szerintem következetlenség és nem szükségszerű. De értem, hogy marketingszempontból miért él vele nagyon sok vállalkozás. Viszont ettől, még észrevehető a saját részrehajlás, amikor valaki ellen ugyanaz az érv elrettentés, saját érdeknél pedig érv lesz.

Ebben még egy picit tudsz segíteni, hogy mit értesz ez alatt? Tudnál példát mondani?

Admin
Válasz bostef kommentjére
2020. febr. 4. 13:02

"Hidd el, sok olyan visszajelzést kaptunk, akik kifejezetten kérték, hogy szigorúbban moderáljunk!"

Ezeket kik kérték? az érintett varázslók? Ki mást bánt, hogyha van beszéd ilyen dolgokról, most komolyan? Mert tuti nem a mezei usert, mégha el sem hiszi vagy nevetni fog sem fogja kérni, hogy moderáljátok ki.

Nem az érintett varászlók kérték :)

Ez a kérés inkább mint nagy általánosságban volt kérés, nem erre a topikra! A kérők nevét nem szeretnénk elárulni, ha te kérted volna, nyilván azt sem írnánk ki.

Nyilván a ti fórumotok, azt csináltok amit akartok, de ezek igen is a témához tartoznak, tekintve, hogy wudan karrierje pl így indult közösen karöltve Sipinho13al (oda-vissza ajánlgatva a másikat). Senkinek nem lenne gondja velük, ha nem a nagy segítés és szívesség lenne hangoztatva: és ez sajnos egy közös motívum mind S Ádámban, mind K Dávid segítő karrierjében....
Nézd meg azt az embert, aki beesett a topikba, tényleg elhiszi, hogy a sipinho csak jövőt akar kínálni. :D Ez egy üzleti vállalkozás,obv senki nem várja el, hogy az legyen mondva akár egyszer is, hogy mi igazából csak egy pontig akarjuk a hogy nektek jó legyen (amíg az EVknek nem fáj túlságosan)- ezt minden értelmesebb ember tudja: de azért ne legyen már áttolva egy ilyen ócska segítő dumába minden. Érdekes módon más csoport nincs is ekézve a topikban.

Az a gond, hogy nincs információnk arra vonatkozóan, hogy az említett csoportban mi a helyzet, igazak-e a vádak vagy sem.

Másrészt policy-nk, hogy más csoportokról, más oldalakról szóló postokat moderálunk, méghozzá azért, mert nem szeretnénk teret adni a reklámnak, legyen akár negatív, akár pozitív.

Azokat a vádakat, hogy ebben a topikban szigorúan moderáltunk volna, határozottan visszautasítjuk. Ha visszagörgetsz rengeteg olyan hozzászólás van, ami nem támogatja a mental coach-okat, mégis itt vannak most is. Nem az volt a célunk, hogy őket reklámozzuk, hanem az, hogy teret adjunk nekik a discord interjúval és egy értelmes vitával. Mi úgy véljük, hogy nem a mi feladatunk megvédeni őket, tegyék meg ők saját maguk, ha szeretnék.

(A vezetékneveket kitöröltük a hozzászólásból.)

Buytherest
2020. febr. 4. 13:14

Oké. Szóval mikor lesz a második rész?

Boci1985
Válasz Buytherest kommentjére
2020. febr. 4. 14:06

Habár Sipi nem reagált itt egy hozzászólásra sem, olvassa a topikot. Megkeresett privátban, próbáltuk megbeszélni a dolgot, sajnos nem igazán sikerült. Ennek ellenére megígértem neki, h nem írok többet akadémiára. Ma azonban arra keltem, h tudomásomra jutott, h más embereknek privátban hazugságokat ír rólam, elferdít tényeket, féligazságokat mond. Nem ismerem sem Totyát, sem Bostefet, soha nem beszéltünk, nem tudom kik ők, nem beszéltünk össsze, h ugyanazokat írjuk.
Magamtól, EGYOLDALÚAN SOHA nem fogom megtenni (ne is kérjétek privátban és sehogy), de ha Sipi beleegyezik hajlandó vagyok megosztani az elmúlt 1 év privát beszélgetéseit vágatlanul (az én f..zságaimmal együtt) kettőnk között, ami után mindenki eldöntheti maga, h mi igaz abból amiket itt leírtam én vagy mások és fény derülne még plusz pár extra dologra is.
Ami engem illet nem rejtőzök álnevek mögé, 18 éve pókerezek, OceanTT néven írtam korábban ide ill. más fórumokra is, páran lehet ismertek is. Ezt csak azért írtam le, h elkerüljük azt, h névtelenül, álnevek mögé bújva írogassak. Nincs bajom egy backing csapattal sem, nincs bajom az SCT-vel mint csapattal, vannak ott nagyon jó és korrekt emberek. Az sem probléma, h nem tudtunk közös nevezőre jutni Sipivel, de az, h hazugságokat állít rólam a hátam mögött azt nem tolerálom..

isti80
2020. febr. 4. 14:44

Valaki magyarázza már el nekem kérem, hogy a backing csoport miért jó?
Tegyük fel hónapok alatt félreteszel 200.000 Ft-ot azzal beulsz nl10-re és jatszol. Ha jó vagy akkor hamarosan mondjuk 1000 eur rollnal fellepsz nl25-re. Ha nl25-ot nem tudod verni coaching nélkül akkor úgysem leszel pro soha és maradhat az nl25 fizetés kiegészítésnek
Nl50-re fellepsz ott már szükséged lehet coachra és ha vered ezt a limitet esetleg elgondolkodhatsz azon hogy pro legy ehhez talán kellhet egy backer aki miatt fel tudsz lépni 100-ra vagy 200-ra
De ahhoz hogy vki nulláról backing csapatban kezdjen nem latok logikát max annyi hogy az idot csökkenti ami alatt szinten léphetsz de minden tudás ami nl100-ig kell ott van a neten és tudod fizetni. Ha pedig bukod a rollod nl25-on akkor nem leszel pro
Sztem a poker maraton nem 100 m síkfutás ezért teljesen ev gyilkos egy backing csapat
Tornakrol nem beszélek mert azok mrg gusztustalan csalások sorozatai a rengeteg ghostinggal
Partypoker gondolkodik a face scan funkciókkal közepes tornákon ill final tableken na ott majd 1-2 mágus biztosan el hullik...
Tonkre lett verve az online játék sajnos a sok bottal, csapatokkal és csalókák:-(

Élő ügyfélszolgálat