Az "Érezzük magunkat jól a munkahelyen" program keretében bevezetném a munkahelyi pókert, egyfajta fizetésemelés, valamint a profivá válás meggyorsítása érdekében. Amúgy is éjszaka olyan zaj van, hogy még aludni sem lehet egy igazán jót.
Na hiába kértem, nem cserélték ki a géépet egy normálisra, pedig megígérték. Ami most van, azon meg pókerezni nem nagyon lehet. Szal eljött az idő egy laptop beszerzésére. Szeretném kímélni BN-m pénztárcáját, milyet kérjek mondjuk a szeretet ünnepe alkalmából?:D
Én Fujitsu-Siemenst néztem ki. 1GB memos elég lesz, vagy kell a 2GB minimum? Egyéb tulajdonságai jónak tűnnek, annyi csak a baj, hogy a 2GB-os jóval drágább, viszont legtöbb alkotóeéleme messze felülmúlja jelenlegi elvárásaim. Egyébként alaptartozékként mi jár általában alapból egy laptophoz? Sztoftver, akksi ilyenekre gondolok...
Én vettem egyet 1 GB rammal, és ott helyben rakattam bele még 1 GB-t +5k-ért 1 éve :)
Sztem kell a min. 2 GB
Én vettem egyet 1 GB rammal, és ott helyben rakattam bele még 1 GB-t +5k-ért 1 éve :)
Sztem kell a min. 2 GB
Sziasztok
Mivel volt 1 újabb pénzes probléma az akadémián ezért gondoltam kipróbálom az itt leírt kiegészítő programokat.Konkrétan letöltöttem az Ad-Awaret(nem írtam be nevet és e-mail címet ,de úgy látom anélkül is müködik a dolog )és talált 86 parás dolgot a gépemen ezeket ilyenkor a program kiiktatja, megszünteti vagy kell még valamit tennem?A virusírtó ezeket miért nem találta meg? A másik programnál a "spyware search and destroy"-nál melyik részt kell letöltenem az oldalról+mi a teendő?Előre is köszönöm a segítséget,teljesen kuka vagyok a számitásteknikához...
biztos ami biztos alapon csinalj egy backupot majd format....
Sajnos a számitásteknikai kukaságba az is beletartozik hogy nem igazán értem amit írtál.Viszont a program lefutott és 86 felderítettvalamiből 79 az trackin cookie.Az nem gázos akkor?
Sajnos a számitásteknikai kukaságba az is beletartozik hogy nem igazán értem amit írtál.Viszont a program lefutott és 86 felderítettvalamiből 79 az trackin cookie.Az nem gázos akkor?
hat a deletevel meglehet probalkozni de az en tapasztalatom az, hogy ez nem tul hatekony szoval ha nem sikerul, vagy visszjonnek akkor le kell mentened a dolgaidat majd formazni a merevlemezt es ujratenni a windowst. arra figyelj hogy inditofileokat ne nagyon ments at (exe) csak olyanokat amiben nem lehet virus, (hhk, txt,mp3, avi stb)
amugy ezek a tracking cookie-k mik? ezekkel annyira en se szoktam foglalkozni. tudom, ha pl. ezeket kitörlöm akkor az ilyenekre, mint pokerakademia ujra be kell jelentkeznem. amugy meg, ha nem jelentkezek ki, akkor bejelentkezve nyilik meg.