Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Pókerezni akarok, milyen számítógépet vegyek?

Valhalla
Válasz Vika kommentjére
2008. nov. 14. 22:43

Az "Érezzük magunkat jól a munkahelyen" program keretében bevezetném a munkahelyi pókert, egyfajta fizetésemelés, valamint a profivá válás meggyorsítása érdekében. Amúgy is éjszaka olyan zaj van, hogy még aludni sem lehet egy igazán jót.

Na hiába kértem, nem cserélték ki a géépet egy normálisra, pedig megígérték. Ami most van, azon meg pókerezni nem nagyon lehet. Szal eljött az idő egy laptop beszerzésére. Szeretném kímélni BN-m pénztárcáját, milyet kérjek mondjuk a szeretet ünnepe alkalmából?:D
Én Fujitsu-Siemenst néztem ki. 1GB memos elég lesz, vagy kell a 2GB minimum? Egyéb tulajdonságai jónak tűnnek, annyi csak a baj, hogy a 2GB-os jóval drágább, viszont legtöbb alkotóeéleme messze felülmúlja jelenlegi elvárásaim. Egyébként alaptartozékként mi jár általában alapból egy laptophoz? Sztoftver, akksi ilyenekre gondolok...

Chryss85
Válasz Valhalla kommentjére
2008. nov. 14. 22:48

Én vettem egyet 1 GB rammal, és ott helyben rakattam bele még 1 GB-t +5k-ért 1 éve :)
Sztem kell a min. 2 GB

medgypeti
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. nov. 15. 0:59

Én vettem egyet 1 GB rammal, és ott helyben rakattam bele még 1 GB-t +5k-ért 1 éve :)
Sztem kell a min. 2 GB

Szerintem is kell.

moroska
Válasz medgypeti kommentjére
2008. dec. 28. 1:56

Sziasztok
Mivel volt 1 újabb pénzes probléma az akadémián ezért gondoltam kipróbálom az itt leírt kiegészítő programokat.Konkrétan letöltöttem az Ad-Awaret(nem írtam be nevet és e-mail címet ,de úgy látom anélkül is müködik a dolog )és talált 86 parás dolgot a gépemen ezeket ilyenkor a program kiiktatja, megszünteti vagy kell még valamit tennem?A virusírtó ezeket miért nem találta meg? A másik programnál a "spyware search and destroy"-nál melyik részt kell letöltenem az oldalról+mi a teendő?Előre is köszönöm a segítséget,teljesen kuka vagyok a számitásteknikához...

nekemmind1
Válasz moroska kommentjére
2008. dec. 28. 2:18

biztos ami biztos alapon csinalj egy backupot majd format....

moroska
Válasz nekemmind1 kommentjére
2008. dec. 28. 2:29

Sajnos a számitásteknikai kukaságba az is beletartozik hogy nem igazán értem amit írtál.Viszont a program lefutott és 86 felderítettvalamiből 79 az trackin cookie.Az nem gázos akkor?

moroska
2008. dec. 28. 2:32

Sajnos a számitásteknikai kukaságba az is beletartozik hogy nem igazán értem amit írtál.Viszont a program lefutott és 86 felderítettvalamiből 79 az trackin cookie.Az nem gázos akkor?

3 dolognál viszont malware kiirás és ördögfej található gondolom az a parás azokat töröljem le vagy karantén?

nekemmind1
2008. dec. 28. 4:27

hat a deletevel meglehet probalkozni de az en tapasztalatom az, hogy ez nem tul hatekony szoval ha nem sikerul, vagy visszjonnek akkor le kell mentened a dolgaidat majd formazni a merevlemezt es ujratenni a windowst. arra figyelj hogy inditofileokat ne nagyon ments at (exe) csak olyanokat amiben nem lehet virus, (hhk, txt,mp3, avi stb)

titcar
2008. dec. 28. 4:38

de gázos :D
reinstall és vírusírtó, tűzfal, + spyware keresők rendszeres használata erősen ajánlott :)

Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 28. 9:02

amugy ezek a tracking cookie-k mik? ezekkel annyira en se szoktam foglalkozni. tudom, ha pl. ezeket kitörlöm akkor az ilyenekre, mint pokerakademia ujra be kell jelentkeznem. amugy meg, ha nem jelentkezek ki, akkor bejelentkezve nyilik meg.

Élő ügyfélszolgálat