qwertibie
Válasz Krono kommentjére
2012. máj. 9. 23:32

De már kiléptem, ilyenkor írhatom meg újból? o.O

hát ha sehogy se tudod előhozni az újat, akkor sztem ja (a régi címét gondolom már nem tudod szerkeszteni)

Krono
Válasz qwertibie kommentjére
2012. máj. 9. 23:34

hát ha sehogy se tudod előhozni az újat, akkor sztem ja (a régi címét gondolom már nem tudod szerkeszteni)

Pff most ez rohadtul tiltre tett.

Köszi az infot amúgy, tényleg az a gond, hogy már volt hasonló nevű bejegyzés(habár más karakterrel volt elválasztva a 2 hónap)

Admin
Válasz Krono kommentjére
2012. máj. 9. 23:51

Az miért van, hogy írtam egy blogbejegyzést és egy régebbit dob ki helyette? Pedig a mostani címe ill. alcíme van a főoldalon.

Javítva. A jelenlegi rendszer nem kezeli jól az egy blogon belüli azonos című bejegyzéseket, ezért nem működött. A rendszer ezen hibájának kijavítása napirenden van.

Krono
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 9. 23:56

Javítva. A jelenlegi rendszer nem kezeli jól az egy blogon belüli azonos című bejegyzéseket, ezért nem működött. A rendszer ezen hibájának kijavítása napirenden van.

Rendben, köszi szépen!

Triccianus
Válasz Triccianus kommentjére
2012. máj. 10. 8:54

Nem tudom, más jelezte-e már, de nálam Chrome alatt a beágyazott YouTube videók nem működnek.

Admin, az én észrevételemet olvastátok?

TechAdmin
2012. máj. 10. 13:39

nálam Chrome alatt a beágyazott YouTube videók nem működnek

Szia,
tudnál esetleg konkrét postot és/vagy screenshotot mutatni erről? Visszanéztem pár fórum topikot hirtelenjében, de nem látok problémát.

zulusierra
Válasz TechAdmin kommentjére
2012. máj. 10. 13:48

Az "youtube-érték-youtube" verzió nem működik, a "video-link-video" viszont jó.
Az "ez óriási, ha valaki akar egy jót nevetni" topikban vannak nem működő videók.

Triccianus
Válasz zulusierra kommentjére
2012. máj. 10. 13:58

Az "ez óriási, ha valaki akar egy jót nevetni" topikban vannak nem működő videók.

Így van, pl. a Te hallgatsz zenét pókerezés közben? topicban, ahogy belenéztem, majdnem az összes YouTube-os videóval ilyen gond van.

Admin
2012. máj. 10. 14:40

Így van, pl. a Te hallgatsz zenét pókerezés közben? topicban, ahogy belenéztem, majdnem az összes YouTube-os videóval ilyen gond van.

Megpróbáljuk javítani.

prims
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 11. 14:54

test

Élő ügyfélszolgálat