TechAdmin
Válasz fairlane12 kommentjére
2012. máj. 7. 17:33

eddig a fórumban látszott ha új PM érkezett ami nagyon jó feature volt. Asszem ez eltűnt.

Kezelőpultot,követett témákat remélem visszaállítjátok mert nem találom.Ha én vagyok vak tárgytalan.

Ma bekerültek ezek is a fejlécbe, a követett témákat az Express legördülő menüben találjátok.
Ha valami nem működne, kérlek szóljatok :).

BT86
Válasz TechAdmin kommentjére
2012. máj. 7. 19:36

Mozillában az aktuális fórumtémáknál a jobb oldali reklámsáv belecsúszik a topicok utolsó hozzászólásának dátumába.

Romsy
Válasz BT86 kommentjére
2012. máj. 8. 10:42

jó, hogy lett "értesítők".

Admin
Válasz BT86 kommentjére
2012. máj. 8. 13:19

Mozillában az aktuális fórumtémáknál a jobb oldali reklámsáv belecsúszik a topicok utolsó hozzászólásának dátumába.

Hamarosan javítjuk.

rockett
Válasz Romsy kommentjére
2012. máj. 8. 13:26

jó, hogy lett "értesítők".

Igen, és láttam, hogy sok lájkot kapott az utálom a lájk gombot töltetű hsz-em :D Sztem ez azért vmit jelent, khmkhm :D

Romsy
Válasz rockett kommentjére
2012. máj. 8. 13:49

Igen, és láttam, hogy sok lájkot kapott az utálom a lájk gombot töltetű hsz-em :D Sztem ez azért vmit jelent, khmkhm :D

a like az király

Triccianus
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 9. 18:11

Nem tudom, más jelezte-e már, de nálam Chrome alatt a beágyazott YouTube videók nem működnek.

Krono
Válasz Triccianus kommentjére
2012. máj. 9. 23:25

Az miért van, hogy írtam egy blogbejegyzést és egy régebbit dob ki helyette? Pedig a mostani címe ill. alcíme van a főoldalon.

qwertibie
Válasz Krono kommentjére
2012. máj. 9. 23:28

Az miért van, hogy írtam egy blogbejegyzést és egy régebbit dob ki helyette? Pedig a mostani címe ill. alcíme van a főoldalon.

1 évvel ezelőtt volt 1 hasonló című postod, lehet a blogmotor (vagy mi :D) u.olyan karakternek kezeli
nevezd át vmi full másra és sztem jó lesz

Krono
Válasz qwertibie kommentjére
2012. máj. 9. 23:29

1 évvel ezelőtt volt 1 hasonló című postod, lehet a blogmotor (vagy mi :D) u.olyan karakternek kezeli
nevezd át vmi full másra és sztem jó lesz

De már kiléptem, ilyenkor írhatom meg újból? o.O

Élő ügyfélszolgálat