prims
Válasz prims kommentjére
2012. máj. 11. 15:00

ha hozzászólok valamihez a saját nickemet nem jeleníti meg. ez mindenkinél így van?

Admin
Válasz prims kommentjére
2012. máj. 11. 15:26

ha hozzászólok valamihez a saját nickemet nem jeleníti meg. ez mindenkinél így van?

Javítva

nowout
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 14. 19:29

Nem lehet elolvasni neomorf bejegyzését.

Zoleee
Válasz nowout kommentjére
2012. máj. 14. 20:32

Javítva.

daPEPEhu
Válasz Zoleee kommentjére
2012. máj. 16. 15:00

Nem tudom valahogy meg lehet e oldani,de engem eléggé zavarnak a rake races fórum topicok..persze én nem vagyok érdekelt benne..nem lehet azt is külön ablakba rakni vagy valahogyan máshogyan megoldani?

Galambos Tarzan
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. máj. 16. 15:08

Nem tudom valahogy meg lehet e oldani,de engem eléggé zavarnak a rake races fórum topicok..persze én nem vagyok érdekelt benne..nem lehet azt is külön ablakba rakni vagy valahogyan máshogyan megoldani?

Ugyanezt akartam írni én is. Általában senki nem szól hozzá azokhoz a topicokhoz, ami meg pörög, az lekerül a főoldalról ezek miatt. Jó lenne külön részlegbe tenni őket, mint pl. a Piactér.

Galambos Tarzan
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. máj. 18. 11:25

A mai napi "Érdekes hand" rovattal valami nem ok. Főoldalon kint vagy egy hand, majd ha hozzá akarok szólni, akkor a topic tetején egy teljesen másik leosztás van kint.

Admin
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. máj. 18. 11:38

A mai napi "Érdekes hand" rovattal valami nem ok. Főoldalon kint vagy egy hand, majd ha hozzá akarok szólni, akkor a topic tetején egy teljesen másik leosztás van kint.

Igen észre vettük mi is. Időközben már javítottuk. Köszönjük a jelzést!

Admin
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. máj. 18. 17:26

Jó ötlet. Külön is választottuk, a jövőben elképzelhető, hogy még finomhangolunk rajta a tapasztalatok fényében.

_Roll_
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 20. 0:34

Lehet nem jó helyre írom, de
Az előbb átkattintottam a hatharom.hu-ra. Teljesen véletlenül. Nem szoktam amúgy. Megnéztem a Cseh Lacival kapcsolatos úszó eb-s videót ami a főoldalon van és észrevettem egy Debrecen feliratot a háttérben. Ezért elkezdtem érdeklődni a dolog iránt. Valamelyik nap csodálkoztam is hogy mi lesz itt az uszodában, mire készülnek. Tényleg EB? Kíváncsi lettem.
Na itt jön a lényeg:
Sehol nem találtam egy linket amin tovább mehettem volna. Szöveg sincs írva a videóhoz. Ajánlott/kapcsoló cikkek sincsenek, cimkék sincsenek, kategóriák sincsenek. Az Úszó EB is csak felirat... szóval tudnám még sorolni miként próbáltam az oldalon maradni, olvasgatni, kattintgatni, esetleg bevételt termelni nektek, de igazából akármilyen kíváncsi voltam, inkább bezártam és eljöttem ide elpanaszolni.
Lehetne egy kicsit felhasználóbarát és keresőbarát is az oldal. Nézzetek látogatási statisztikát, biztos nem csak én jártam így. Utat kell mutatni a látogatóknak hogy merre menjen tovább. Nem olyan nagy dolog és biztos meg lenne a haszna :)

(most veszem észre igazából az akadámia is ilyen, csak itt nem zavar, mert itt nem olyan sok hír van, meg nem is sokat olvasok.)

Élő ügyfélszolgálat