JociBalboa
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jan. 21. 20:18

szvsz ez a pont kommandó inkább árt mint használ - de legalább fun :P -

Electrocowboy
2013. jan. 21. 20:19

Blog karakter minimum limit bevezetése.Be nem tartása pont levonása.

Atazzz
Válasz Electrocowboy kommentjére
2013. jan. 24. 19:34

támogatom! mert mostanában jön egy két értelmetlen dolog!

Atazzz
Válasz Electrocowboy kommentjére
2013. jan. 24. 19:35

f*sza mobil változata mikor lesz a PA-nak google playen?:D

slystallone
Válasz Atazzz kommentjére
2013. jan. 28. 14:31

Üdv,

a Visszatérítési táblázatnál a rangsor felállításához lenne egy észrevételem. Az ipokeres termeknél a cash back %ok az összesítésnél nagyon fals eredményeket adnak. pl. Will Hillen vagy Mybeten az 50% eléréséhez a supernova elitenél is több rake kell, sőt bet365ön annak 2szerese.

Az ötletem az lenne hogy ezeknél a termeknél csak megjelölve lenne az elérhető cash back % és az összesítésnél nem lenne beleszámolva, vagy pedig azt az értéket figyelembe venni ami az fd bónusz kijátszása mellé jár. Így sokkal reálisabb képet adna a visszatérítési táblázaton található termek rangsorolása.

fodi91
Válasz vadallat kommentjére
2013. jan. 28. 16:58

Vannak ezek az érdekes partyk, nos szerintem jó megfejtésért adhatnátok pontot, ezzel ösztönözve a játékosokat a tanulásra, és gondolkodásra. Mondjuk lehetne egy jó megfejtés 5 pont. (vagy amennyit gondolnak a tisztelt adminok)

Remélem ez megvalósul. Végre egy értelmes ötlet. Ha azt nézzük, hogy egy semmi gondolatot nem tartalmazó hsz ér fél pontot akkor kb. 2-3 pont simán reális lehet. Azt nem tudom, hogy technikailag meg lehet-e oldani ezt vagy nem.

Maxxxika
2013. jan. 28. 17:01

Ha elgondolkozol a pontrendszer miértjén, akkor belátod, hogy hülyeség érte több pontot adni.

fodi91
2013. jan. 28. 17:11

Értem én, hogy a pontrendszer lényege, hogy aktívabb legyen a közösség, de amióta ez a pontrendszer van eléggé lesülyedt a színvonal. Pedig az utóbbi időben se volt valami magasan.
Az persze igaz, hogy ha ezért több pont jár attól még ezek a hsz-ek megmaradnak. Szóval igazából nem tudom, de nekem ez a mostani pontrendszer baromira nem szimpatikus. Nem azt szolgálja amiért kitalálták.
Igazából én csak a cikkekre, videókra és a blogbejegyzésekre adnák pontot. + kézelemzős hozzászólásokért, de ott is ha csak tényleg van értelme. Pl. ha beírja, hogy fold és ennyi arra nem. Tudom ezt így nem lehet megoldani, mert erre egy külön ember kellene, hogy elbírálja manuálisan a dolgokat.

Maxxxika
2013. jan. 28. 17:15

Nem hinném, hogy a pontrendszernek bármiféle közösségépítő vagy szakmai fejlesztő célja lenne.
Inkább több hsz--->nagyobb látogatottság--->több lapletöltés---> több reklámbevétel

fodi91
2013. jan. 28. 17:17

Hát én eddig ebben a hitben éltem. Persze csak abból következtettem, hogy ilyen közösségi dolgokra adják a pontokat.

Élő ügyfélszolgálat