redoubtable
Válasz fodi91 kommentjére
2013. jan. 28. 17:18

Nem azt szolgálja amiért kitalálták.

Semmi nem az aminek látszik! Maxxi már leírta...

Admin
Válasz vadallat kommentjére
2013. jan. 28. 17:23

Vannak ezek az érdekes partyk, nos szerintem jó megfejtésért adhatnátok pontot, ezzel ösztönözve a játékosokat a tanulásra, és gondolkodásra

Az ötlet jó. A fejlesztés készülőben, elvileg a következőre kikerülő (és minden azt követő) partinál már működni fog. A helyesen tippelők 1 pontot kapnak.

pszibu
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jan. 28. 17:25

Nem hinném, hogy a pontrendszernek bármiféle közösségépítő vagy szakmai fejlesztő célja lenne.
Inkább több hsz--->nagyobb látogatottság--->több lapletöltés---> több reklámbevétel

szerintem az izildur szót tartalmazó topikok létrehozásáért mindenképp dupla pontot kéne adni

zozoka1973
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 28. 18:21

Az ötlet jó. A fejlesztés készülőben, elvileg a következőre kikerülő (és minden azt követő) partinál már működni fog. A helyesen tippelők 1 pontot kapnak.

Vérmes pontvadászok belépnek előtte egy másik felhasználóval ... csak hogy tutira menjenek! :D

z.

BelaKecske
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 28. 18:57

Nem izgat annyira a dolog, de ez esetben érdemes lenne megoldani, hogy csak a már tippelők láthassák a hozzászólásokat.

Maxxxika
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jan. 28. 19:01

Bammeg Bélakecske :D

erikkke
2013. jan. 28. 19:25

csinálni egy új Pokerakadémiát ami trollmentes !

Atazzz
2013. jan. 28. 22:26

elképzelhető a teremleírások frissítése a közeljövőben?

Tir-X
Válasz erikkke kommentjére
2013. jan. 28. 22:28

csinálni egy új Pokerakadémiát ami trollmentes !

Írod ezt pont miután legyökerezted az aktuális érdekes partit. Nice :)

vadallat
Válasz Tir-X kommentjére
2013. jan. 28. 22:37

Ez szerintem is jó ötlet vadallat! És nem azért, mert pulcsira gyűjtenék :P

köszi mindenkinek aki egyetért és jó ötletnek tartja :) igen, az 5 pont lehet hogy sok, de vannak néha tényleg nehéz kérdések, és aki mondjuk nem a szerencse miatt kattint a jó megoldásra, hanem mert kínkeservesen rájön a megoldásra, annak inkább adnék 1 pontot, mint egy kétszavas válaszért valami offtopicban. jogos, nemde? :cool: elvégre poker miatt jövünk ide, és megosztani a tudást, akkor szerintem díjazhatnák jobban azt a cselekményt ami a tudás áramlását, megnyilvánulását realizálja. (kib*szott hülye politikai műsor a háttérben... már kezdem átvenni ezt a nyakatekert kifejezésmódot :D )

Élő ügyfélszolgálat