dejóó bubble 88 vs 66.
Lehet gyönyörködni, szerintem, végre elrugaszkodtam nehezen a nulláról és puff ezt kapom a pofámba :(
35-40bi- elég gyorsan, van értelme folytatni?
Az a problémám hogy kitűztem magam elé hogy 1000 sng alatt mekkora roit érjek el és most hogy 260 után minúszban vagyok nem sok esélye van.
up: najó ez a fenti kijelentés lehet erős volt azért van bennem kitartás, meglátom mi lesz :)
Ha ennyitől meghátrálsz akkor az sng/mtt/mtsng műfaj nem neked való.
Ha ennyitől meghátrálsz akkor az sng/mtt/mtsng műfaj nem neked való.
Az a gond, hogy micron elég magas a fee, meg starson szar a jutalmazási rendszer. Nem tudom többi site-on mennyire van, meg milyen 45man sng, de lehet érdemes lenne körbenézni.
Amúgy van 1$-os 45man regular (tehát nem turbo) is, ha jól láttam a múltkor. Nem érné meg inkább azt tolni?
Szerintem turbon még micron is előfordulhat amúgy -50-60bi-es időszak, szóval készülj fel rá (bár ilyen kacsák ellen nagyobb nem hiszem, hogy lehet egy jó játékos esetében). Magasabb szinten, mivel csökken az edge, jóval nagyobb swingek is előfordulhatnak.
Persze ismerem én is milyen érzés, amikor totál idiot callokkal nyernek folyamatosan az ellenfelek, meg amikor olyan szarul futsz, hogy úgy érzed nem nyerhetsz mutatásnál (tört már össze 1-2 dolog nálam ilyen időszakokban:D)...de tényleg elmúlik az ilyen. Ha úgy érzed rohadtul nem megy, és képtelen vagy nyerni, megéri pár nap szünetet tartani, mert van amikor az ember rosszul fut, és becsúszhat néhány missplay is ilyenkor.
Mielőbbi UPot! GL
Nem jó a hozzáállásod. Adott idő alatt adott profit >>> ez az, ami nem fog működni soha. Adott idő alatt adott mennyiség legyen a cél, a lehető legjobb játékkal, eredménytől függetlenül. Csak azzal kell foglalkozni, hogy a move +EV vagy nem, minnél több +EV moveot kell csinálni, aztán a profit majd jön magától. A leosztás onnantól mindegy, hogy betetted a pénzed. Az a lényeg, hogy jókor és lehetőleg előnyben tedd be. Arra kell törekedni, hogy a lehető legkevesebbszer kapj ki a saját hibád miatt. Ha van keresnivalód egy limiten, akkor minden mínusz vissza fog jönni. De még nincs mintád, így nem is lehet tudni stabil nyerő, stabil bukó vagy BE játékos vagy -e egyáltalán.
A turbonál mindenképp maradok, mert így is mire elindul a 10 asztal 15 perc, plusz a session 1 óra és a regulárra nem nagyon időm(~2óra 20 perc).
Ez a roi elérése tényleg csak a stresszt kelti bennem, inkább felviszem a mennyiséget 1500ra, a profitot meg most lekakálom és így játszom tovább.
Tegnap mégsem volt még egy session, de ma lenyomok 2őt, remélem jön mihamarabb az UP :)
Hello!
Azt hiszem ebben a témában nyugodtan írhatok neked mert havonta minimum 2000, 3 perces 5-fős SNG-t tolok.
Szóval pillanatnyi düh se legyen. Én ezt úgy értem el, hogy mosolygós gyilkosnak képzelem magam játék közben, akit nem lehet kizökkenteni semmivel sem és mindig jókat derül, amikor -EV-s move-ot lát. Rezzenéstelen lélekkel kell viselned a csapásokat, mert amint nem az A játékodat hozod, pénzt veszítesz. Kiváltképp turbó, super-turbóban, ahol három tiltes rossz döntésed akár az egész napi jó játékodat semissé teszi. Inkább hozd az A játékodat naponta 3 órán keresztül, mint játssz 2 óra A, 3 óra B játékot. Hidd el, a B játékoddal el fogod bukni az A játékod nyereségét, pedig 2 órával többet toltad ráadásul a játékon kívül is frusztrált leszel és ez nem csak rád, hanem a környezetedre is kihat. Nincs olyan ember, aki azután, hogy bukik az asztalnál valamilyen módon ne terhelné rá a környezetére a negatív gondolatait. Akár tudatalatt.
Semmiképp ne profitot határozz meg, ez az SNG, de úgy a póker műfajában is zsákutca. Kizárólag mennyiséget határozz meg, vagy maximum stop loost, vagyis x összeget (amit elbuktál) miután kiszálsz a játékból és pihensz. Viszont azért SOSE hagyd abba a játékot, mert mondjuk 5 SNG alatt 100%-os roival kerestél 70 dollárt és ezt meg akarod tartani. +EV-s döntésekkel minél több SNG-t játszol, annál nagyobb lesz a profitod. Vagyis lehet, hogy a 100%-os ROI-t csak bemákoltad de ha nem játszol tovább, az nem jelenti azt, hogy azt a pénzt megtartod, mert ha nem ma, akkor holnap ugyanúgy elbukhatod. Azt kell megérteni, hogy az SNG játékos rolljának nagy százaléka esetleges. Most épp nálad van a pénz, de lehet, hogy holnap a rollod 30%-a már másnál lesz. Ezért is hülyeség felállítani olyan rendszer, hogy minDen nap nyersz 50$-t mert egyrészt nem fog sikerülni, másrészt stresszelni fogsz és nem fogsz meglépni olyan határeset +ev-s szitukat, vagy ami még rosszabb, kövér +ev-s szitukat, mert véded az egód által felállított 50$-os profitodat. Pedig ezzel csak magadat csapod be és lemondasz a profitod egy nagy részéről. Egónak nincs helye az asztalnál!
Köszönöm a bíztató szavakat, eddig legtöbbször az A játékomat hoztam akármikor is játszottam, a pillanatnyi düh ténlyeg csak pillanaatyni volt, újra lendületben érzem magam. Persze kérdéses hogy az A játékom jó-e.
1. SNGwizbe be tudom állítani hogy a 45 fős ps szint szerint számoljon, na most ő így alapból tudja, hogy 7et fizetnek ki milyen struktúrával? Illetve hogyha még nincs FT akkor jó-e a döntés?
2. ezen a 3 perces 5fős sngn megakadt a szemem. Milyen roit lehet hozni egy ilyenen hosszútávon? (gondolom itt méginkább fontosabb a hosszútáv, szóval 5k sng alatt pl?)
mostantól profit nem érdekel, 1000nél és 1500nál nézek egy eredményt a többi le van sz...va. :)
Köszönöm a bíztató szavakat, eddig legtöbbször az A játékomat hoztam akármikor is játszottam, a pillanatnyi düh ténlyeg csak pillanaatyni volt, újra lendületben érzem magam. Persze kérdéses hogy az A játékom jó-e.
1. SNGwizbe be tudom állítani hogy a 45 fős ps szint szerint számoljon, na most ő így alapból tudja, hogy 7et fizetnek ki milyen struktúrával? Illetve hogyha még nincs FT akkor jó-e a döntés?
2. ezen a 3 perces 5fős sngn megakadt a szemem. Milyen roit lehet hozni egy ilyenen hosszútávon? (gondolom itt méginkább fontosabb a hosszútáv, szóval 5k sng alatt pl?)
mostantól profit nem érdekel, 1000nél és 1500nál nézek egy eredményt a többi le van sz...va. :)