Ezekkel a sizeokkal azért rendesen lehetne vitatkozni, főleg 9max SNG -nél. Hol láttál ilyet, hogy AJ -val 20BB -t openpushol egy kompetens játékos 9 fős SNG -n? Komolyan érdekelne, hogy ezeket honnan vetted. Nézz be az SNG -s topicokba, és nézd át a handelemzéseket, szerintem ez nem követendő példa. Meg egyébként is a SNG lelke az, hogy a szitukat játszuk meg, ezért nem lehet semmilyen sematikus játékmóddal stabilan nyerni. Mindig minden szituban más körülményekre hagyatkozva kell meghozni egy döntést, ez így "hülyeség", hogy 15BB alatt csak KK+ miniraise, meg hogy nem párral jó lesz pusholni 20BB -t... Alapból vakszintektől függően változik a size is, ennyire általánosítani SNG -ben komoly hiba. Ez nem MTT, teljesen más módon kell játszani. Itt buborékfaktor van, meg $EV, nem cEV+ -os döntéseket kell hozni, szerintem ez így ahogy van rossz gondolatmenet a legtöbb helyen. ICM tariner, SNG Wizard, HM, leakfinder videok, ezeket tessék használni.
Nekem egyáltalán nem érdekem Téged győzködni, hogy mi a jó játék vagy mi nem, de ez így biztos, hogy hülyeség: "Én 20bb alatt jobban szeretek push/foldot játszani std játékként", ezt így ahogy van ki merem jelenteni. Annyit javasolnék, hogy Wizzel nézd át a 20BB alatti pushokat SNG -n, mert ha valóban így játszol akkor az egy nagy hiba, egyáltalán nem std egy jó SNG játékosnál. Resteal az megint mas, de nem csak errol volt szo. Valószínűleg többet kéne nyomnod a Wizardot mint magát a tényleges játékot. Ezt a határt nyugodtan le lehet vinni 10BB -re, főleg 10maxon, viszont ez sincs kőbevésve, főleg nem turbon. Effektív stackekre most nem térnék ki külön a poszt hosszúsága miatt. De felőlem tényleg azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz, csak jótanács, viszont másoknak ne rossz infot adj tovább.
Végigolavstam, most nem írnék fél1kor hosszú posztot csak egy-két dolog:
resteal: nem igazán lehetséges itt. Csak abban az esetben ha tényleg nagy stack vagy de akkor is az 1.5$oson 90% h inkább szeméttel callolnak mind dobnak..
imidzs: itt szintén nonsense. nem törődnek ezen a szeinten h tight vagy, J6-al becvallolta a 10bb-t ellenem FT-n a srác úgy hogy 5/5öt játszottam... Ha kirívóan maniac vagy akkor tényleg számít, de tag és ultranit között nincs különbség
HM: mivel tudom kiiratni h light pusher/ light caller? nem használtam még sose színkódot :) 10 asztal miatt nem sok mindent írok ki: vp, pfr, steal, fold to steal
A betyárját milyen sessionon vagyok túl. Ez az esti játék sokkal nagyobb roit hozhatna, 5-10 perccel korábban érkezem FT-re általában.
6-ra.
Egy időben.
Brutális szemetekkel húztak le egyébként, 2 asztalról az első handben távoztam QQ vs A8 és KK vs T9 miatt. All-in-t alig, nyertem gőzöm nincs hogy jutottam el ennyi ftre, de most nagyon éreztem a powát :D
Illetve volt egy brutál hosszú 3 handed, 5k-s vakokkal. Sajnos én húztam a rövidebbet így 3dik lettem ott.
Ma kb +18$ vagyis +12bi, így újra 0-ban. Rb-vel kb 1%os roi 97 sng után :D.
Galambos Tarzan: Nem akarom szétoffolni Caoladder topicját, szóval ezt most hagyjuk. Nem értek veled teljesen egyet, de azért köszönöm a segítő szándékot (valamikor amúgy a közeljövőben indítok szerintem SnG-s naplót, ott szívesen megbeszélem ezt a témát)
HM: mivel tudom kiiratni h light pusher/ light caller? nem használtam még sose színkódot :) 10 asztal miatt nem sok mindent írok ki: vp, pfr, steal, fold to steal
Ó, ezt a avatarszinezést nem is láttam eddig csak a sárgát, köszi! :)
Nagyszerű! Teljesen értelmetlen volt a tegnapi session, ugyanis most -12bi lesz. Minden allint elvesztetem amibe bementem, KK AAba botlottam állandóan nevetséges... 1 sng megy még, de ak aj be már csak 2k-m marad 300/600nál. hihetetlen, várom mikor kapom vissza h b@szódj meg riverstars..
Ó, ezt a avatarszinezést nem is láttam eddig csak a sárgát, köszi! :)
Nagyszerű! Teljesen értelmetlen volt a tegnapi session, ugyanis most -12bi lesz. Minden allint elvesztetem amibe bementem, KK AAba botlottam állandóan nevetséges... 1 sng megy még, de ak aj be már csak 2k-m marad 300/600nál. hihetetlen, várom mikor kapom vissza h b@szódj meg riverstars..
45 főnél is számíthatok ekkora varianciára ?
up: közben 13k-n..