Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Caoladder utazása az SNG-k legmélyebb bugyrai felé

Jonas 77
Válasz caoladder kommentjére
2011. okt. 16. 20:11

Hangsúlyozom nem értek hozzá, de nálam:

1. Ha valahol pusholni akarsz akkor pre tenném, de megvan a veszélye hogy valaki lecallol Ax-el vagy kis pockettel (utóbbi elég gyakori). A flop ch/push szerintem nagyon rossz OESD-vel, itt szinte biztos hogy kapsz egy callt és soha nem leszel elöl. Fantasztikus odds a callra flopon, turn fold ha unimproved.

2. 10bb-vel szinte soha senkinek nem dobom a JJ-t, nemhogy egy ilyennek. Push.

3. Push. Valószínűleg adják és játszunk egy 40/60-at vagy rosszabbat alulról de ez van. 6bb-vel úgy hogy mindjárt rámjön a vak ez pusholom és imádkozom.

4.
8bb, tuti push.

5. Itt szerintem nagyon tág range-el lop, nálam call.

caoladder
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. okt. 17. 0:19

A 2esnél a final table bubble miatt dobtam, lehet hogy nem volt jó döntés akkor..

Letoltam most még egy sessiont hát cooler cooler hátán, totálisan nevetséges. egy 6dik helyezés lett belőle, tilteltem is, sajnos most megint azt érzem hogy nem fog menni, elég sok hibát követtem el ma és elvileg a játékomnak fejlődnie kéne és ennek ellenére egyre többet hibázok.. A coolerek miatt nem vagyok ideges az tényleg nem zavar, az nem is tesz tiltre most :). De az hogy néha ftn mennyire elwpzem magam...
A korai játék meg abszolúte egy halál. Teljesen ev- emelni AK-val AQval vagy akármivel preflop, sok zsetont vesztek ezekkel, mert legtöbbször nem talál el a flop vagy 4en jönnek. Nagyon ritka hogy felduplázok ilyen lapokkal, és ha még 15/30nál be is húzok 120 chippet, annak mi értelme ? :)

Na eddig az eredmények:

Lejátszott sng: 149
roi: 5.2% (beleszámolom a 16%os rb-t)

Holnap is 2 session fog lemenni, sajnos az egyetem mellett most nem nagyon tudok játszani.

GL mindenkinek!

caoladder
2011. okt. 17. 13:03

1. Ha valahol pusholni akarsz akkor pre tenném, de megvan a veszélye hogy valaki lecallol Ax-el vagy kis pockettel (utóbbi elég gyakori). A flop ch/push szerintem nagyon rossz OESD-vel, itt szinte biztos hogy kapsz egy callt és soha nem leszel elöl. Fantasztikus odds a callra flopon, turn fold ha unimproved.

3. Push. Valószínűleg adják és játszunk egy 40/60-at vagy rosszabbat alulról de ez van. 6bb-vel úgy hogy mindjárt rámjön a vak ez pusholom és imádkozom.

4.
8bb, tuti push.

1. Igazad van, ezt nagyon elrontottam, dobni tuti nem fogják, míg az odds durávn meg van :)

2. utólag itt is push jobban átgondolva

3. utána lévő handben megint jq-t kaptam, elég hülye dobás volt tényleg :)

4. 8bb itt elég játszható stack, de lehet hogy utólag pusholnám.

Holdenper
2011. okt. 17. 13:25

4.
8bb, tuti push.

Én sem értek hozzá, mint már többször is ki lett fejtve, de
1, (nekem nem nagyon akarja lejátszani, de ha jól értelmeztem, akkor CR AI volt a flp action). Szerintem ezzel nincs itt gond, bár az ellenfelektől is függ, viszont szerintem itt a range-ük ellen lesz 40-45%-od (ha 1 ember adja). De a c/c, aztán turnön, ha nem javultunk, akkor dobás is megoldás...nem tudom melyik a +EVsebb (de nem olyan nehéz kiszámolni).

2, push, ilyen stackkel kb 7-8. helyen állnál FT-re érve, ami ok, de a LAGtard bigstack ellen szerintem elég gyakran játszol 70-30, 80-20-at, hogy simán megérje, mivel ha duplázol, akkor jó esélyed van egy 1-4. helyre, és szerintem megéri azt a kockázatot (ok, ha kiesel, akkor 0$, de ilyen stacksize-oknál nem olyan biztos az ITM sem).
Pre nem hiszem, hogy megéri betolni, bár lehet, hogy ha csak egy ember adja meg valami Ax-szel, akkor a sok dead money miatt +EV

3, határeset, én szerintem várnék inkább, túl gyakran leszel dominált helyzetben, és nagyon elől vagy

4, push...ha jól gondolom már ITM. Itt inkább mondjuk a statok helyett a callozási hajlandóság az érdekes inkább (mert a 31/27-es lehet ultraaggro volt buboréknál, de nem ad meg túl lightan)

5, érdekes...így kapásból adnám, de simán lehet -EV is. Én a helyedben megnézném SnGWizard-dal

caoladder
Válasz Holdenper kommentjére
2011. okt. 17. 17:39

Szánalom.. -10bi... összesen 2 flippet húztam be, kb 6 db 80%+ és x 70-30 és flip melett. Persze játszak a legjobb tudásom szerint. -18bi 20 sng alatt kösz.. Mikor lesz ilyen fordítva? :)

nembaj, megy tovább, nem adom fel :)

hgt1002
2011. okt. 17. 17:50

nálam

1, easy fold flopon

2, easy push, kb 77, ATs-el simán visszatolnám.

3, attól függ milyen játékos UTG de általánosságban igen.

4, KQ kb a rangem alja itt.

5, ilyen stack setupnál AT bőven jó a callra.

caoladder
Válasz hgt1002 kommentjére
2011. okt. 17. 18:27

És ez itt? 30/19et játszott 79 hand alatt.

[pokerhandreplays]3741730[/pokerhandreplays]

caoladder
2011. okt. 17. 23:35

Hát ez az esti session megint majdnem kritikán aluli lett.. Végül sikerült bemákolnom egyet, de így is iszonyat sokszor kaptam ma ki, és ami még kellemetlenebb, hogy rengetegszer toltam a lapjaimat AK KK AA-ba. Raádásul ennyire rossz pozícióban soha nem játszottam, csak a giga stackek ültek utánam végig szinte kivétel nélkül.
Így most újra egy 1.hely és mellé egy 5dik. Ezzel szépítettem a napomon, csak minusz 3bi lett.

Galambos Tarzan
2011. okt. 17. 23:39

AKo sima push, feszesebb player ellen is, kell a zseton, jó a lap. Standard cooler sajnos.

_____

Korábbi handek:

SD -ra KQo -val nem tettem volna be a stacket, és pre sem pusholtam volna, mert tuti adja valaki (pl. TT, nem is értem a limpet TT -vel, WTF? - Erős lap az setmineolni) Ezenkívül ha pusholsz, sok gyengébbet kizársz a partiból, ha csak megdasz, és beesik a sor, akkor jó eséllyel kifizeti valaki.

JJ - snap push, így ennyi, ezt nem is ragoznám tovább. Kevés játékosnak dobnám el.

JQo - a limp miatt lehet fold is, (pre limpelő mindíg beszűkíti a push skálát), de ha mögötted feszesek, és az UTG játékost már láttad limp/foldolni, akkor inkább push.

KQo -val szerintem nem rossz a push, a kisvak aggasztó, de többször tolnám, mint dobnám.

ATo -t én adnám. Viszont vigyázni kell, mert ha nitty hamrdszor lop, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy ki akar használni folyamatosan. Ilyenkor általában helyesebb gondolatmenet az, ha arra gondolsz, hogy most már harmadszor próbál meg lopni, biztos van valamije. Ettől függetlenül én úgy gondolom általában elöl leszel a BTN range ellen. De azért azt jó tudni, hogy főleg nitt háromszor egymás után ritkán lesz pofátlan.

caoladder
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. okt. 17. 23:43

AKo sima push, feszesebb player ellen is, kell a zseton, jó a lap. Standard cooler sajnos.

Már máskor is láttam, ez 99%ban AA v KK. Azt az AKt nagyon megszorongattam virtuálisan, és előre bocsánatot kértem tőlük :) Habár nem házasok hagytam nekik időt hogy kufircoljanak egy utolsót a time bank 15 másodperce alatt mielőtt lelövik a rakéták :(

Élő ügyfélszolgálat