Hú félreérthető voltam, csak ritkán próbálnám meg az openlimpet és akkor is inkább a második eset miatt, amikor pusholhatok valami gyengébb játékosra. Csak limpelők után én sem erőltetném nagyon a játékot tptk-val, csak módjával, floptól és játokosoktól függően. Azért is írtam, hogy egy K magas flop biztonságosabb mint egy A magas, mert az Ax ami két párt adott ellenfelünknek, gyakrabban lesz nála, mint a Kx. De olyankor is lehet kihagynék egy licitkört.
Az utolsó mondatod viszont teljesen helyes az alacsony vakszintekre.
Sziasztok.
6,50-es pokerstars 9 fős turbo S&G.
Legelső vakszint. Az ellenfél eléggé mínuszban van prolabs szerint....egyéb infó nincs róla?
Jó itt a játékom?
Üdv
Csaba
tökéletes! Nem is vesztettél és nem is nyertél zsemmit, az EV-d megmaradt ugyenaz :D
Most csak én érzek itt szarkazmust a részedről?
Most csak én érzek itt szarkazmust a részedről?
Jézusom....Ekkora failt :))
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Az infók:
Legelső vakszint. Az ellenfél eléggé mínuszban van prolabs szerint....egyéb infó nincs róla?
Jó itt a játékom?
Jézusom....Ekkora failt :))
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Az infók:
Jó itt a játékom?
Standard volt a részedről. Megynugtató, hogy nem csak engem szopat az rng. Legalább nyertél EV-t.
Köszönöm. Akkor megnyugodtam.
Az rng szopat is...meg vissza is ad....ma -8 bi-nel kezdtem...de már kezd visszajönni :)
Köszönöm. Akkor megnyugodtam.
Az rng szopat is...meg vissza is ad....ma -8 bi-nel kezdtem...de már kezd visszajönni :)