Írtam nekik, de sz@rtak a fejemre. A Twitteren vettem fel velük a kapcs, ott hamarabb reagálnak.
[h=1]Ask Skrill[/h]@Ask_Skrill
ez a skrill ügyfélszolgálat valami vicc, emailen 1 héten keresztül nem tudom velük felvenni a kapcsolatot, nem válaszolnak.. erre mondom felhivom őket szombaton(!!) és 2 perc alatt megoldódik a probémám.. nos.. nem értem..:D
Régóta köztudott, hogy csak VIP ügyfelekkel kommunikál a support kb.
Érdemes megcsinálni. :)
Egy visszatérő kérdés újra (bár lehet, hogy már sokszor át volt beszélve, illetve alap pénzügyi ismeretekhez tartozik, de azért mégis):
Ha egy oldalon fizetési lehetőségként nincs feltüntetve pl. a Skrill (vagy Neteller), de természetesen ott van a VISA, MC, AE...stb, akkor a Skrill MC kártyámmal fizetve nézik, hogy egy bank, vagy egy e-wallet van a kártya mögött - vagyis működni fog a vásárlás?
Thx
Egy visszatérő kérdés újra (bár lehet, hogy már sokszor át volt beszélve, illetve alap pénzügyi ismeretekhez tartozik, de azért mégis):
Ha egy oldalon fizetési lehetőségként nincs feltüntetve pl. a Skrill (vagy Neteller), de természetesen ott van a VISA, MC, AE...stb, akkor a Skrill MC kártyámmal fizetve nézik, hogy egy bank, vagy egy e-wallet van a kártya mögött - vagyis működni fog a vásárlás?
Thx
Thx
Valakinek már volt-e itt olyan, hogy párszor (egy helyen csak 2szer max) rossz pinnel próbálkozott és amikor a jó pint verte be a robotba, beengette a rendszer, végig lehetett menni a pénzfelvét lépésein, aztán a végén mondta, hogy rossz azonosító és visszaadta a kártyát? Már nem működik a jó pinnel.
Ebben eleve nincs egy csöpp logika sem: Ha néznék és ilyen alapon korlátoznának, akkor eleve értelmét vesztené maga a Skrill-általi kártyakibocsátás, mint olyan.
Kápé felvétel detto.
Lehet nagy ökörséget kérdezek, de skrill mastercarddal fel lehet tölteni a paypal számlát? Ebay-en szeretnék vásárolni, és logikátlan lenne ha körbeutalgatnám a pénzt.
Lehet nagy ökörséget kérdezek, de skrill mastercarddal fel lehet tölteni a paypal számlát? Ebay-en szeretnék vásárolni, és logikátlan lenne ha körbeutalgatnám a pénzt.