Az igazán elemzős leosztásokat ide teszem be továbbra is, a blogomban csak megemlítem őket.
Nagy leakek vannak a játékomban, most döbbentem rá igazán, elsősorban a postflop monsterek megjátszásakor, illetve a tptk és overpárok kezelésében. Gondok vannak még a 3betelt potokkal is.
Sürgős javításra szorulnak ezek, mert így nem fog menni már ez a szint.
#5 Hand History Posting and Rakeback
Kisvkaból kapok a KK-mra callt. HU szituációban nagyon nehéz lesz eldobnom az overpárt. Egyszínű flopon kapok egy check raiset. Ez lehet nut flush draw, de akár set is. Ez utóbbinál a következő utcákon nagy nyitásokra számítok, akkor talán el tudom dobni.
Kisebb nyitások jönnek turnön és riveren is, ezért megadtam és kifizettem a floppolt nut flössét. Lehetett volna ezt olcsóbban megjátszani? Esetleg dobni?
#6 Hand History Posting and Rakeback
Floppolt set, tökéletesen álcázva. Elpasszolom a turnt, mintha nem segítene a magas lapjaimnak, majd a tökéletes licitsor után visszaemelek. A fő kérdés itt a következő: mekkora visszaemelés az optimális ahhoz, hogy ne dobják el a jó lapjukat, viszont ne legyen jövedelmező az esetleges draw?
Ebben a leosztsában olyan 15 körüli lett volna a jó?
#7 Hand History Posting and Rakeback
Egy rossz megadás. Pygmyshark a bögyömben van, egész jónak tűnik a finn játékos, valamit kezdenem kell majd vele, noteszelem is folyamatosan. Statja elég laza 25/11. Érdekes, hogy a cbetje mindössze 57%.
Pf 3betekkel squeezekkel és floatinggal tudtam szopatni, de sajnos a nagy potokat eddig ő vitte.
Ami a leosztást illeti, a 3. játékos egy megafish volt, és az ő jelenléte csak tüzelt arra, hogy betoljam a tptkmta. Úgy éreztem ezt a c/r-t AK vagy AQ-val is megcsinálja, de úgy látszik rosszul gondoltam. Ilyen move után én dobni fogok már mindent.
#8 Hand History Posting and Rakeback
Ez mi???
Aki jó full ring játékos segítsen!
#9 Hand History Posting and Rakeback
13.2/4.3 3bet: 1.1 weaktight játékos
Mini3betre nem dobom el a domniált lapot sem, kaphatok hozzá csodaflopot. Ugye eddig jó?
Flopon top párral c/r, ha nincs semmilye, nyertem tőle egy extra tétet, ha pedig jobb nálam ebből kiderül. Eldobtam, gondolom jól.
Amúgy meg rohadt idegesítő ez a mini 3bet. Szerintetek ugyanúgy kell kezelni, mintha normális méretű lett volna?
Hozzáteszem, ma eléggé LAG játékot játszottam, azért is kérdéses a hand, mert az imagem sokszor preflop emelő játékost mutat.
Én preflop dobnám. Flopon c/c-t játszanék, de ha izmosat hív, akkor lehet dobom. Ha c/c, akkor turnön c/f. A flop c/r nekem nagyon nem tetszik.
Azért arra is gondolj, hogy azt látja mindenki az asztalnál, hogy elég rám mini3betelni egyet pozícióból és már dobok is mindent?
Azért arra is gondolj, hogy azt látja mindenki az asztalnál, hogy elég rám mini3betelni egyet pozícióból és már dobok is mindent?
flopon miért emeltél vissza? igaz lehet hogy így olcsóbbna megúsztad, mintha kifizetnél egy jobb lapot végig, de szerintem nem nagy hiba itt callolni flopon, aztán meglátjuk mi lesz a turn. persze jelen esetben ha ilyen flopon allin megy, valószínű jobb lapja van, de egyrészt az ilyen KQ szerű lapokkal alapból nem szeretek izmozni, másrészt ha flopon adjuk és turnon tovább erősködik, akkor olcsóbbna eldobhatjuk. flop minréjzre ilyen előzmények után sztem nem várható, hogy eldboja, tehát call/ollé a játéka. ollé esetén tunron biztos tolja tovább és akkor sztem már el lehet dobni így olcsóbban megúsztuk. ha meg callol akkor csak annyit értünk el hogy többb pénz került a potba, ugyanúgy nem tudjuk hogy hogyna állunk, viszont anagyobb pot miatt nehezebb elengedni a lapot.
ha kicsit összevisszára sikerült akkor sry :)
egyébként meg preflop fold: egyrészt az ellen preflop réjze is elég alacsony, így valszeg alapból hátráynból indulsz ha már rádemel, ráadásul rossz pozícióban. annyira nem aggró a játék, hogy egy ilyen szitu után aztán mindenki rádemeljen majd.
Jó megoldás ez a handfelrakás, köszi az ötletet :)
igazából az imaged szempontjából rosszabb,ha egy ilyen boardon dobsz. bár sztem a kutya sem nézi ezt nl50en azaz elég kevesen.
sztem egyrész verve voltál másrészt oop sztem is fold pf .
Köszi a válszokat! Akkor mégiscsak a preflop fold a jó játék a mini3betre?
Eszembe jutottak most egyéb 3betes partik is. Ez egy jó line, hogy ha kapok egy közepes/magas párra 3betet, mint JJ vagy QQ, vagy AK-ra és flopban kapok párt, hogy a cbetet callolom, és attól függően folytatom a partit, hogy mit csinál turnön?
Ha nagy second barrelt kapok eldobom, mert tuti AA vagy KK-ja van?
Ugyanez a teendő op és oop is?
Köszi a válszokat! Akkor mégiscsak a preflop fold a jó játék a mini3betre?