13/5/4 az ellenfelem, ismét egy weak dobás. Ti mit tettetek volna? Megmutatta amúgy, nyitott sorral floatolt. WP a részéről. +EV itt a push? Az ő játéka itt jó volt? Mehettem én is semiblöff színnel, a Q pedig fullt ad. Eleve páros boardon ez jó játék? Nekem a board miatt tűnt nagyon erősnek ez a line.
Hand History Posting and Rakeback
nem hinném, hogy ezek vészesen nit foldok, sőt, inkább standard fullringen (úgy gondolom) :)
persze nem lehet az esetek 100%-ban eldobni, de gondolom ez neked sem volt szándékodban.
Uccsóhoz: Nem játszom fr-t ezért elmagyarázhatnád a gondolatmeneted. A számai alapján oké lehet a fold (bár kérdéses h egy nit mire húzott ilyen flopon v mivel csapdázik, sztem itt kifejezetten rosszul jött a stathasználat), de ahogy peter is mondja, gondolom nem dobod mindig. Jól játszotta, de sztem misreadelt téged, veszélyes volt ez az egész a részéről.
Sh-n ezt nem csavarják ki a kezemből amúgy, bár a turn nálam csekk-call, és valszeg a river is. Nem azért, mert nem tudok overpárt dobni, hanem mert nem értem mit reprezentál. Fullt kellett flopolnia ahhoz, h szabadlapot adjon, illetve nem hiszem, h jó játék itt flushre és sorra(!) húzni. Lehet sok asztalon játszottál és nem gondoltad végig, de nálam ez nem dobó. De még1x, ez sh gondolkodás, érdekelne a tied is, nem tudok a neten fr-t játszani, nem nekem való.
Ellenfelem 26/12/1 Egy nagyon weak tight dobás a részemről, nem tudom eldönteni jól tettem e. A megérzésem szerint jobb volt nálam, mert postflop alapból passzívan játszik az ellenfelem, most pedig emelgetett agresszívan a multiway potban. A flop nem volt kedvező, könnyen két párt vagy sort floppolhatott. Amit verek a JJ és a QJ. Flop push kellett volna? Vagy turnön is megadó?
mert postflop alapból passzívan játszik az ellenfelem, most pedig emelgetett agresszívan a multiway potban.
Pozícióból callolta a cbetemet. Ritkán 3betelt, úgyhogy benne van a rangeben a QQ is. Turnre fullja lett, vagy korábban megvolt, nomeg lejött a 3. szín, amivel a flösse is kiegészül.
Egy kezet verek, az pedig a blöff, ami jelen esetben egy semiblöff volt 89-el.
Ami a dobást erősíti: 3-an néztünk flopot, úgy adott meg egy cbetet, hogy mögötte volt még egy aktív játékos.
Ami a pusht erősíti: CO-ból tágabb a coldcall range, jöhet más drawwal is.
Valahogy nekem ez annyira erős line volt egy ilyen nit stattal rendelkező játékostól, hogy csak úgy tudtam volna sd-ig vinni, ha nem dobok 2nd barrelt, hanem c/c-t játszom, ezzel viszont adok neki egy free cardot.
Flush-el még oké, h visszaemel, de (nut) fullal miért akarná kicsavarni a kezedből pozból ráadásul?
Egy ilyen statokkal rendelkező nit húz flushre ezen a flopon?
(Nem csak erre a handre gondolok, hanem általában és nem okoskodom, sokkal jobb játékosnak tartalak magamnál, ezért is érdekel tényleg a részletes véleményed)
Ellenfelemet eddig jó agresszív játékosnak tartottam(17/10/2), nem tudom mire vélni ezt a leosztást. Jó volt szerintetek a turn movem egyébként? Cooler, ha QQ+ van nála?
Ellenfelemet eddig jó agresszív játékosnak tartottam(17/10/2), nem tudom mire vélni ezt a leosztást. Jó volt szerintetek a turn movem egyébként? Cooler, ha QQ+ van nála?
11%-ban c/r-el az ellenfelem 333 hand alapján, de a wtsdje 19%, nem tűnik nagy blöffösnek. Jobb lett volna elfogadni a szabadlapot? Egy ilyen shovenál meg lehet adni fd+ két overrel? Könnyen elképzelem, hogy neki ásszal van fd-je.
Ezt lehet readelni?
11%-ban c/r-el az ellenfelem 333 hand alapján, de a wtsdje 19%, nem tűnik nagy blöffösnek. Jobb lett volna elfogadni a szabadlapot? Egy ilyen shovenál meg lehet adni fd+ két overrel? Könnyen elképzelem, hogy neki ásszal van fd-je.
Ezt lehet readelni?