10# Hand History Posting and Rakeback
22.9/3.3 3bet:0.8%
Ismét egy KK-s preflop játék történet.
Vélemények? Még mindig hülye vagyok?
11# Hand History Posting and Rakeback
13.7/8.1/3.29 Fold cbet: 66.7%
Eldobtam egy AA-t kivételesen.
Pozíción kívül megadta az emelésem, majd check/call, check/raiset játszott.
Nekem nagyon erős linenak tűnt, és a megérzésem setet sugallt. Jó dobás, vagy HU szituációban sose dobjak dry boardon AA-t?
10# Hand History Posting and Rakeback
22.9/3.3 3bet:0.8%
Ismét egy KK-s preflop játék történet.
Vélemények? Még mindig hülye vagyok?
11# Hand History Posting and Rakeback
13.7/8.1/3.29 Fold cbet: 66.7%
Eldobtam egy AA-t kivételesen.
Pozíción kívül megadta az emelésem, majd check/call, check/raiset játszott.
Nekem nagyon erős linenak tűnt, és a megérzésem setet sugallt. Jó dobás, vagy HU szituációban sose dobjak dry boardon AA-t?
#12 Hand History Posting and Rakeback
Ezt a leosztást rosszul játszottam meg. De mégis mi lenne a jó megoldás? Ellenfelem egy feszes jó regular, könnyedén szorongathatott setet. Ha flopon 3betelek, commited leszek. El kellett volna dobnom? Jelen esetben rengeteg outom volt a top párjával szemben, lehet az túl gyenge játék lett volna.
Turn bet?
Ti hogyan játszanátok?
#13 Hand History Posting and Rakeback
Buhkattam volna kevesebbet?
#14 Hand History Posting and Rakeback
Ellenfél teljesen readelhető 7/2-es preflop stattal. Megvan az implied odds flop előtt, mert sose dob overpárt. Jelen szituációban postflop jól játszottam? Ha az ő kezében is van szín, akkor nincs meg az odds.
Így egyértelmű 60%-om van.
Ellenfél teljesen readelhető 7/2-es preflop stattal. Megvan az implied odds flop előtt, mert sose dob overpárt. Jelen szituációban postflop jól játszottam? Ha az ő kezében is van szín, akkor nincs meg az odds.
13
5magas flösshúzóval teljesen felesleges erőlködni sima fold nálam flopon. ha be is jön a flöss, akkor vagy megszívjuk mert az ellennek is, vagy úgysem fizet ki legalábbis annyiszor nem hogy megérje.
14
ez kicsit necces, de sztem nem hibáztál.
Világos, köszi!
A 12-es leosztás? Flop allin? Vagy flop call, turn fold?
12es flop call az jó sztem, de turn csekk/fold sztem, nincs meg a kellő oddsod, tiszta outoknak csak a kárók tekinthetők.
#12 Hand History Posting and Rakeback
Ezt a leosztást rosszul játszottam meg. De mégis mi lenne a jó megoldás? Ellenfelem egy feszes jó regular, könnyedén szorongathatott setet. Ha flopon 3betelek, commited leszek. El kellett volna dobnom? Jelen esetben rengeteg outom volt a top párjával szemben, lehet az túl gyenge játék lett volna.
Turn bet?
Ti hogyan játszanátok?
12es flop call az jó sztem, de turn csekk/fold sztem, nincs meg a kellő oddsod, tiszta outoknak csak a kárók tekinthetők.
15# Nit ellenfél ellen 3betelt potban eldobtam az AK tptk-t.
16.8/2.1
Ilyen flopon mivel adhatta meg a cbetet? Minimum, hogy neki is AK-ja van, valószínű színből, freeroll ellen nem teszem be a stackem. Slowplayelhette az AA-t vagy KK-t. Egyetlen kezet verek csak, az a QQ színből szerintem.