javítottam a kettest meg a 4est
A következő leosztásokkal kapcsolatban lenne kérdésem:
1# Hand History Posting and Rakeback
2# Hand History Posting and Rakeback
3# Hand History Posting and Rakeback
Ahol nem dobtam rosszul tettem, ahol igen, ott jól? Átlagos ellenfelek átlagos stattal.
4# Hand History Posting and Rakeback
Ellenfelem 4% pfr-el. Mi a jó preflop játék? 3bet? Fold? Vagy jó volt ez így? Ha overpárom lesz flopon mi a teendő?
Üdv!
1. leosztás: tipikus nehéz eset, nehéz a setet lereadelni, de egy mimum raise bosson általában setet jelent, de ez általában flopnál jellemező, nagyon nehéz dobi ilyen esetben....
2. leosztás: annyival kicsit mássabb hogy van színesélyed ezért tuti nem dobom el, igaz csak Q high de ebbe sem nagyon hibáztál.
3. leosztás: talán ebbe érzek kis hibát, első pl hogy preflop nagyobbat emelek illetve emelnék JJ-val, mert elég sérülékeny amugyis, máodszor én turnön minimum potot vagy kicsit még többet is emelnék mert ugye elég jo a flop ne jöjjönek végig minden szarral és nagyobb erőt mutatsz!
4.leosztás: ehhez igazábol nincs mit hozzá tenni, set vs nagyobb set ezzel nem tudsz mit csinálni szerintem, ez nem hiba hanem hatalmas pech, ilyenkor simán lehet az ellenfélnél AK is.
egyenlőre ezek jutnak eszembe.....
Az nem gáz, hogy különböző lapokkal különböző méretűeket emelek preflop? Minden videóban standardok az emelések, és a limpelőkkel emelik csak meg.
Az nem gáz, hogy különböző lapokkal különböző méretűeket emelek preflop? Minden videóban standardok az emelések, és a limpelőkkel emelik csak meg.
Egy elég sokszor előforduló tipikus leosztás, kérném a segítségeteket, mi a standard játék ebben az esetben ezen a boardon. Elsősorban a turn játékra lennék kiváncsi. Check? Bet/push? Bet/call?
Ellenfelem:22.6/5/3.5 Flop,turn river ag: 2.58/4.27/4.55 35.4%/39.6%/33.5%
Check/r 4%
Nyerő regular többasztalos játékos.
Hand History Posting and Rakeback
Ismerem őt, azt a vicc, hogy ilyen passzív játékkal nyerő játékos. Turn minreise meg elég lol, bár elhinném neki a flusht/fullt és elereszteném a lapom.
Bár ez is jó megoldás, hogy adod és megnézed river oop mit lép. Ez itt már 100% fold és szerintem full/pokere volt.
nem lett volna jobb egy kisebb bet a turnön? Inkább fél pot körüli.
turnon a kisebb semmiképp nem jó, sztem bet 8-9 körül, (ha jól nézem 12 a pot) vagy csekk, ha kicsit emelsz az gyengeséget mutat + lehetőséget adsz enki c/r -re és ha meglépi, nem tudod hoyg tényleg jó-e vag ycsak gyengeséget érzett. legalábbis sztem. turnon adnám sztem, riveren fold.
Ellenfelem 26/12/1 Egy nagyon weak tight dobás a részemről, nem tudom eldönteni jól tettem e. A megérzésem szerint jobb volt nálam, mert postflop alapból passzívan játszik az ellenfelem, most pedig emelgetett agresszívan a multiway potban. A flop nem volt kedvező, könnyen két párt vagy sort floppolhatott. Amit verek a JJ és a QJ. Flop push kellett volna? Vagy turnön is megadó?
Hand History Posting and Rakeback